Ben cinsel ilişki sırasında içime girdiğinde zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum illa g noktası okşanacak öyle orgazm olabiliyorum yani karşımdaki erkek 4-5 kere rahatladıktan sonra anca rahatlıyorum kendimden önce karşımdaki önemli benim için sebebi nedir benim gibi olan var mı kızlar sadece okşanarak orgazm olabiliyorum 🥹🥺bu bir sorun mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. G noktası içeridedir. Senin dediğin anca klitoris olur. Çok mastürbasyon yapmaktan olur çoğunlukla. Mastı bırakıp sadece cinsel ilişki ile boşalmaya bakacaksın bir süre. Alışırsın. Birde arkana geçip yaparken önünü okşarsa partnerin o zaman daha güzel olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKlitoral orgazma alıştıginiz için bu sorunu yaşıyorsunuz
Uzun süre kendinize dokunmayın, seks anında da dokunmayın, düzenli seks hayatı ile zevk almaya orgazm olmaya başlarsınız12 Yorumla- 1 yıl
Sadece klitoristen orgazm olabiliyorum 😔cinsel ilişkide içimde olduğu zaman orgazm olamıyorum
Cevap sahibi1 yılDedigimi Yapmanız gerek başka çözüm yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSorun görünse de hani ama bu da bir bakis açısı erkeğin yüz ifadesini o halini gormek sana zevk veriyor demek ki o zaman biraz oksamak biraz girmek derken uzayacak parnerde işler
14 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Tüm güç ile abanmak sende işe yaramaz az çok anlıyorum.
- 1 yıl
Ahajjaa evet
- 1 yıl
Ahahha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılÖn sevişme süreni yüksek tut bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılG dediğin içinde olan bir şey değil mi çiçeğim, asıl senin dediğin kilitoris sanırım
53 Yorumla- 1 yıl
Hayır aşkım öyle değil mesela önceden kızdım ve dışarıdan okşayarak boşalmaya alışmıştım şimdi cinsel ilişkide içime girdiği zaman boşalamıyorum öyle boşalan çok arkadaşım var
Cevap sahibi1 yılAyyyyy aşkım ya ben de bundan korkuyorum mastürbasyon yapıyorum ve ben de klitoris okşayarak boşalırım hep desene senin gibi olacağım 🙈 Ama ben hiç yapmadığım için merak ettim çiçeğim. Klitorisi üstten okşayarak uyarıyoruz ya biz. İçimizde de sinirler ve g noktası yok mu sok çıkar yaparken orası gıdıklanıp haz almıyor muyuz içten hiç. Yani içimizde bir yer var s. k oraya dokundukça haz alacağız sanıyorum ben
- 1 yıl
Aşkım bilmiyorum henüz çok dar olduğu için olabilir belkide illa okşayacak ya da sürtünecek ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Partnerin en uygun pozisyonda kilitoristini okşarsa ve içene girip çıkarken haz noktana ulaşırsa kolayca boşalırsın.
12 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ben tek içime girsin öyle boşalıyım istiyorum ya
1 yılSenin durumundayım bende birinci bosalmamdan sonrw asla saatlerce seks yapsam bosalamam saksoyla sevismeylr asla bosalamam. İlkten sonrs hep kendi elimle bosalıyorum 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılsorunn karşındakinden önce bazı zamanlar kendini düşün kafanonu rahatlatma olduğu için kendini unutuyon:)
10 Yorumla
1 yılSizin uyarılmanız daha zor nedense doktora görünün istersen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılEx partnerim de böyleydi. Yala yala tık yok, gir çık tık yok, parmakla tık yok. Kendimi yetersiz hissediyordum.
02 Yorumla- 1 yıl
Yok zevkime düşkünüm ondan tık yok 😂
- 1 yıl
Nasıl yani?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılKlitoris uyarısı olmadan sadece vajinal penetrasyonla orgazm olmayı, oyuncak kullanarak öğrenebilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılBenimm hatun da aynı zoorr boşalıyor. Fışkırmalı boşalıuor birde iyice kasıyor vibratör aldım iyi geldi
00 Yorumla
1 yılHer kız sadece saplamayla orgazm olmuyor
Klitoris oksanmasi normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılele mahkum etmişsin alıştırmışsın sonra zevk alıyorum orgazm olamıyorum diyosun normal değil mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı. Bu yüzden sadece klitoristen yapılmamalı mastürbasyon işte..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değil bunu eskiden beri yapan erkek az mesela en bilineni kazanova
00 Yorumla
1 yılEvet sorun. Ama bu senden kaynaklı olmayabilir. Yanlış partner seçiminden de olabilir.
00 Yorumla
1 yılİçine girmeden boşaltamıyor mu seni
19 Yorumla- 1 yıl
Hayır içime girince boşalamıyorum
- 1 yıl
Partnerin şeyi düz mü yoksa kanca tipi mi
- 1 yıl
Düz
- 1 yıl
Bu yüzden işte, sana jamcalı lazım içine girince tepe noktasını olşayanilmek adına
- 1 yıl
*kancalı
- 1 yıl
Bilmiyorum 🥹
- 1 yıl
Artık biliyorsun 🤷♂️
- 1 yıl
Öyle de sevmem ya o ne öyle
- 1 yıl
Neden ki yamuk demedim kanca, erkeklerin %50 si böyledir zaten.
Gizli Üye(18-24)1 yılmastürbasyon yapmaya alismissin
41 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zaman başladın ilişki yaşamaya? Yıllardır mastürbasyon yapınca diğeri farklı gelebilir çünkü.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet yeni ilişkiye girdim ilk kez
Cevap sahibi1 yılO zaman normal bu durum. Zamanla alışırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılTam tahrik olmuyorsun vücudun oyun istiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla mastürbasyon yapma ön sevismeyi uzun tutun daha fazla yalat
00 Yorumla
1 yılDegil tabiki bi cok kizda olan bisey, sadece partnerin buna dikkat rdicek seni anliycak okadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKlitoristen zevk alınıyor zaten
22 Yorumla- 1 yıl
Ama birkaç arkadaşım içine girdiğinde de orgazm olduğunu söyledi bende bu yok boşalamıyorum öyle
Cevap sahibi1 yılSanmıyorum ya klitoris zevk verir
1 yılErkeğin tercihi önce kadın olmali sonra kendisi
00 YorumlaZevklerini bilmiyorsundur ondan olabilir.
00 Yorumlademek ki klitoral boşalmaya alışmışsın
00 Yorumla
1 yılÖn sevişme süreni yüksek tut
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterince ilgilenilmiyodur seninnle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eksik bir şeyler mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oral sever misin
00 YorumlaBen seni orgazm ederim her türlü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı