Düşünürdüm ciddi
Düşünmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar süre önce yaşadığına ve o yaşadığı kişilerle ne olduğuna göre değişir (sevgili mi fb mi falan) ben bunu bir erkek için söyledim hetero olduğum için ama bunun cinsiyeti yok
3 senedir düzenli 15 kişiyle sevgili olmuş ama sevgili olduklarında seçici olmamış
3 senede mi oha
Uzak dur
Yaşıda küçük zaten bende öyle yaptım kendim gibi bir eş istiyorum o yüzden kendimi bozmuyorum.
Cevap
6Cevap
Sıkıntılı bi durum Allah düşürmesin öyle kimselere ya
Amiin
İyi yapmışsın 13 uğursuz derler sen de 23 numara olacakmışsın.
Çetelesini tutması da ayrı garip
Fikret abi hatırlıyor musun tapınakta tandır yapalım demiştin de herkes sana gülmüştü
Ahahhahs
Senin gibi birine dürüst olması hata
Beni kandırmaya çalıştı ben hiç yapmamış biriyim bu arada yalan söyledi ortaya çıktı yakalandı bana kendini yamamaya çalışıyormuş meğersem ben ni anormalim diye baktımda sizde mi aynı durumdasınız savunuyorsunuz
En azından biz adam gibi sayiyoruz sizin kaç kisiye girdiğiniz belli değil mesele olmuyo erkeksiniz nasıl olsa. Ayrica o kizda zaten akil yokmuş mis gibi tecrübeliler varken bakirlerle ne vakit harcıyor slk
Yemeğe doymuş zaten evlencek insan arıyormuş. Ben yapmadığım için mutluyum bu arada yapacağım kişiyide mutlu edeceğime eminim. Tecrübeyi birliktede kazanabiliriz bir problem yok en azından kendine saygı göstermiş ve evleneceği kişiyi beklemiş biri olur. Evlendiğiniz kişi sizi başkalarından daha az beğendiğinde başkalarına yöneldiğinde umarım aynı kafada olmazsınız.
O begenilmeyecek kişiler sizin gibi bakirler olacak haberin yok. Sen tecrübeli bir adamın verdiği tadı hiçbir zaman veremezsin dikkatli ol da aldatılma
Profesör konuştu namus ne kadar basit ya size çocuğunuzun çıkacağı yere saygınız sıfır. Ayrıca seni kimse doyuramaz zaten hep daha tecrübeli istersin sonra grup fslan diye gider herhalde.
Hahah sıkışınca milletin namusuna şerefine çocuğuna saydiran tipler bi de namus edebiyati yapmaz mı :D
Senin gibi namusu diline dolayanlardan çıkıyor her şey işte. Yalnız kendini avutma çabana da hayran kaldım. Belki karın seni performansından memnun kalmadığı için aldatacak nerden biliyorsun? Bakire evlenenler aldatmiyor mu :D yazık kafanıza
Ben ciddi düşünmezdim kshskshsj
Sen kaç kişiyle oldun acaba
Hiç kimseyle olmadım evlenecek kız arıyorfum bende o yüzden söylememiş
Kız 12 diyorsa 112 kişiyle olmuştur
Yalan söyledi zatem ben yakaladım
11 kişi olsa ciddi düşünürüm 12 fazla
Kabul etmezdim
Bana laf edende olmuş aşağıda yorumlarda anormal olan benmişim gibi
Herkesin kendi tercihi istediğini alır ama seviyorsa insan geçmişine de bakmaz. sen bakirsin bakir istiyon kimileri yaşamış ama bakir istiyor kimisi yaşamış yaşamış istiyor
Hayır öyle değil demek istediğim ben ne kadar yapmışım falan diye bana saldırıyorlar. İstememem gayet doğal bir şey değil böyle düşündüğüm için bende onun gibiymiş muamelesi görüyorum
Herkesin kendi hayatı istediği kişiyi alır sen şimdi evlensen aklına gelecek hep sıkıntı olcak bu sefer kızda üzülecek
Evet bende ondan bahsediyorum her uzvunda bir yaşanmışlık iğrençlik olacak benim açımdan. Ayrıca mutlu olmayıp devamda edebilme potansiyeline çok sahip bu insanlar bence allah korusun.
Geçmişi önemli değil önemli olan senden sonrası
Öylede karakteri bu sonuçta en iyi ne olabilir
Değişebilir bilemezsin
Yaşananlar iz bırakır kendi dengini bulmalı bence düzgün birini arayıp mutsuz etmek yerine
Niye ki p*rno yıldızı olup evlenip sektörü bırakanlar var aile olanlar
Kocasıda öyledir belki denk biri yani düzgün biri neden istesin ki zaten
Ben evlenirim açıkçası dert etmem
Hiç ilişkim de olmadı
İlişkin olmaması sebebi sen mi reddettin yoksa denk mi gelmedi.
Uzak kaldım bu işlere biraz imkan vardı bir ara şu an o da yok gibi yine de ihtimaller oluşabilir gibi
Reddettiğim oldu
Neden reddettiniz peki yaşama fırsatını
Sevgi ve Aşk hissettiğim biri değildi, zorlama bir hoşlantı gibiydi benim için o yüzden boşuna üzülsün istemedim. Baştan kesip attım
Mükemmel karakterdesin kardeşim devam et böyle bu kadar devam ettirdiğine göre evlenene kadarda sabret çıkacaktır hayırlısı.
Umarım öyledir
Reis inancın olsun bilmiyorum inançlı mısın değil misin bana düşmez ama bu dünyada haksızlıklar olduğu gibi hakettiğin şeylerde var düşünceli birisin senin gibilerim var olduğunu görmek beni mutlu etti bende bir çok kez böyle şeylerle karşılaştım hep evlenmeden yapmamayı tercih ettim.
Sağol dostum aklımda tutarım
Hayır düşünmezdim
düşünen düşünür
Kesin yasanmistir bu
Evet bir kaç haftamı yalan dinleyerek geçirdim ve yakalandı sildiklerinden buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?