18 yaş cinsellik için çok mu erken? aşırı yüksek ve artık biriyle bir şeyler yaşamak istiyorum dayanamıyorum.. Ufak lip balmları mastürbasyon aracım olarak kullanmak değil de, gerçek bir penisi içime almak ve mastürbasyondan da lip balmlardan da kurtulmak istiyorum 😅 Ama biraz daha mı beklemeliyim? Pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erteleyebildiğin kadar ertele bence 18 yaş çok çok erken kendine hayatına odaklan bunlar sonradan da olacak şeyler ama bunlara odaklanırsan zamanla kaybolursun
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi şöyle karşındaki erkek seni mutlu edip ilk deneyimini güzel geçirmeni sağlarsa asla pişman olmazsın hatta dersin iyi ki yaşadım dayanması cidden zor mu geliyor
050 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSadece tutkulu ve bencil olmayan birini tercih et tecrübesiz olsa bile her türlü mutlu eder bu iki özellik varsa
Soran1 yıldayanmak çok zor geliyor evet... olup olmadık yerlerde olup olmadık zamanlarda ıslanıyorum. Cinsellikle ilgili bir şey düşünmüyorken bile ıslaklığımı hissedebiliyorum ve bu da beni mecburen sürekli mastürbasyon yapmaya teşvik ediyor ama sorun şu ki, mastürbasyonla da asla tatmin olamıyorum.. yaptıkça yapasım geliyor, hep daha fazlasını istiyorum. Şuana kadar boyutu kalınlığı vs küçük şeylerle mastürbasyon yaptım ona rağmen aşırı ıslanıyorum.. zevk alıyorum göğüs uclarım acıyor diklesiyor.. hani gercek bir penisi icime almak istiyorum ve bunu yaparken acıyan gögüs uclarımı da opup oksayarak acımı hafifletecek biri olsun istiyorum..🥲
Cevap sahibi1 yılSen kesinlikle seks yapmaya hazırsın sadece karşına tutkulu şefkatli birine ihtiyacın var olur olmadık nerelerde ıslanıyorsun mesela ev dışında
Soran1 yılkalabalık ortamlarda okulda dısarda vs 🥲
Cevap sahibi1 yılEv dışında o his cidden çok kötü peki o anlarda ne yapıyorsun
Soran1 yılgecmesini bekliyorum (caresizlik) ksxkksmv mesela arkadaşlarınla oturuyorsundur birden yükselirsin ama belli de etmemeye çalışırsın ya hani.. bir durgunlaşırsın sesin kısılır konusmak zor gelir tatlı tatlı etrafa bakınırsın ve neyin olduğunu sorarlar neden birden sessizleştiğini 😳 "yok kanka bir seyim yok iyiyim ya siz anlatın ben dinliyorum" ama coktan kendi ic dunyandaki hayallerine dalmıssındır.. skdkskdk
Cevap sahibi1 yılO an içinde fırtınalar kopuyordur böyle tuvalete biri götürse orada doya doya sevişsen filan😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılCidden o an o çaresizlik çok kötü birde bizimki kalkınca ayağa filanda kalkamıyoruz 😅
Soran1 yılya yaz geldi ince kumaşlı kıyafetler giyiliyor artık.. herhangi bir ıslaklık olduğunda cok rahat belli ediyor.. bizimde sorunlarımız var yani 😂
Cevap sahibi1 yılCidden o kadar belli oluyor mu ıslaklığın o kötüymüş bak arkadaş çevren nasıl istekli kızlar mı😀
Soran1 yılarkadas cevremi ne yapacaksın grup fantezin falan mı var 😂
Cevap sahibi1 yılYok ya ondan değil fesat ıslak olduğunu görünce uğraşırlar mı garipserler mi diye😀
Soran1 yılgaripsemezler cunku her seyi konusuyoruz.. cinsel bir iliskiye girildiginde de tum detaylarıyla birbirimize anlatıyoruz 😂 gerci onlar anlatıyor ben tepki gosterip dinliyorum sadece 😂
Cevap sahibi1 yılÖyle birbirinize tüm detayları anlattığınızda erkek iyiyse bazı yerleri iyiyse filan canınız çekmiyor mu😂
Soran1 yılen son bir arkadasım, eski sevgilisinin penis boyutuna hangi pozisyonları yaptıklarına ne kadar surdugune kadar anlatmıstı 😂 yani eski sevgilisini tanımıyoruz ama penis boyutuna kadar ve yatakteki performansina kadar biliyoruz 😂
Cevap sahibi1 yılValla birde erkekler anlatır derlerdi maşallah her şeye hakimsiniz oğlan güzel yapmış mı bare😂😂
Soran1 yılyok ya canımız cekmiyor da bazen sakasına ıslandım diyorum gülüp egleniyoruz.. bir de yakin arkadaslarim halka acik yerlerde taciz olayları oluyor 😂 temas bagımlısı kendileri.. yolda yururken falan gogsumu sıkmaya calısıyor birisi.. bazen de popomu oksuyor falan.. goren olacak dedigim de 'kimse bakmiyor ya takılma' diyorlar 😂
Cevap sahibi1 yılSence güzel yapmış mı o çocuk arkadaşını 😂 halka açık fantezileri var heralde ne istiyorlar senin meme ve popondan😀😀😀
Soran1 yılçok sertmiş ya.. yavas olmasını istedigi zamanlarda önemsememis ama genel olarak iyi oldugu kesin, ki kız sevgilisinden ayrılalı uzun zaman olmasına ragmen hâlâ ismini sayıklıyor unutamadı 😅
Soran1 yılbilmiyorum ya mememden ne istiyorlar acaba😔
Cevap sahibi1 yılSert olması daha iyi değil mi erkekliğini sonuna kadar hissettirmiş arkadaşında baya etkili olmuş😂😂
Cevap sahibi1 yılÇok mu güzelde memelerin
Soran1 yıldolgun duruyormus 😂
Cevap sahibi1 yılOooo bak sen millet içinde avuçluyorlar birde hoşuna gidiyor mu😂 85b filan var mı
Soran1 yılmillet icinde de demeyelim simdi yaa o kadar kalabalık ortamlarda yapmıyorlar ama public sevmiyorum ben hatta her seferinde de dur birisi gorecek diye uyarıyorum ama her seferinde de aynı sey oluyor 😂
Cevap sahibi1 yılArtık nasıl güzelse dayanamıyor arkadaşların dekolteli giyiniyor musun peki 😀
Soran1 yılaksine buyuk degil kucuk ama dolgun duruyormus 😂
Cevap sahibi1 yılBiraz utangaçlıkta var sende ama rahat yerlerde yapmak daha iyi 😂
Cevap sahibi1 yılDolgun durması daha iyi destekli giyiyor musun peki😀
Soran1 yılbeni iki dakikada tanımıs olamazsın ya.. utangac oldugumu nasıl anladın 😳
Soran1 yılozel gunlerde destekli kullanırım ama normalde destekli giymeyi sevmiyorum cok rahatsız edici oluyor
Cevap sahibi1 yılİnsanları analiz etmek yeteneğim benim😀
Cevap sahibi1 yılPeki kaç senin göğüslerin bi söyle merak ettim😀
Soran1 yıl75c🥲
Cevap sahibi1 yılBence güzel hiç asma suratını uzun uzun avuçlayasım geldi😀
Cevap sahibi1 yılİnsan sarrafı olmam etkiledi mi 😂
Soran1 yılkorkuttu 😂
Cevap sahibi1 yılNiye korkutucu olsun güzel bir yetenek insan analiz etmek işte 😀
Cevap sahibi1 yılAvuçlayasım geldi deyince için bir fena oldu mesela 😀
Soran1 yılben her seyin bu kadar seffaf olmasını sevmiyorum diyelik
Soran1 yılmmmm
Cevap sahibi1 yılTamam bazen anlayınca safa yatıyım😂
Cevap sahibi1 yılArtık bura yerine diğer yerden konuşmayı hallettim bence😀
Soran1 yılyaaaa 😂😂
Soran1 yılnasıl yani?
Cevap sahibi1 yılYani mesajdan konuşmayı hakettim bence bi enerjimiz tuttu seninle😀
Cevap sahibi1 yılSafa yatmayı hiç sevmem ama sen rahat et diye arada öyle yaparım😀
Soran1 yılgizliden cık istek atayım
Cevap sahibi1 yılTamam
Soran1 yılattım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani aslında en dogru ne zmaan yapılmalı evlendiginde cünki sevgılınle yaparsın sonra ayrıl bi baskasıyla sonra bi baskasıyla derken isin ucu kacar sadece adının cıkması degil cinsel hastalık doyumsuzluk baglanma korkusu güvensizlık
00 Yorumla
1 yılbu tarz şeyler için kendini sıkıp kasma beraber güvende hissettiğin birini bulana kadar da yapma. insan ilkinin özel olmasını istiyor.
13 Yorumla- 1 yıl
Bence ilkinin özel olması diye bir şey yok. Kimse ilkini hatırlamaz yıllar sonra. Sadece ilki cinsellikten soğutmasın ve güvenilir olsun yeterli.
- 1 yıl
@Sineklertanrisii bu kişiden kişiye değişecek bir şey duygusal yaklaşmayan biriyle güvenlik, rıza yeterli tabii
- 1 yıl
Duygusallık ilk cinsellik için felakete giden yol olur, çoğunlukla…
Evet yaş kesinlikle olmalı. 18 yaşın altındaki hiç kimse böyle bir şey yapmamalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl18 ve sonrası normal. Cinsel ilişki çok da büyütülecek, özel anlam yüklenecek bir eylem değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılYaş 18 ile reşitsiniz ve özgürsünüz. Ama bu demek değildir ki aşksız da olur...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Yaşın daha çok erken. Sonrası genelde hep pişmanlık oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTam zamanı gelmiş ama olgun ve tecrübeli erkeğin ilk olması önemli
00 Yorumla
1 yılYa sen çok fenasınnn o doyuma ulaşman lazım lakin pişman olma lütfen sonra bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet erken ama yaşamak istiyorsanda sana zevk verecek biriyle birlikte ol ki değsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim gibi birine denk gelirsen bir hafta yuruyemezsin dikkat 😂
16 Yorumla- 1 yıl
hele y*** bak hele
Cevap sahibi1 yılKufurunu yakistiramadim
- 1 yıl
abicim yakışmasın da bebek çıkıyor oradan ya nereye yürüyemiyoruz ahahah off
- 1 yıl
kusura bakma erkeklere olan kıllığımı şahsınızdan çıkardım gibi oldu :(
Cevap sahibi1 yılBu laflari isittigim icin uzgunum sizi de tanimiyorum :/
- 1 yıl
üzgünüm😭🥲
Gizli Üye(36-45)1 yılPişmanlık senin psikolojine bağlı, kız olmamak çok sorunsa yapma
00 YorumlaAceleye getirme. Sonra pişman olmayacağından emin ol
00 YorumlaBu senin ilişkiye, bekarete bakış açına bağlı
02 Yorumla
Soran1 yılbekaret kavramına inanmıyorum, cinsel ilişki benden bir şey de götürmez bunun bilincindeyim ama ilişki yaşayacağım partnerim deneyimsiz tecrübesiz birisi olursa ve bir seyler iyi ilerlemezse diye korkuyorum daha cok..
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bunbiraz sana ve etrafındaiklere gmre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. 18 normal ama pisman olmamalisin
02 Yorumla- 1 yıl
İlk sefer için özel seçim değil ama doğru seçim önemli.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin tadın gelmiş bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıl18 doldurduktan sonra olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkeske birbirimizin ilki olsak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kız böyle devam ederse erkek sikker 🤪😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeneyimli biri ile yap 18 yaşı
00 Yorumla
1 yılBenimle yaşarsan pişman olmazsın
00 Yorumla
1 yılben 17 de yaşamıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmamali amasyada