1 yıldır sevgiliyiz sizce arzulamış mıdır? En fazla öpüşme oldu birkaç kere. Sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
1 yıldır sevgiliyiz sizce arzulamış mıdır? En fazla öpüşme oldu birkaç kere. Sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
arzular bilemeyiz
arzuluyodur tabi canım fsdlkjflkd senle boşa gratislere oraya buraya babanın hayrınamı gidiyo kjdklfsj
Nasıl yani? Zaten bir şey yaşamıyoruz ki
bişi yaşıyosunuz demiyırum senin herşeyine tamam diyen bi erkek 1 yıldır senleyse bırak arzulamayı boşluk kalmayacak şekilde tatak tatak
😃 sence kötü bir şey mi
vereceksen ver kardeşim ne biliyim senin bilceğin iş lfldskşflkşsdjl
İçinde ne fırtınalar kopuyodur da belli etmiyodur Allah bilir
Nasıl anlayabilirim ki
Sorabilirsin illa anlaman mı lazım kankam
Bilmem soramam işte o şeyleri konuşmuyoruz hiç. Merak etsem de
Cesaretlendir öpüşürken al ellerini koy kalcana devamını büyük bir istekle getirdiğini görunce alırsın sorunun cevabini
Arzuluyordur ama çekingense ne tepki vereceğini bilmediğinden ileri gidemiyordur biraz cesaretlendir öpüşürken ellerin boş durmasın bakalım ne tepki verecek
Arzulardır tabiki ama sakın öyle soru sorma, sevgililiğin tadı kaçar olay cinselliğe döner
1 yıldır arzulamıyorsa zaten ayrıl yani ondan hiç belli etmedi mi şimdiye kadar?
O aslında seni kalu beladan beridir arzuluyor ama işte açılamadı bir türlü
Tipik türk erkeği diyorsun yani 😄😄
Seni düşünerek kim bilir kaç sefer boşalmıştır
Ciddi mi diyorsun
Evet çok ciddiyim
İleri bir şey yasamadik ki ama
Hayatında olman ve ileride yaşayacak olmanız yeter ee bir de fiziğin güzelse arzulamıştır
Fiziğim güzel de pek açık giyinmem
Sence bu önemli mi onun için
Mesela bacaklarimi hiç görmedi hfgd
Oha 1 yılda nasıl görmedi djajgksg neyse mesela dışarıda pek çok erkek kadınların kalçasına bakar kapalı olsa bile
Ya tayt pantolon vs giyerim hiç etek veya şort giymedim o yüzden. Basım açık ama
Arzulamak isteyen insan için sınır yok yani bunlardan bile arzulayabilir
Gerçekten seven biri arzular mı? Yani beni sevdiği için sanki arzulamıyo gibi hissediyorum
Asıl seven sevdiğini arzular ileride yaşanacak şeylerin hayaliyle yanıp tutuşur
Hiç de bahsettmiyor yani o konulara girmedi hiç o yüzden. Ama sen erkek olduğun için anlarsın ben anlamamıştım😅
Girmez bilemiyorum karşı mısın ama seni kaybetmemek için yanlış anlaşılmamak için söylemez ama içten içe de ister
Eee erkek kafası işte 😅😅
İyi dayanıyo o zaman 1 yıldır gdfsd
Helal olsun adama fhsjfjksg
napiyo merak ediyorum ama sence video vs mi izliyordur? İlla bosalması gerekir mi
İsteklenirse boşalır. Video izlerken o kız yerine seni hayal edebilir daha önce attığın resim vs varsa onlara bakabilir ya da sadece gözünü kapatır ve seni hayal eder. Seni arzulayan birisi seni düşünerek boşalmak için her yolu bulur 😅😅
Böyle giderse silincek 😅 daha fazla merak ettiğin olursa yazabilirsin 😅
Seni arzulayıp kim bilir kimlerle yatıyordur
Deli gibi arzular. Fanteziler kurar.
Emin misinn ki hiç öyle durmuyor sanki
Eminim
Kesinlikle ister
Nasıl eminsin kii
Sağlıklı ve normal her erkek ister
Bir de öpüşme olunca daha çok ister
Yazık çocuğa
Arzular
Tabiki de