Dayatilan toplum baskilari yüzünden bazen suçlu hissediyorum kendimi. Hayatimda 3kisiyle birlikte oldum 29yasima kadar. Bazen cok gunahkarmisim gibi geliyor. normal mi bu durum? Herkes yasiyormu bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen o günah mı bu yasak mı diye düşünürsen hiçbir yere varamazsın hayat senin seçin senin bedenin senin sen sadece duyduklarına inanıyorsun. Simdi sana bir soru bazıları diyor ya evlenmeden yapma vs ya oldu da eşin olacak kişi çıkmadı karşına ya da çıkacak ama belki sen 40-50 olduğunda o zamana kadar herşeyi kaçırmış olacaksın kadınlığını yaşamadan. Sonra geriye dönüp belki diyeceksin hata etmişim. Yani bazı şeyler zamanında güzeldir. Cinsellik en doğal hakkin sağlıklı her kadın ve erkek belirli yaşa geldiğinde düzenli cinselliğe ihtiyaç duyar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden suç olsun
İnsan sevmek sevilmek ve sevişmek ister bu en doğal hakkı
Ayrıca elalem her zaman eleştirecek birsey bulur. Ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Siz mutluysaniz bundan kime ne
Günahsa sadece o sizinle Allah arasında kimseyi alakadar etmez00 Yorumla
+1 yılHayır değil ama şartları var. Bu da nikâh.
Nikâhlandığın biriyle bir ömür istediğini yapabilirsin.
Ama mesele nikahsız olmaksa, o zaman bu toplumun fesadı demektir. Ahlaken çöken toplumlar, dünya için tehlikedir.
Siyonistler bunun net örneği. Yoksa normalde Yahudilerde de zina yasak. Yapana ölüm cezası var.
00 Yorumla
Kendini suçlu hissetmenin en büyük nedeni toplum değil evlenip ayrıldıkdan sonra böyle hissediyorsun böyle hissetmen normal çünkü insan ait olabilmeyi istiyor Bir kişiye psikolojik olarak karşınıza ait olacağın duyguları olacak biri olmadığı için hissetmeniz normal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yasamiyorum , sadece esim oldu hayatimda.
Boyle degisik hisetmen cok normal , cunku artik bu serbest iliskilere " ihtiyac " deniliyo. Bende yol gecen hani diyorum..
Ama simdi linc yemeden soylim , herkesin fikri zikri ayri. Kim nasil mutlu oluyosa oyle yasasin12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSuc degil bu arada canisi , tercih.
Soran+1 yılSerbest iliskim hic olmadi sevdigim sevgilim oldu onunla oldu ne olduysa
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hayatini yaşa boş ver milletu kim ne derse desin keyfine bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki suç değil. Bunun için kendini kötü hissetmen çok yersiz. 10 yıllık yetişkinliğinde 3 kişiyle seks yapmış olman seni ahlaksız veya kötü biri yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılİnanıyorsan evet günah kaldı ki dünyanın her yerinde böyle yatıp kalkan kızları erkeklerin doğası gereği tercih edilen tipler değildir
06 Yorumla
Soran+1 yılOnume gelenle yatip kalkmiyorum. Yazdigimi birdaha okuyun lutfen
- +1 yıl
3 az mı yani sana göre peki çok olması için kaç olması gerekiyor
Soran+1 yılBen az cok derdinde degilim. Yalanci da degilim. Ama bayilirsiniz siz erkekler elime erkek eli degmedi yalanini soyleyen kizlara. Az bile yapiyorlar size
- +1 yıl
Kendin temiz olmayınca hemen başka kızlara çamur atmaya ne meraklısın kimi ne kadar tanıyorsun da o kadar insanın hakkına giriyorsun
Soran+1 yılInan senden cok taniyorum)
- +1 yıl
Mümkün değil 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞarkta yaşıyoruz ve ne tam doğulu ne de tam batılı bir toplumuz ve bazı örfi kurallar var o yüzden böyle hissetmen gayet doğal Senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. suç değil... dediğin gibi toplum yapısından dolayı insanlar kendini kötü hissediyor yaşamamıyor yaşayanların bazıları da suçlu gibi hissediyor
00 YorumlaBen olağanüstü bir şey olmazsa, karıma saklıyorum kendimi yaşım 30, bi kız arıyorum, bulur bulmaz zaten evleneceğim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltoplumdan ziyade senin için ehemmiyetli olan çoklu değilde düzenli ilişkiyse sorun yok..
ancak çeşitlilik beraberinde ciddi hastalıklar getirir.
zevkine değmez04 Yorumla
Soran+1 yılCoklu iliskiye girmedim ben 3kisi oldu dedim 3u de sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılçokludan kastım farklı zamanlarda farklı kişi ile, yani birden fazla kişi ile sevişmenin riskli olduğunu düşünüyorum, üç ayrı sevgilinin üç ayrı DNA sını ömür boyu taşıyacaksın mesela bunu biliyormuydun?
vücut asla kullan at yapmıyor, her ilişkiden DNA lar alıp besliyor vücudunda.
ve ne kadar sayı artar ise o kadar risk teşkil ediyor sağlık açısından
Soran+1 yılBen bile fazla titiz herseye kafayi takan biriyim ama bu kadari fazla)))
Cevap sahibi+1 yıl😊
yani nebiliym
fantezi olarak istiyorsan bilemem ama ben düzenli ilişkiden yamayım
+1 yılKesinlikle suç değil ve amerika gibi özgür yaşanmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dini inancın varsa günah gelmesi normal. Çünkü haram ve günah. Gerisi sana kalmış 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye suç olsun hayat senin hayaton istedigin gibi yaşa
00 Yorumla Biz ona vicdan diyoruz. Demek ki vicdan azabı çekiyorsun
00 Yorumlatoplum baskısı burada ters çalışmış galiba. birileriyle birlikte olmaya zorlamışlar kafirler
00 YorumlaYa sen bakma onlara gel en güzelini yaşayalım balım senle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayet normal. Neden günahkar olasın ki. Bakma milletin laflarına.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. suclu değil ama günahkar hissedebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip te yapsan daha iyi hem sevaba girersin hemde böyle hissetmez sin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip ayrildim. Her evlilik mukemmel olmuyor. Kim istemez guzel evliligi
- +1 yıl
Geçmiş olsun, umarım yine evlenirsin ve mutlu olursun, insan sabredemiyor demi o istek gelince
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu aralar ben de istiyorum yakınlardaysan konuşalım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin en doğal hakkı başlarım baskısına da dayatmasınada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Yaşadığın yöreye göre değişen saçma bir inanış
00 Yorumla
+1 yılYooo bende istiyom napim 🫣🫣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepimiz yaşadık yaşamaya devam ediyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimse bilmediği sürece bence sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir şey sorabilirmiyim
00 Yorumlaülkemizde öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal ki
00 Yorumla
+1 yılSuç evlenince yaşa
00 YorumlaBendr şu an çok istiyorum
00 Yorumlaihtiyac bence gel dertleselim
00 Yorumla
+1 yılNeden evleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılDavası olmaz çok takma
00 YorumlaSuç değil ama en büyük günahlardan biri
00 Yorumla
+1 yılAsla değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılHaram evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuç evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Suç değil
00 Yorumla
+1 yıl4leyelim mi askim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakire misin ?
01 Yorumla
+1 yılDeğil herhalde
00 YorumlaEvde mı kaldın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem