Bak bununla bitmiyor. Diyelim giydin gece güzel geçti. Sabah ölü gibi uyuyorsunuz. Erkek yeniden istiyor ama yok. Mesele kıyafet değil. Veya erkek farklı şeyler denemek istiyor ama yine yok.
Açıkçası benim libidomun en yüksek olduğu saatler sabah saatleri oluyor. Yani erkekte her istediğin de kadın verecek diye bisey yok belki halsizdir kendini iyi hissetmiyordur vs vs. Ama tabi kadında keyfi yere reddetmemeli. Ayrıca farklılar her zaman güzeldir bence. Hep aynı olursa bi zaman sonra sıkılır insan :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İstersin tabiki bu seneninde onunda hakkı. Mesela sen eşim olsan. Deri mini etek giydirip seni bağırta bağırta
Hmm🤭
Sen peki nasıl istersin can
Bende ara da giyerdim böyle şeyler. Iliskiye renk katardimm
Peki ruhunda azgınlık var mı
Evett varr 🙈
Hm anlatmak ister misin fantazilerini. Yani dinlemek istiyorum istersen ozlle gel
Evet heyecan ve farklılığı seviyosa super geceler vakitler gecebilir😊 sen giyermiydin
Sorun etmem giymezse 😊 bidefada sen cevapla
Evet giyerdimm ilişkiye renk katmak lazım aradaaa:)
Heyecani seviyonmu😊
Evett severim. Heyecan guzeldirr😃
İstersen biraz fikirleselim😊
Aslında sade daha çok seviyorum abartılı fantezi gecelik falan hoşuma gitmiyor.
Evlenince eşler arasinda küçük şeyle rolü o zaman eşlerin bileceği şey
hem alıyorum hem istiyorum ama uzun zamandır almıyorum diyebilirim
Bence eşi değil kadın nerde ne giyeceğini nasıl davranacağını bilmeli yatak odasında da 👍
Fantezi gecelik değil ama fantezi müzik isterim
İstesek ne değişiyor ki
Neden?
Kadınlar bizim beklediğimiz arzudan çok uzak
Bence her kadın öyle değil ben olsam eşim istemeden giyerdim..
Bak bununla bitmiyor. Diyelim giydin gece güzel geçti. Sabah ölü gibi uyuyorsunuz. Erkek yeniden istiyor ama yok. Mesele kıyafet değil. Veya erkek farklı şeyler denemek istiyor ama yine yok.
Açıkçası benim libidomun en yüksek olduğu saatler sabah saatleri oluyor. Yani erkekte her istediğin de kadın verecek diye bisey yok belki halsizdir kendini iyi hissetmiyordur vs vs. Ama tabi kadında keyfi yere reddetmemeli. Ayrıca farklılar her zaman güzeldir bence. Hep aynı olursa bi zaman sonra sıkılır insan :)
Anlayış var bende ama aradığım dozu yeri geldiğinde yaşatacak biri?
O hayal
Anladım yani karşıma çıkar umarım aradığın dozu yaşatacak birii
Konuşmak ister misin. Gerçekten ANLAYACAK biriyim diyorsan yazdıklarımı
Ben anlarım ama evliyim yani ne konusacagiz ki
?
Çiftler ilişkiyi renklendirmeli
Bencedee
Monotonlasmamasi adına küçük şeyler eklenmeli
Neler alırım neler
tabi ki istenir
İsterim
İstemem pijama giysin ben ona pijama alıcam