Değişirmiş 🙄 buyrun video 👇
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğişir bence, etkisi vardır. İnsanların beğenileri aldıkları kültürle de orantılı. Neyi görüyorsan güzellik algında öyle biçimleniyor, genellikle fakir kişiler; kilolu oluyor, haliyle vücutları da iri oluyor, buna memeler de dahil. Fakir bir ortamda büyüyen kişilerin de beğeni algısı böyle oluşuyor, çünkü sosyal ortamları çok yok, seçicilik şansları yok lakin zengin kişiler sportif
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok algoritmalı açıklama oldu ✨
- +1 yıl
, spor yapan kişilerle büyüdükleri için fitliği görüyorlar, yani yokluğu görmüyorlar , çokluğu görüyorlar, birbirinden fit hatunlar görüyorlar, ilk gördükleri kadınlar kilolu kadınlar olmuyor, gözlerini tek bir güzellikle doyurmak zorunda kalmıyorlar, konunun karın açlığıyla ilgisi yok gibi, bence zenginler daha aç geziyor, diyet falan yapıyorlar, asıl fakir kişiler sağlıksız beslenip ekmek tüketiyor ve şişmanlayabiliyorlar.
Asıl mesele aslında; zenginler için seçme şansının çok olması, zenginler her şeyi tanıyor lakin fakir seçici olmuyor ve görsel güzelliklerle tanışamıyor, aslında zenginin küçük fakirin de büyük meme sevmesinin sebebi bu..
Sonradan zengin olanların da algıları değişiyor tabii, çünkü çeşitlilik artıyor ve seçici olmak zorunda kalmıyor sonradan zengin olanlar :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ona bakarsan kas, geniş omuz ve uzun boy tercihi de ilk dönemden kalma içgüdüsel bir durum. İlk insanların zamanında kadınlar uzun boylu, kaslı erkekleri seçmek isterlermiş ki yuvaya ve aileye baksın. Tamamen ateşin bile yeni bulunduğu dönemlerden kalma bir gensel aktarım. Ama şimdiki kadınlara sorsan alakası yok derler. Yani büyük meme sevmek illa fakirlikle alakalı değil. Not. Bende büyük meme çok sevmem
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değişmez. zaten meme sevenleri sapık olarak görüyorum. bir insan bir insanın fiziğinden önce kalbini sevmelidir tabi ki de.. ve ayrıca zengin fakir de değişmez :D sapık sapıktır benim gözümde..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemeyle bağlantılı orantıda ilerleyen tek şey beyin, zeka. Birini büyük veren Mevla diğerini küçük verir. Hem beyin hem meme büyüklüğü aynı bedende çok görülmez hatta hiç görülmez 😂 meme verdiğine beyin, beyin verdiğine meme vermemiş Mevla çok. Bu bir denge ama erkekler zeki olmayan kadınlarla çok fena dalga geçiyor. Aptal olacağıma meme olmamasını tercih eder miydim bilemedim ya şu an 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılFakir ne bulursa o demek ki :D zengin beğenmezse estetik parasını öder sjdj
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki 😄
- +1 yıl
Oyşş, sen bana hep “haklısın” de :D
Soran+1 yılSen hep haklısın çiçeğim ❤
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben mehmet'e şekilciliğe karşıyım. Memelere özgür kalsın istiyorum sadece 😂
Bu durumla Ben fakir değilim, ultra zenginde değilim demek ki sadece zenginim 😂😂😂😂02 Yorumla
Soran+1 yılMehmet?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEsasen genel bir ölçekte doğruluk payı olabilir lakin, varlıklı kişiler için bu değişkenliğin çok önem arzettiğini zannetmiyorum onlar genelde kadınlara günübirlik gözüyle baktıkları için vs. Vs.
00 Yorumla
+1 yılBana göre memenin dik ve portakal büyüklüğünde olması yeter en fazla oda küçük olmasini da sorun etmem hiç olmasa bile olur
00 Yorumlao meme özelinde değil, bel kalça basen baldır, aklına gelebilecek tüm yağ gruplarıyla ilintili aslında...
00 YorumlaAhaha içimden büyük sevicilere aç kopekler demek geldi hiçbir şekilde gözleri doymuyor 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDoymuyorlar, doymuyorlar, doymuyorlar 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fakiriz ama gururluyuz. Meme bizim olsun büyük olsun ne var bunda büyük seviyoruz biz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Memeler nasıl olursa olsun ama beni sevsin yeter.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zengin fakir fark etmiyor bence 😂🤔 her erkeğin isteği kendine ister büyük ister küçük sever 🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarda küçük meme seven erkek erkeklerle de ilişkiye girer
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu saçma yani maddiye göre büyüklük küçüklük felan
01 Yorumla- +1 yıl
Birde anlamadan yorum yapmak var tabı dediklerinin içinde.
+1 yılBir şey anladıysam arap olayım 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılZenginler küçük, fakirler büyük meme seviyormuş
- +1 yıl
Hmmm🤔 Sen de bu doğru mu diye bize soruyorsun 😂
Soran+1 yılBen bilmem sorumu sorar kaçarım
- +1 yıl
Ohhh ne güzel dünya 😂 sor ve kaç 😂 Hangi dünya bu 😂
+1 yılNisan ne için çalışır meme 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNisan ?
- +1 yıl
İnsan yani erkekler
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük candır deyip zenginliği seçtim 😂
00 Yorumla Meme memedir, nimeti asla ayırt etmeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi video alakası olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılMeme iyidir ama video nerede
00 Yorumla
+1 yılVideo?
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsel yok mu 🙄
- +1 yıl
Maalesef yok
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Video nerde
00 YorumlaDeğişmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılYok hea
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoo degismez benim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO sevgi bambaşka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem