Cinsel Yaşam Erkekler oral seksten hoşlanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Erkek arkadaşıma oral yapmak istiyorum ama bana karşı bakışı değişir diye biraz çekiniyorum Erkekler oral seksten hoşlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl O teklif etmediyse sen neden yapma gereği duyuyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İlla erkek mi teklif edecek Kayserili3884 1 yıl Başbaşa bir evde kaldığınızda ilk adımı onun yapması daha Uygun olur zaten gerisi istediğin gibi olur anladığım kadariyla merak ediyorsun oral yapmayı
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Harika olurdu umarım bir gün lakin umarım ilerde pişman olmazsın 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seksi seven her erkek kendisine otl yapan kadindan zevkmalir ve onu daha cok arzular bence 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Genelde uyarımı yüksek bir aktiviteBakışı değiştirecek bir durum yok 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ok mutlu olur. bende düşünceli iyi bir arkadaş istiyorum :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oral yaparken istekli olup gözlerinin içine bakarsan erir biter... Ben öyle yapıyorum... 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sevmeyen erkek vurduruyodur 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Gay misin sen Yorumla HardAktif99 1 yıl Yoo full beceriyorum. Tecrube etmek ister misin Yorumla Soran 1 yıl Ay hayır tabiki, aktif deyince gaysin sandım Yorumla HardAktif99 1 yıl Beceriyorum saks0 cektiriyorum. Hosuma gidiyor bunlar Yorumla Soran 1 yıl Cinsiyet fark etmiyor senin için yani Yorumla HardAktif99 1 yıl Fark eder niye etmesin Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla HardAktif99 1 yıl Senin cinsiyet farkli gibi konusuyosun az 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ay hayır tabiki ne alaka, bir tane kız arkadaşımın exi iki cinsiyetten de zevk alıyormuş. Bu aktif pasif muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi Yorumla HardAktif99 1 yıl Anladim sen saks0 seven birine benziyosun Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğim adama evet Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hoşlanmayan erkek azdır. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben çok severim 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Çok hoşuna gider penisi yalarken 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sever güzelce emersen bağımlısı olur. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkek arkaşın ne şanslı ;) 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hic sevmeyiz iyghhh o da neymis 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence çok hoşuna gider 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence güzel olur. sen eeviyor musun 0 0 Yorumla
içimhasta Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Ben severim genelde severler 1 1 Yorumla içimhasta 1 yıl Bana yapsan keşke 🤣 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hoşuna gidecektir 3 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben severim 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yo neden değişsin ki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet amasyada 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hemde çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
O teklif etmediyse sen neden yapma gereği duyuyorsun
İlla erkek mi teklif edecek
Başbaşa bir evde kaldığınızda ilk adımı onun yapması daha Uygun olur zaten gerisi istediğin gibi olur anladığım kadariyla merak ediyorsun oral yapmayı
Hoslanirim ama eşim disimda biri yaparsa ona ciddi bakmam
Harika olurdu umarım bir gün lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Seksi seven her erkek kendisine otl yapan kadindan zevkmalir ve onu daha cok arzular bence
Genelde uyarımı yüksek bir aktivite
Bakışı değiştirecek bir durum yok
ok mutlu olur. bende düşünceli iyi bir arkadaş istiyorum :)
Mutlu olur o da sana yapmak ister
Oral yaparken istekli olup gözlerinin içine bakarsan erir biter... Ben öyle yapıyorum...
Sevmeyen erkek vurduruyodur
Gay misin sen
Yoo full beceriyorum. Tecrube etmek ister misin
Ay hayır tabiki, aktif deyince gaysin sandım
Beceriyorum saks0 cektiriyorum. Hosuma gidiyor bunlar
Cinsiyet fark etmiyor senin için yani
Fark eder niye etmesin
Tamam
Senin cinsiyet farkli gibi konusuyosun az 😂
Ay hayır tabiki ne alaka, bir tane kız arkadaşımın exi iki cinsiyetten de zevk alıyormuş. Bu aktif pasif muhabbeti geçmişti ordan aklıma geldi
Anladim sen saks0 seven birine benziyosun
Sevdiğim adama evet
Unutulmazi olursun
Hoşlanmayan erkek azdır.
Ben çok severim
Çok hoşuna gider penisi yalarken
Sever güzelce emersen bağımlısı olur.
erkek arkaşın ne şanslı ;)
Hic sevmeyiz iyghhh o da neymis
Bence çok hoşuna gider
Bence güzel olur. sen eeviyor musun
Ilk deneyiminmi olucak