Evdeyken değil de özellikle dışarı çıktığımda akintim ic camasirinda beyaz kremsi kıvamda olarak görüyorum. Normal mi? Doktora randevu aldım ama sormak istedim sağlıkçı varsa diye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
beyaz süt kesiği gibi ise o mantar doktora git zaten ama çamaşırını ıslatan su gibi ise o olması gereken
Süt kesiği ya da peynir değil. Islak ve kremsi kıvamda. Mantar olsa evdeyken de ve katı olur diye düşünüyorum. Dışarı çıkıp hareket halinde olunca geliyor. Bir de reglim yaklaşıyor bilemedim
dışarıda giydiğin çamaşır kıyafete göre yoğunluğu artabilir
kremsi kıvamda olmaz sağlıklı fizyolojik akıntı ya su gibi renksiz olur kıvamı olmaz yani çamaşırına berrak bir su damlamış gibi olur ya da şeffaf sümüğümsü yapıda olur o da renksiz olur
Acaba dışardaki yakışıklı erkekleri görünce böyle oluyor
Olabilir siisjsisksisksi 1 ayı geçti baya en son seks yapalı
Ben de İki ay oldu ben de zor durumdayım çok da param var ama bu ara kısmet kapalı
Ksiasjiaakiai benim çok var ya. Ama yoğunluklarım vardı. Kafamı meşgul eden başka şeyler vs. Ondan. Hatta yarın için birine sözüm var ama iptal mi etsem bilemedim. Eğer ki bendeki bit sorunsa karşı tarafa bir şey olmasını istemem diye. Arada kaldım
Keşke bana söz versen de beraber yaşasak hem senin maddi olarakta memnun ederim
Khckhcycky o da zengin ama tereddüt ettim sadece
Peki sen güzel misin
Bence hicbir sikintili durum yok, rengi gayet normal, bence sixin cinsel yasaminizla alakali.
Teşekkürler, cinsel yaşam derken tam anlayamadım. Evet bakire değilim. Ve bir süre önce aktif cinsel olarak aktiftim ama son zamanlarda 1 ayı geçkin hiç zaman yaratamadim
Bence iki kisi konussak daha iii olur
Uzun süre yapmayınca vücut ister artık
Bana da ondan mı öyle acaba diye geliyor ama bilemedim. Reglim de yaklaşıyor
Kesin diyebilirim çünkü vücut alıştığı için istiyor rüyalarına falan bile girer o derece yani değişik insan vücudu işte , regl zamanı iyice artar tabi
Libidosu yüksek biriyim kziskaiaja umarım ondandır. Yarın birisine sözüm var iptal edebilirim ama. Sorun varsa karşı tarafa geçmesini istemem
Bence iptal etme sorun yoktur sende istek fazla zaten bitince farkına varacaksın
Diyorsunuz?
Diyorum kesin
Sonucu burdan yazarsın olursa iddaya bile girerim 😃
Teşekkürler 💗 sizin birlikte olduğunuz kizlarda bu tarz şeyler söylediler mi hiç?
Evet ondan dolayı söyledim zaten
Ya ahahahahha çok aradayım
Bence belli kararın 😃
Sanırım aiiajaiaiai ben karşı tarafa bir şey olmasından korkuyorum ya. Ondan
Hiç bişey olmaz merak etme ve iyi olacaksa git uzun sürecekse kısa olursa olmaz
Teşekkürlersu💗
Ricasu
Normal
Umarım öyledir🥹 birçok video izledim araştırdım vs. Normal gözüküyor ama doktora gideceğim yine de
Aynen öyle normal dir sen bilirsin
İlerde enfeksiyon kaynaklı olur mu
Anlamadım
Oradaki enfeksiyondan kaynakliolabilirmi
Bu enfeksiyon belirtisi sanirim
Hmm :( randevu aldım doktordan ama baya var. Aklımı kurcaladigi için de birliktelik yapmak gelmiyor içimden. Karşımdakine geçmesi bir şey falan
Evet daha iyi olur ilişki kurma şimdilik bı baktır bakalım
Pekisu 👌🏻
Evet
Etkilenme oluyor mu
Yani açıkçası burada başkasına da demiştim ben libidosu yüksek birisiyim. Gün içinde çok kez olabiliyor. Ama dediğim gibi böyle olmasını anlayamadimsu
Bunun çeşitli sebepleri olabilir anlamak için sormak gerek
Randevu aldım ama baya gün var. Yarın da bir datem var iptal edebilirim arayayım çok
Aradayim*
Soru soracağım istersen eğer
Anlamadım
Soru soracağım
Dinliyorum
Yorumdan mı sorayım
Evet ksiskaiakao
Yok ya yarımdan olmasın
Üşütme olabilir
Hmmm olabilir mi bilemedim
Kokusu nasıl ağırmı
Koku yok
Koku yoksa vajinal enfeksiyon riski pek olmuyor
Evde olmuyorken disarida hareket ettiğimde beyaz kremsi akıntı neden oluyor ya :/
Bu vajinanın kendini temizlemesi nedeniyle olan bir akıntı normal kokusuz ise kaşıntı yoksa
Anladım teşekkürler 💗
Rica ederim sağlıklı günler 🌹🌼💐🌺😍🥰