Düşünürüm ya dertte olur yavasta sevdiğim arzuladigim kız olursa ona baglanirim bazen öyle arzuladigim bir kızı hayal ediyorum kendimden geçiyorum ve hayali böyle güzelse gerçeği ne olur çok merak ediyorum diyorum yine düşünüyorum
Düşünmek yerine bazı erkekler uygulamayı seçer ama tabii ki yine erkekler suçlu olur namussuz şerefsiz yine erkektir değişmez yani katı duvarları yıkamıyoruz
Sevdiğim kız zaten helalimdir gerekirse 20 kere kahve içeriz o isterim derse olur belki ya da ben istediğimi belki ederim ama bu zamanla olcak bişey evli olup rahatça yapmak varken ne bilim bazı şeyler çok saçma burada yorum atanların hepsi abaza zaten azcik baktım belli ediyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Sevdiği kızla düşünmeyecek de kiminle düşünecek gerçi erkekler için sekste sevgi olmuş olmamış çok da önemli değil xd
Yok ya önemli
Bencede önemli olması lazım daha anlamlı olur diğer türlü eskorttan ne farkı var ki
Aynen öyle ama erkekler bazen ilk tecrübe için istiyor
Kullanmış oluyor ama
Nasıl yani
Yok kızı değil
Hmm anladım peki
Sen hiç bişeyler yaşadın mı
Düşünürüm ya dertte olur yavasta sevdiğim arzuladigim kız olursa ona baglanirim bazen öyle arzuladigim bir kızı hayal ediyorum kendimden geçiyorum ve hayali böyle güzelse gerçeği ne olur çok merak ediyorum diyorum yine düşünüyorum
İnsan sevdiği ile seks düşünmeyecekse kiminle düşünecek
tabiki her türlüsünü düşünür
soft başlayıp sert devam soft finiş en sevdiğim
Düşünmek yerine bazı erkekler uygulamayı seçer ama tabii ki yine erkekler suçlu olur namussuz şerefsiz yine erkektir değişmez yani katı duvarları yıkamıyoruz
Düşünmüyoruz biz kızları turşu kurmak için seviyoruz
Sevdiğinle mi peki
Tabiki düşünülür yoksa insanlar severek evlenince nasıl çocuk yapıyor
İnsan sevdiği gerçekten sevdiği ile böyle şeyler hayal edemiyor ki ben yani yanımda olması bütün hazları almama sebep oluyor zaten.
Ne seksi ya o uyuyacak sen izlicen en tatlı herinde sağa sola dönücek swnde tekrar karşısına geçicen vuuu
düşünürüm tabi kucağıma alıp duvardan duvara yaslayıp köklemek dudaklarını ısırarak sertçe
YAVAŞ DÜŞÜNÜRÜM.
AMA TABİ ALDIĞIM KARŞILIĞA GÖRE SERTLEŞEDEBİLİRİM, CİNSELLİKTE GENELDE KENDİMİ KAYBEDEBİLİYORUM.
Seks her zaman düşünülür.. ama sevdiğimle soft.. sevgilimle hard
Sevmek bahane sevişmek şahane, sert, yavaş farketmez Yeter ki cinsel aktivite olsun
Seks düşünüyorum önce yavaş başlarım istediğime ulaşamazsam nazıyla beni daha çok tahrik ederse sertleşirim daha da fazlasını isterim
Düşünmeyen de çok büyük problem vardır
Neden bazıları kıyamıyor
Düşünürüm tabiki, hem soft hem sert
Sevgilin varsa herşeyi onunla düşünürüm
Düşünülmesi normal
İnsan sevdiğiyle düşünür zaten
Hard şekilde sevgi başka seks başka
Bosuna dememisler insan sevdigini s... rmis
Kız nasıl rahat ediyosa
Ohoo geçtik oraları biz.
Nasıl yani
Düşünürüm aşırı sert hemde
Evet yavaş başlayıp sert bitiririm
Evet sert seks isterim
Çekici geliyorsa evet önde soft sonra sert
Başka kiminle düşünücez?
İgrenc
Neden
Sevdiğim kız zaten helalimdir gerekirse 20 kere kahve içeriz o isterim derse olur belki ya da ben istediğimi belki ederim ama bu zamanla olcak bişey evli olup rahatça yapmak varken ne bilim bazı şeyler çok saçma burada yorum atanların hepsi abaza zaten azcik baktım belli ediyolar
Sonuna kadar hemde senlede sevgilimi olsak
Olur
Gel tkp et
Baksan artık mesajlara
Sert seks düşünürüm. Böyle altımda ezercesine
Eveti8
Düşünürüm ve serrtt düşünürüm
Evet düşünürüm hepsinden olur
Evet
Evet
Serttttt
düşünemem ya