İstediğiniz kişiye açılamadığınız için daha azıyla yetinir misiniz?

Ofiste sevgilisi olduğunu bildiğim bir erkek var. Bugün yanından geçiyorum, önce telefonu falan çıkardı, telefona bakar gibi yaptı, sonra beni bir baştan aşağı süzdü, çok utangaç bir selam verdi, gözlerini kaçırdı hemen, ben de karşılık verdim. Ses tonu da farklıydı ama. Yani, bana benden hoşlanmış da acilamamis gibi geliyor, önceden de masamın yanından geçerken başını çevirip bakıyordu vb. Ben olsam daha azıyla yetinmezdim. Ya da acaba benden o kadar etkilenmemiş mıdır, sadece cinsel çekim mi hissediyordur, çünkü bir memislere bakıp öyle yüzüme baktı 😅 Aşktan yana yüzüm gülmeyecek mi ya? Gerçi o bana açılsa çok yüzüm güler miydi bilmiyorum ama yani erkekler sadece cinsel obje olarak mı görüyorlardır? Kırıyorsunuz erkekler beni 😅

Güncellemeler
+1 yıl
Sonradan sevgilisi oldu arkadaşlar bu arada. belki de önce hoşlandı ama bir sebepten vazgeçti. Ya da yeterince hoşlanmadı, veya başka birisinden daha fazla hoşlandı
Güncellemeler
+1 yıl
Ama hala bana böyle bakması, biraz da kız arkadaşına haksızlık bence. Sevgilisi varsa artık gözü başka yere kaymamali.. o zaman ben de hala arayış içinde olduğu izlenimi uyandırır..
İstediğiniz kişiye açılamadığınız için daha azıyla yetinir misiniz?