Öncelikle bakire değilim istememe sebebim dengim olmaması yani ona verince bir taraflarının kalkıcağını düşünüyorum kısacası kendimi ondan üstün görüyorum isteme sebebimde şu aralar baya istekli olmam of napsam ben karar veremedim
Güncellemeler
+1 yıl
Beni elde etti diye havalara girmesini istemiyorum ama bir yanımda alevler içinde yanıyor of
Şimdi ben biriyle cinsel ilişkiye gireceğim ama bir yanım istiyor bir yanım istemiyor, ne yapacağım?
Duyar kasmıyorum olması gereken şeyi söylüyorum. Daha az önce adamın biriyle kadınlar egolu değildir genelleme yapma diye kavga ettim ve şu an karşıma sen çıktın. Gerçekten kadınlar aşağılanıyorsa bunun en büyük sebeplerinden biri sizlersiniz. Yapmayın bunu biraz hümanist olmak kimseye zarar vermez
elin kolun sakat değilse kendi işini kendin gör bırak bi tarafını kaldırma:D illa da birine verecem diyorsan etrafına bak illa bi kızışmış erkek bulursun uzun sürmez :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende bu ara partner arıyorum elim yüzüm düzgün iyi de mesleğim var. Bilgin olsun :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu şekilde düşünüyorsan sonrasında pişman olursun o yüzden yapma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yapma o zaman.
Kendine ondan Üstün görüyor olma sebebini anlayamadım. Senin 3 gözün 3 kulağın falan mı var? Istiyorsan yap gitsin
Çocuk benim baya alt sınıfım şimdi birlikte olursam g*tü arsa kalkıcak
Alt sınıfım ne ya? 2024 yılındayız arkadaşlar Her okul döneminden bahsetmiyorsanız lütfen şu sınıf muhabbetinden çıkın
Of çok duyar kasıyorsun basima ağrılar girdi bye
Duyar kasmıyorum olması gereken şeyi söylüyorum. Daha az önce adamın biriyle kadınlar egolu değildir genelleme yapma diye kavga ettim ve şu an karşıma sen çıktın. Gerçekten kadınlar aşağılanıyorsa bunun en büyük sebeplerinden biri sizlersiniz. Yapmayın bunu biraz hümanist olmak kimseye zarar vermez
Tamam abla sensin vallahi sensin billahi sensin tillahi sensin
Keşke biraz da sen olsan
Şu an için farklı alternatifler ile bu yüksek dönemi atlatmayı denesen bunu daha sonra tekrar düşünsen daha sağlıklı kararlar verebilirsin.
Öyle istekli kız olursa severek değerlendiririz. Tabiki p oldu diye kimse şimarmamali herseyde iki kişi arasında kalmalıdır
O zaman değecek birisine vereceksin hem içinde kalmayacak hemde yangının sönecek
En mantıklısı
Yani olması gereken o. Attığın taş vurduğun kuşa değecek
Baya istekli anında çobanın bile şansı var demekki🤣
Öh yani sende
Bu tür cinsellik pişmanlık getirir. Daha iyisini bul, zor olmasa gerek.
Havalara gel gören de küçük daglari yarattı sanacak 😃
Yaniyüsün söndür bence oda ikimciye isyeyince süründür 😀
İstedigin yanınla gir ilşkiye istemwdigin yanınla girme
Neden kendini değersiz hissedeceğin biriyle yapacaksın o zaman
Cidden kendinize saygınizi kaybetmeyin
ona verme düşüncen bile kimin üstün olduğunu az çok belli ediyor güzelim 😊
ama yinede sen daha çok içinin attığı kişiyle yap bu işi.
Çok istekliysen penisim olan herkese verirsin. Yaşandı
Yok öyle olmaz en iyisi yoldan geçen birine vereyim şaka mısın kızım sen fkdkdks
sende başka birine ver ille ona mı vermek zorundasın 😂😂
Yanlış anlama kankada böyle biriyle konuşmamalısın bile sana uygun değilse sen çok daha ilerisini düşünüyorsun çok ilginç
elin kolun sakat değilse kendi işini kendin gör bırak bi tarafını kaldırma:D illa da birine verecem diyorsan etrafına bak illa bi kızışmış erkek bulursun uzun sürmez :D
Bende bu ara partner arıyorum elim yüzüm düzgün iyi de mesleğim var. Bilgin olsun :)
bu şekilde düşünüyorsan sonrasında pişman olursun o yüzden yapma.
Acaba ben dengin miyim. Dengin olmanın şartları nedir
başka birini bul sende , şart mı onla yapman?
istemeyen tarafın dinen gunah 😝
Hazir degilsin demekki girme o yuzden
Yap gitsin düşünme detayları
Neden ve meyden dolayı kendini üstün görüyorsun
Saçmalıyorsun. Verme.
Ondan başka sindurecek kimse yokmmj
Yokluktamısınra öyle birine vereceksin 😀
verme kız erkekler işi bitince kadar sonra hep isteyecek falan salla yani
Bakire değilsen canın hangisi çok istiyorsa
Sevgilin degil mi yani kim ki
Yok ya öyle cinsellik konuştuğum sıradan biri
hee. Neden boyle dusunuyon ki oyle yapabilecek tipte biri mi