Cinsel Yaşam G noktası göbek deliği olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 göbek deliğine baskıyla filan tahrik olan var mı... Güncellemeler1 yıl kızlar deseydim keşke ya G noktası göbek deliği olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hiç göbek deliğinden öyle fazla zevk alan kimseye denk gelmedim. 0 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İllaki vardır çünkü herkesin g noktası vajinasında fakat bazıları bazı yerlerden de güzel tahrik oluyor kulak memesi gibi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl evet o anlamda dedim, yeni keşfettim baya etkili garibime gitti Yorumla sadecehuzur38 1 yıl Bende öyle bir şey keşif etmiştim ilk zevkleri harika ve mükemmel ötesi oluyor Yorumla Soran 1 yıl di mii Yorumla sadecehuzur38 1 yıl Evet konuşmak ister misin Yorumla
Cnk3535 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl İster elle ister sivri bir cisimle baskı yapmak öpülmesi veya yalanması zevk verir bazılarına, bende de var o. 0 0 Yorumla
revol-34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl yok oylemısın sen ama ınsanların huylandıgı yerler vardır benım de kasıklara dogru ınerken oluyo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl huylanmadan daha ağır ama demek var herkesin bş noktaları Yorumla revol-34 1 yıl aynen ama ozellıklede sag taraf soldan degıl ılgınc dımı cok tuhaf oluyorum oan ordan asırıderecede Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl G noktası başka bir şey ama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl o kadar etkili diyelim Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen etkileniyor musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla alperdemir1995 1 yıl öpülmek mi okşanmak mı ne etkiler Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. benım arkadasım kusuyordu :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ney Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl gobek delıgı ıle oynanınca mıdesı bulanıyor kusuyor Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yoksa sen sen sen o musun? 0 11 Yorumla Soran 1 yıl o kimse değilim ben bunu az önce keşfettim Yorumla yanlızvesane 1 yıl Dokunmaya devam etsen boşalırmısın peki o kadar zevk alıyonmu Yorumla Soran 1 yıl o kadar denemedim ama baya etkiliymiş Yorumla yanlızvesane 1 yıl Dene bakalom sonu ne olcak Yorumla Soran 1 yıl bitek bunla olmaz ama Yorumla Soran 1 yıl sen bunu nası keşfettin Yorumla yanlızvesane 1 yıl Yalarken Yorumla Soran 1 yıl kaç kişide denedin herkes hoşlanıyor mu Yorumla yanlızvesane 1 yıl herkes degil Yorumla Soran 1 yıl neyse demek varmış benim gibiler Yorumla yanlızvesane 1 yıl Var tabiki daha neleri var sen iyisin gene Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçinde bir yerde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Varmiymis bende merak ettim simdi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl bakıcaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakıp görelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ususecekler şimdi cinsiyet belirtseydin soruda Yorumla
Sexbadi Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl yok g noktası içerde deyilmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl etkilenme noktası diyelim, g noktası kadar tahrik edici Yorumla Sexbadi 1 yıl anladın mesela ben tahrik olduğum yerler tassa klarım ve popon kız ellerse tahrik olurum Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. aynı ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl G noktası o demek değil ki 1 6 Yorumla Soran 1 yıl o derece etkileyen anlamında diyorumm Cevap sahibi 1 yıl Anlatmamı ister misin Soran 1 yıl olur Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıkayım mı Cevap sahibi 1 yıl Güzellik Cevap sahibi 1 yıl Neden kızlar
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İlkkez duyuyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ben de yeni keşfettim Yorumla sapkalic 1 yıl Kendinde mi? Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla sapkalic 1 yıl Dışardan temasta dimi? Doğru anlıyorum Yorumla Soran 1 yıl nasıl yani evet dışarıdan Yorumla sapkalic 1 yıl Garip, denemek lazım. Hangi şehirdesin? Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vardır mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hiç göbek deliğinden öyle fazla zevk alan kimseye denk gelmedim.
İllaki vardır çünkü herkesin g noktası vajinasında fakat bazıları bazı yerlerden de güzel tahrik oluyor kulak memesi gibi
evet o anlamda dedim, yeni keşfettim baya etkili garibime gitti
Bende öyle bir şey keşif etmiştim ilk zevkleri harika ve mükemmel ötesi oluyor
di mii
Evet konuşmak ister misin
İster elle ister sivri bir cisimle baskı yapmak öpülmesi veya yalanması zevk verir bazılarına, bende de var o.
Birkaç kız arkadaşım vardı öyle göbeğini öpmemi yalamamı isteyen
yok oylemısın sen ama ınsanların huylandıgı yerler vardır benım de kasıklara dogru ınerken oluyo
huylanmadan daha ağır ama demek var herkesin bş noktaları
aynen ama ozellıklede sag taraf soldan degıl ılgınc dımı cok tuhaf oluyorum oan ordan asırıderecede
G noktası başka bir şey ama
o kadar etkili diyelim
sen etkileniyor musun
evet
öpülmek mi okşanmak mı ne etkiler
benım arkadasım kusuyordu :D
ney
gobek delıgı ıle oynanınca mıdesı bulanıyor kusuyor
Yoksa sen sen sen o musun?
o kimse değilim ben bunu az önce keşfettim
Dokunmaya devam etsen boşalırmısın peki o kadar zevk alıyonmu
o kadar denemedim ama baya etkiliymiş
Dene bakalom sonu ne olcak
bitek bunla olmaz ama
sen bunu nası keşfettin
Yalarken
kaç kişide denedin herkes hoşlanıyor mu
herkes degil
neyse demek varmış benim gibiler
Var tabiki daha neleri var sen iyisin gene
İçinde bir yerde
Varmiymis bende merak ettim simdi
bakıcaz
Bakıp görelim
Ususecekler şimdi cinsiyet belirtseydin soruda
içerden mi dışardan mı?
yok g noktası içerde deyilmi
etkilenme noktası diyelim, g noktası kadar tahrik edici
anladın mesela ben tahrik olduğum yerler tassa klarım ve popon kız ellerse tahrik olurum
Sanmam
G noktam Sünnet derim
aynı ben
G noktası o demek değil ki
o derece etkileyen anlamında diyorumm
Anlatmamı ister misin
olur
Gizliden çıkayım mı
Güzellik
Neden kızlar
İlkkez duyuyorum
ben de yeni keşfettim