Sosyal medyadan tanistigim birisi var benden 6 yas buyuk isinde gucunde cok da yakisikli benim sehirime gelicek 2 3 gun takilcaz falan ama kendisine de soyledim ben onu gorunce ozguven sorunu yasiyorum o cok iyi ben kendimi onun yaninda kucuk ve daha normal goruyorum ve cinsellik bu yuzden yasuyamiyorum oninla of ama cok da istiyoeum surekli soruyo neden bulusamiyoruz diye ayrica f*ck tarzi iliski hic bemlil degil ama ona cok yukseliyorum surekli hayal kuruyoeum onun hakkinda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne hayatlar var vay be keşke bizimde başımıza böyle şeyler gelse
Gayet kolay bulmak aslinda
O zaman neden ortalık bu kadar bekar ve sevgi açlığı çeken insan kaynıyor?
f*ck diyorum bunun maalesef ki sevgiyle alakasi yok belki sevisicez bidaha da onu gormiycem evlilik sevgililik cok baska bir sey o ciddi
Tamam o yönden bakarsak aslında fck bulmak daha zor çünkü Türkiye'deki çoğu insan cinselliğe düşman neyse sana kolay gelsin bol şans umarım bize de denk gelir birkaç şey
Bu dedigin eskiden boyleydi benim arkadaşlarim doğuda okuyo oralar bile herkes yapiyomus yani bence boyle dusunme
Teşekkür ederim deneyeceğim
Ver gitsin toprak olacak zaten önden arkadan agzindan ver sevabına
Ya istemezse beni ne bilim kuruntu yaptim ya begwnmezse falan
Begenmezse kafana iç çamaşırı ya da BİM poşeti gecirir gene ziker ki.. sen vermek iste yeter ki
Yuhhh bu cok asagiliyaci onun kafasini kirarim
Ayrica yuzum guzel
Ozaman güzel giyin seksi ol
Yüzün güzelse guzel giyim birde güzel koku seni onun kucağına iteler
Oyle mi diyosun bana dedi ki ortama bagli anlik duruma bagli ya sen istemezsin cinsellik ya ben ya da olur falan dedi bide bakire istemiyodu normalde benim ilk olucak bakalim
Bakireysen ilk denemede vermeyecegin icin istemeye bilir
Deneyimli kızlar bu konuda iyiler ya bakire olunca onlara oral ve anal yapmak daha zevkli
Dedi iste sen kucuksun daha belki ilerde pisman olursun falan ama ben o tarz bi kafada degilim bekaret degil bemim sorunum onu tanimadigim icin baş basa otelde bana nasil davranir bilemihorum bu korkutuyo
Yani bence otelde degilde başka yerde olsa sanki daha iyi olurdu.. tercih seninn bakire kızsan seninle ilk olacak erkek zevk almaz sende almazsin çünkü ilk olacağı icin kanama ve ağrın olur yapmak istemezsin o yüzden anal ve oralada girebilir konu
Eski sevgilime bile oral yapamadim midem bulandi ama bunun yutarim bile o derece bi yukseldim ama evet ilk olmasi buyuk sorun
Eskisine yapmadiysan bunada yapamazsin kendini kandirma biri oral sevmiyorsa ona asla oral yaptıramazsin eskiye yapmadiysan bunada yapmazsin ayni olur.. bence dedigim gibi anal ve orala hazırlık da ol
Anal asla yapmam cok zararli oral ya da vajinal seks olucak iste
Anladım analda zevkli ya tamam şimdiden güzel geçer umarım . Memelerini ve dudaklarıni emmekten morartana kadar ziker inşallah seni
Ahaha cok iyi dilekler tesekkurler😅
Ricaederim canim iyi geceler a.. mını yesinler baldan tatlı 🥴🥴😅
Hmm sen büyük ihtimalle ilişkiye gireceksin ama rahat edemiyorsun anlatabildiğim kadarıyla
Evet
Gel istersen sana detaylı anlayayım
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Ben 18 im o 26
8 yazicaktim 6 yazmisim
Gel bana ulaş sen
Yardımcı olayım
orada mısın?
Hayallerin yıkılır bence yapma
Neden
Geleceği olmayan bir şey seni yıpratır yıkar
Ama cok farkli bi enerji aldim ondan keşke diyorum hayatta baska sekilde karsilasip ciddi bir sey yasasaydjk ama o istemiyo
Ama onun sana yaklaşımı bu değil inan bana işi bitince cevap vermemeye bile başlar
Biliyorum bende oyle yaklasicam duygularim yok gibi davranicam
O zaman ben ne yaptım deme sonra pişman olma
Neden insanlar boyle mesela hic mi duygusu yok niye o hissedemiuo da sadece cinsellikte var
Hormonal gibi düşün sağlıklı değil yani. O an yukselirsin ya işin bitince sanki o çılgın sen değilsin olur.
Benim kusku duydugum sey 2 gun yanimda kalicak nasil davranicam bilmiyorum gece yatixaz seviscez sabah ne yapicak hicbir ortak alanimiz yok hic benlik bir sey degil ben mesela cok samimi bi insanimdir o sadece cinsellik var gibi
Ben istiyorum ki birbirimizi isteyelim deli gibi seviselim beraber duş alalim film izleyelim falan ama eger olay icine gir cik arkani dön uyuysa uzulurum
Başka ne için olacak ki hayalleri bu yönde çünkü ya bugün 70 yaşında erkek olsa bille hayır demez sana
Senin dediklerinde olur ki öyle geneleve gelmiş gibi davranmaz
Umarim es. kort muamelesi gormek cok koyar bana
Cunku cok safım
Bence kendine kıyma yapma bunu yazık olur sana
Yapamiycam herhalde
Psikolojin bozulur bak ilaclik olursun
O derece oha neden
Ya bak bu işin başka boyutları da var vicdanını rahat ettiremezsin. Ben evliyim bende yaptım ama sonra çok pişman oldum
Evliyken mi yaptin aldatma o ozamn ben bekar bi insanim sevgilimde yok
Ama bazı şeyler var onları aşamadim uzun hikaye
Nedir aldattin mi gercekten
Evet ama ben kendimde o dönem bunu hak gördüm caresizdim yani
Him
Kim olduğumu gör 😞
Neden bunu dedin
Yani bir gün denk gelirsek bil diye
Nerden gelecek yanına
O edirne ben çanakkale
Sigara içisine bittim ben onun ya normalde nefret ederim bilmiyorum aşık olmadim ama gecic bir seydir umarim
Uzak değilmiş , sigara icisine nasıl düştün ya
Ben sinava hazirlaniyorum az kaldi artik bundan falan bahsettim sen beni dusunme ben gelip geciciyim sen isine odaklan falan dedi bide
İnayeti varmış en azından bence ne kadar seni istesede onun dediğini yap. Geleceğini düşün , sanal naparsan yap yüzünü göstermeden.
Denemesi bedaba knk
Zararli cikmayalim😅
Ahahha sermayeden gitöez kardan zarar olur 😀
Ver gitsin ölümlü dünya haah
Cok iyi tavsiye😅
Ne demek her zaman :)
Daha once ilişkin oldu mu
Zina yapma çok günah
Nereden tanistiniz
Goruntlu bi uygulamada
Ben de tanistiğim birinin şehrine gitcem de haftasonu o yüzden sordum korkuttun beni 😂😂
Ha yok bizim bulusma planli degil daha😅
Eve, otele gitmeyecekseniz cinsellik nasil yaşayabilirsiniz ki zaten? Zor biraz
Otele gitcez
Biz de arkadaşimin evine gitcez
İlkin mi olcak? Korkmuyor musun?
Ilk yani evet biraz
bu uygulama azar mı 😂
Hayir ama benzer xnndd
içine girdiğinde ne hissedeceksin
Hic deneyimlemedim 😅
Ben de kimsenin ilki olmadım ilk olacak ikimiz için de
Sizin ki daha zor o zaman erkek de tecrubesiz olursa biraz acemi oluyo
Neredeyse her gün se'ksting yapıyoruz deli gibi yükseliyoruz birbirimize ama kollarimda olduğunda nolcak bilmiyorum 😂
Tecrübesiz değilim aslinda ama bakire biriyle olmadim hiç
Umarim iyi gecer😅
Sen bi de 18 yaşindasin tazeciksin daha çok dardır
Vajina olarak sansli oldugumu dusunuyorum hem dar hem rengi guzel falan ama vucut pek begenmiyorum yaa
Buluşacağım kişininki de öyle görüntülü konuşuyoruz arada tüy bile çıkmıyor bende diyor. Ama yüz güzelliği ve ten uyumu daha önemli benim için
Biz fiziken çok uyumluyuz ikimiz de uzun boylu fit esnek
Guzel gecsin
Sence ilki hangi pozisyonda olmali
Herkesin sevdigi pozisyonlar farklidir ben mesela minyon tipliyim o yuzden istiyorum ki o bemi kucagina alsin tepesine bile cikarabilir ahaja
Oturur pozisyonda bacaklar birbirinin beline dolalı halde kızın kolları erkeğin omzunda, erkeğinkiler kızın belinde nasil sence
Guzel
Ya da ayakta duvara yaslı halde ama komşuları ayağa kaldırmadan
Canim çekti 😂😂