Benim rengim de çizgim de en başından belli valla köşesi düz olmayan niyeti aşikar olmayan siz erkekler 😂😂 her şaaaptığınla sevgili olunmaz ama biz kadınların egosu yüksek. F... ck gelmiyor bize mecbur sevgili oluyoruz
Kendini cinsellik için kullandırmak her kadının harcı değil kaldırabilenimiz var kaldıramayanımız var Sevgili olmak dediğin de o kadar zor değil zaten bir aşkım iki tatlım üç gülümseme erkekler tav 😂😂 danışıklı dövüş alacağını alıyorsun bitiyor gidiyor kârlı bir şey bayağı
Tüm hemcinslerimden çok özür diliyorum karşı cinslerime de geçmiş olsun diyorum Hani şey bazıları var soruyorlar kadın hoşlanmadığıyla sevişir mi falan fistan cevap niteliğinde olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahdh olur da ne olur o tartışılır fakbadii 🤣
Tabi seve seve.
İşaret parmağı mı o
Bir tek dileğim var demek istiyor.
Anladım onu 🤫
🤣🤣🤣
Tabakaneye b0k mu yetiştiriyoruz hocam nedir mevzu
Mevzu derin
Eve olmaz bodruma falan çağırırsa olur kimse görmez orada hem evine çağıracak hem millete malzeme yapacak beni oldu başka
Di mi yani bu erkolara güven olmaz
Yaniii bu belli ki f.. ck m.. ck görüşmesi olacak kartları açık oynamayı severim her konuştuğumuzla sevgili mi olcaz bizim de ihtiyaçlarımız var
ters köşe oldum galiba 🤣 haklısın 🫢
Bodrumda kimse görmez her türlü haltı yiyebiliriz heyecanlı da olur çağırsın çağırsın ilk görüşmede evine. Aynen bunları söylerim gider bi güzel neyse
Ama sende sürekli ters köşe yapıyorsun.. 🙂 bi karar ver
Benim rengim de çizgim de en başından belli valla köşesi düz olmayan niyeti aşikar olmayan siz erkekler 😂😂 her şaaaptığınla sevgili olunmaz ama biz kadınların egosu yüksek. F... ck gelmiyor bize mecbur sevgili oluyoruz
Sende haklısın 🙂
Kendini cinsellik için kullandırmak her kadının harcı değil kaldırabilenimiz var kaldıramayanımız var Sevgili olmak dediğin de o kadar zor değil zaten bir aşkım iki tatlım üç gülümseme erkekler tav 😂😂 danışıklı dövüş alacağını alıyorsun bitiyor gidiyor kârlı bir şey bayağı
Ama hocam bu hile oluyor 🤫
Tüm hemcinslerimden çok özür diliyorum karşı cinslerime de geçmiş olsun diyorum Hani şey bazıları var soruyorlar kadın hoşlanmadığıyla sevişir mi falan fistan cevap niteliğinde olsun
Yok özür dileme boş ver. Bizim cins de ne demek istediğini anlamayacak zaten 🙂
Yok ya var cinozlar cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar 😂
Onlar çarpılacak haberleri yok 🙂
Ya ya
Çağıran çağırıyor da asıl ilk buluşmada eve gidenden olur mu
İlk buluşmadan bu tür aksiyonlar bana gereksiz geliyor.
Eve çağırırılır tabi ya makinayı çalıştırmak gerekli bazen 😂😂
Ne makinası be🤣
Şaka yapıuom ya çağrılmaz tabiki de eve
Arabanın makinası 😂
Peki 🙂
bilmiyorum olur mu tartışılır
Yok be ilk buluşmada da ne ya
Olmaz
Olabilmez
Cacık bile olmaz
Fb olur tabii
Olmaz