Sizin için ideal erkek vücudu ve cinsel organı nasıl olmalı?

Kadınlar için o kadar çok şey söyleniyor ki biraz da onlar sussun biz karışalım bedenlerine. En ince ayrıntımıza kadar her şeyi eleştiriyorlar şöyleyse güzel böyleyse kötü meme rengi şekli şemali yok bel yok boyumuz kilonuz yüzümüz saçımız her halt ya

Ben başlıyorum. Büyük penisler düzgün sertleşmiyor küçükler de ne biliyim sertlik ok ama görsel açıdan hoş değil gibi 15 16 olsun bizim olsun diyelim jskalalsl renk olarak da ten rengi gibi gidip ucunun pembemsi olmasını seviyorum çok eğri de olmasın yani bir de vücut olarak da 180+ geniş omuz zayıf olmasın öyle sevmiyorum kaslı bacaklar daha hoş esmer erkek pek sevmem beyaz ten koyu saç ve bronz ten kumral saç hariç ama eli kolu damarlı olursa da tadından yenmez bir de dondurma topu gibi poposu olsa harika olur ya kskslsl tipi de düzgün olsun kaş çok önemli yüzü çok etkiliyor bir de İstanbul beyfendisi olsun kibar olsun düzgün giyinmeyi bilsin falan yaşı da 30 geçince hoş olmuyo pörsüyo falan ne biliyim skkslsl (burhan altıntop repliği)

Arkadaşlar işin şakası iyi olmuyor dimi her noktamızı eleştirmeniz hiç hoş değil her insan olduğu gibi güzel tek bir kalıba renge şekle sığmak zorunda değiliz yukarıda değindiklerim evet yani olsa ok ama olmasa da olur şeyler benim için hiçbir aşık olduğum adam yukarıdaki şeylere uymuyordu yani

Sizin için ideal erkek vücudu ve cinsel organı nasıl olmalı?