Cinsel Yaşam Boğa kadını başak erkeği cinsellikte nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Boğa kadını başak erkeği cinsellikte nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başak erkeğini bilmem ama boğa kadını cinsellikte 1 numara söyleyebilirim. Cok ateşli, istekli gerçekten kadın gibi kadın. 0 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Burçlar gerçekten o kadar önemli mi. Saçma geliyor bana 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bir erkek arkadaşın kız arkadaşınla sevişmek istediğini ve ona söylemeni istese söyler misin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Boğa erkeği olarak başak erkeğini debasak kadınını da çekemem 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Neden ben boğa kadınıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başak burcu istediğini yaparsan pamuk gibi ama onun istediği olmazsa içinden bir şeytan çıkar bu her konuda öyledirHep kendini düşünür Yorumla Soran 1 yıl Takıntılılar birde doğru mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet çok takintililar iyi birsey olursa onlar yapmıştır kötü bir sonuç olursa hep sen suçlusun asla hatalarını kabul etmezler. Yorumla Soran 1 yıl Bana bi başak burcu takıntılı olmuştu hala 5 yıldır takıntılı yeni tanıştığım hoşlandığım çocuk başak burcu o yüzdrn merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Takıntılı olanla sevgili olmadım huyu suyu nedir nasıldır bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte red edilince ne olacak anla.Bu kişi de aynısı olacak. Senin istemediğin birseyi o istediği zaman Red ettiğinde bu da bu şekilde davranacak emin ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini üzmek istemiyorsan başak akrep uzak dur Yorumla Soran 1 yıl Akrepler ruh hastası zaten benden uzak olsunlar Yorumla Soran 1 yıl Bu kişi evlilik istediğini söyledi bende evlilik istiyorum eğer anlaşırsak inşallah nasipte varsa olucak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hakkınızda hayırlısı olsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iyi olabilir amasyada 0 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Burçlara kadar düştüysen işin zor😂 0 0 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl Erkeğin bütün burçları cinsellikte King olur 0 0 Yorumla
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Normal ama 2 side boğa olursa fenaaa 0 1 Yorumla dontkillmyvibe 1 yıl Doğru tebrikler Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Su anki sevgilimle iyiyiz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Cinsellikte mi yoksa normal hayatta mı her ikisinde önemli benim için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal. hayat idare eder ama cinsellk daha iyi Boga kadinini azdirmak mesele ama azdirincada inletiyoruz hayvan gibiyiz Yorumla Soran 1 yıl Ben her türlü azıyorum o sorun değil doyurmak mesele Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani o adamla alakaliBen 195 kasliyim kokledigimde onun tatmin olmama sansi yokSenin ilk partnerin mi Yorumla Soran 1 yıl Benimki 183 ama evlenince beraber olcaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohooo evlilige varsa salla Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Burçla pek ilgisi yok knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başak erkeğini bilmem ama boğa kadını cinsellikte 1 numara söyleyebilirim. Cok ateşli, istekli gerçekten kadın gibi kadın.
Burçlar gerçekten o kadar önemli mi. Saçma geliyor bana
Bir erkek arkadaşın kız arkadaşınla sevişmek istediğini ve ona söylemeni istese söyler misin?
Boğa erkeği olarak başak erkeğini debasak kadınını da çekemem
Neden ben boğa kadınıyım
Başak burcu istediğini yaparsan pamuk gibi ama onun istediği olmazsa içinden bir şeytan çıkar bu her konuda öyledir
Hep kendini düşünür
Takıntılılar birde doğru mu
Evet çok takintililar iyi birsey olursa onlar yapmıştır kötü bir sonuç olursa hep sen suçlusun asla hatalarını kabul etmezler.
Bana bi başak burcu takıntılı olmuştu hala 5 yıldır takıntılı yeni tanıştığım hoşlandığım çocuk başak burcu o yüzdrn merak ettim
Takıntılı olanla sevgili olmadım huyu suyu nedir nasıldır bilmiyorum
İşte red edilince ne olacak anla.
Bu kişi de aynısı olacak. Senin istemediğin birseyi o istediği zaman Red ettiğinde bu da bu şekilde davranacak emin ol
Kendini üzmek istemiyorsan başak akrep uzak dur
Akrepler ruh hastası zaten benden uzak olsunlar
Bu kişi evlilik istediğini söyledi bende evlilik istiyorum eğer anlaşırsak inşallah nasipte varsa olucak
Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim 😊
Başak erkekleri cinsellik konusunda zayıftır, uzak dur
Iyi olabilir amasyada
Burçlara kadar düştüysen işin zor😂
Erkeğin bütün burçları cinsellikte King olur
Normal ama 2 side boğa olursa fenaaa
Doğru tebrikler
Su anki sevgilimle iyiyiz
Cinsellikte mi yoksa normal hayatta mı her ikisinde önemli benim için
Normal. hayat idare eder ama cinsellk daha iyi
Boga kadinini azdirmak mesele ama azdirincada inletiyoruz hayvan gibiyiz