Analden hiç zevk almıyorum ben. Ama sevgilim hep anal ilişki istiyo. Ne var bu kadar, cazibesi ne anlamadım. Onu vajinal ilişkiye nasıl ısındırabilirim? Yardım lütfen
Vajinal
Anal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha dar, daha sıcak ve özgürce boşalma imkanımız var. Bence sen direk söyle. "Bebeğim biliyorum arkamdan beni doldurmaya bayılıyorsun ama ben vajinadan daha çok zevk alıyorum. Bana da bu zevki yaşat bolca lütfen" diyebilirsin mesela
Anal cazibesi görsel etkileyişi darlık hakimiyet vs vs kişiden kişiye göre değişen etkendir ama sevgiliniz bencil ya da sizi ısındıramamış olabilir zihinen hazır olmayabilirsiniz yoksa anal seks farklı bir zevki olan birlikteliktir
Teşekkür ederim E. İ. G. için 😊
do i have a massive ashole bu replik geliyor aklıma asksklsls
Cevap
19Cevap
Bu konuda ben de sana katılıyorum.. vajinanın tadı bu kadar sahaneyken neden. bo k kokan deliğe tamah ederler. ki
Bence bunun sebebi vajinadan daha iyi olduğunu düşündükleri için değil. Tamamiyle kontrol ve hakimiyet hissinden kaymaklandığı düşünüyorum. Zaten burun anal kısma çok yakın olmadığı için bir bok kokusu almaları çok mümkün değil. Anal ilişki teslimiyettir bir bakıma. Ve buda bunu yapan erkekleri hakimiyet duygusu verir. Bence bundan ya da saçmalıyorum bilmem anlatabildim mi
Sevgili dostum.
Anal her adamla kadınla olmaz.
Kaç yaşındasın
Bir kez denerim, kadının hoşuna gitmezse tekrarını istemem.
fantezi değişiklik domine etme/sahip olma hissi hepsi olabilir
Vajinal varken neden anal yapalım ki kadına zaten zarar da veriyor, anlamsız
Sevmiyor mu yani vajinayi.
Anal sirf darligi yuzunden baska ne olacak
Bana sevmiyo gibi geliyo
Yani yaptiniz mi daha once ve neden oyle geliyor. Toplam ortalama kac kere iliskiye girdiniz ve kacinda anal istedi mesela, yani yarisindan fazlaysa evet analci diyecem
Yeteri kadar seviştik. Böyle düşünmemin sebebi de vajinal Seksi kısa tutup hemen anale yönelmesi zaten
Aaa o ne oyle yaa, anala girdikten sonra bi daha vajinaya da geri donmuyordur o zaman dimi. Peki islatma kayganlastirma falan da mi yapmiyor girmeden once oyle zevkinden pat diye de girilmez yani senin acindan sikinti. Vajinan nasil gozukuyor guzel mi cirkin mi sarkma etli vs ne durumda, pek cekici gelmiyorsa gozunde
Anal seven bir adamı vazgeçiremezsin hele ki bir kez olsun yaptıysan.
Bence ona söyle artık ters ilişki istemiyorum diye, bakalım nasıl bir yol izleyecek..
Kızların tüm namusunu kirletmek için diyorlar
Daracık deliği kalın aletimle zorlamak zevk veriyor
Senin sevgilin sağlam değil
Gey onlar gey.. anal yapan seven geydir.
Ya böyle söyleyen ilk kişi değilsin. Bu yüzden içime kurt düşüyo
Lan aklima ihlas falan geliyo zjajjd hahaha neyse...
Paravan iliski yapar.
Yoo cogu evlilik paravan, cocuklar bile paravan..
Tabi biz demografi calistik, biliyoruz xd
Adam cocuk yapiyo mesela ama gey aslinda.. sirf gelenek gorenek uyayim diye yapiyo. Sonra mutsuz ciftler, cocuklar vs vs boyle gidiyo
Sonra 3lu ceo toplantilari yapiyolar erkek erkege xd
Nadir diil cok yaygin
zevki kadın için iyi mi
Daha dar olduğu için istiyorlar
Büyük ihtimalle daha dar olduğu için
Vajinal daha zevkli anala karşıyım
Tercih meselesi
On çok mu genis
Dar...
sapıklar
Çok zor yanı
Anal haftada kaç kez yapiyorsunuz
Her ilişkimizde anal mutlaka yapıyoruz. Buluşma sıklığımız değişiyo; ortalama haftada bir falan
Peki bu kişi senin ilkin mi? Vajinan çok mu genişledi acaba ondan mı anal istiyor?
Hayır ilkim değil ama sorunun genişlikle ilgili olduğunu sanmıyorum
Genişlik olabilir bu kişiyle kaç aydır sevisiyorsun?
Bir yıl olacak nerdeyde
Peki bu kişi erken mi bosaliyot? Kilo kaç senin kilolu kızların vajinasi daha gens olur
Erken gelme problemi yok. 68 kiloyum bu arada ve boyuma göre ideal sayılır zaten
Boy kaç senin? Anal ve vajinal yapınca ayrı zamanlarda ikisi arasında boşalmada dakika farkı oluyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?