Cinsellik Benim yüzümden erken boşalıyormuş, doğru olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 sevgilim ben çok inlediğim için bazen erken boşaldığını söyledi. bu doğru olabilir mi Güncellemeler+1 yıl mastürbasyon yaparken erken boşalmıyor ama Benim yüzümden erken boşalıyormuş, doğru olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Erkeğin boşalması kendi vücudu ile alakalı, suçu biraz sana atmış. Muhtemelen daha tecrübesizdir veya düzenli seks hayatı olmadığı içindir. 2 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende altımda inletip bağırttıkça çabuk boşalıyorum ama çıkarmadan 2-3 atabilidiğim için sıkıntı yaşamadım. 0 0 Yorumla
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Senle ne ilgisi var bencilleşiyor sadece kendini düşünüyor 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sallamis kkendinde sorun var sana bokk atiyor baska bisey degil 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dayanamıyorum geliyorum hemen demiyorda seni mi bahane ediyor 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 589 cevap paylaştı. Doğru olabilir desek seni anlamadan bu çok saçma olur 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl tahrik gücün yüksek olabilir ama yine de bahane değil. 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu seninle alakalı değil canim onunla alakalii onun sorunu böyle biseyi sana söylemesi bile sacma 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam doğru söylemiş sizin izlemeniz biraz bağırmanız efsane 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kendini kaybediyor demek ki bi an önce gelmek istiyor 0 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hayır. Erken boşalmak bir sorun. Bunun için tedavi olmalı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabilir çok çabuk zevke geliyor demekki ve adamı çıldırtıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bahane bunlar. Tecrübesizlikten ve kendini kontrol edememesinden kaynaklanır bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hep aynı palavra galiba. Benim ki de sen inliyorsun diye erken geldi diyo. Yoksa en az 2 saatmiş😏 daha yarım saati bile görmedim maalesef 1 3 Yorumla romantic1996 +1 yıl ilk boşalmadan sonra 15 20 dk geçsin sonra deneyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @romantic1996 hmm, işe yarıyorsa deneriz:) Yorumla romantic1996 +1 yıl yarar ama 2. nin başında monoton şeyler yapmayın bu sefer de ereksiyon sorunu olabilir ya da onu aşacak fantezi film vs gerisi sizde :) Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsellik konusunda 394 cevap paylaştı. Odak noktasını değiştirdimi bir şey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neye odaklanacak ki o an başka😅 Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Boşalıcam boşalıcam boşalmamalıyım diye sürkeli kafada bunu düşünürse boşalır, kontrollü kendini kaybetmeden bir birleşme olur ise daha uzun sürer Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu demek oluyorki inlemelwrin onu cok tahrik ediyo 1 1 Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Bu konu hakkinda detayli konusabiliriz Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Harika bir kadın olduğun için dayanamıyor sana 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha cok zevkten olabilir tabii 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tahrik ediyo olabilirsin 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. sucu sana atmıs :D 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Zevk alıyor ki boşalıyor. Bu gayet normal 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tahrik oluyor demek ki ama bu yinede onun sorunu. 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 759 cevap paylaştı. Olabilir adama ne yaptıysanız 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olabilir istekli arzulu olduğun için 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aalakası yok, erken boşalma sorunu vardır onun 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok etkiliyorsun demek ki 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tabiki hayır... Kendi problemini sana bağlıyor 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bahane uydurmuş gibi 0 1 Yorumla Pijamaterlijj +1 yıl mastürbasyon yaparken kendisi ayarladığı için erken boşalmıyor olabilir Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sktr gitsin 😅😅 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. 😂😂😂 saçmalamışş 0 3 Yorumla mceviz +1 yıl İzledin galiba mastt yaparken Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla mceviz +1 yıl Boşuna uğraşma suçlu sen değilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Erkeğin boşalması kendi vücudu ile alakalı, suçu biraz sana atmış. Muhtemelen daha tecrübesizdir veya düzenli seks hayatı olmadığı içindir.
Bende altımda inletip bağırttıkça çabuk boşalıyorum ama çıkarmadan 2-3 atabilidiğim için sıkıntı yaşamadım.
Senle ne ilgisi var bencilleşiyor sadece kendini düşünüyor
Sallamis kkendinde sorun var sana bokk atiyor baska bisey degil
Dayanamıyorum geliyorum hemen demiyorda seni mi bahane ediyor
Doğru olabilir desek seni anlamadan bu çok saçma olur
tahrik gücün yüksek olabilir ama yine de bahane değil.
Bu seninle alakalı değil canim onunla alakalii onun sorunu böyle biseyi sana söylemesi bile sacma
Adam doğru söylemiş sizin izlemeniz biraz bağırmanız efsane
Kendini kaybediyor demek ki bi an önce gelmek istiyor
Hayır. Erken boşalmak bir sorun. Bunun için tedavi olmalı
Olabilir çok çabuk zevke geliyor demekki ve adamı çıldırtıyorsun
Bahane bunlar. Tecrübesizlikten ve kendini kontrol edememesinden kaynaklanır bu.
Hep aynı palavra galiba. Benim ki de sen inliyorsun diye erken geldi diyo. Yoksa en az 2 saatmiş😏 daha yarım saati bile görmedim maalesef
ilk boşalmadan sonra 15 20 dk geçsin sonra deneyin
@romantic1996 hmm, işe yarıyorsa deneriz:)
yarar ama 2. nin başında monoton şeyler yapmayın bu sefer de ereksiyon sorunu olabilir ya da onu aşacak fantezi film vs gerisi sizde :)
Odak noktasını değiştirdimi bir şey olmaz
neye odaklanacak ki o an başka😅
Boşalıcam boşalıcam boşalmamalıyım diye sürkeli kafada bunu düşünürse boşalır, kontrollü kendini kaybetmeden bir birleşme olur ise daha uzun sürer
Bu demek oluyorki inlemelwrin onu cok tahrik ediyo
Bu konu hakkinda detayli konusabiliriz
Harika bir kadın olduğun için dayanamıyor sana
Daha cok zevkten olabilir tabii
Tahrik ediyo olabilirsin
sucu sana atmıs :D
Zevk alıyor ki boşalıyor. Bu gayet normal
Tahrik oluyor demek ki ama bu yinede onun sorunu.
Sesini volume çok my
Olabilir adama ne yaptıysanız
Olabilir istekli arzulu olduğun için
Aalakası yok, erken boşalma sorunu vardır onun
Olabilir tabi ses falan da etkiliyordur
Inlemeden dene gene erken gelecek
Çok etkiliyorsun demek ki
Olabilir tabi ki neyden haz aldigini bilemezsin
Tabiki hayır... Kendi problemini sana bağlıyor
doğru etkilenir ama zamanla alışır
doğru olabilir evet
Hayir