- Bu yaz düğünüm olacak. Ama ben istiyorum ki her günüm ilk gün gibi olsun. Yatakta heyecanı diri tutmak için ne yapa bilirim?

Olmaz öyle bir şey, ev işi var calisiyorsan o iş var, eşin çalışacak o durum var, bir süre sonra monoton olacaktır, azalacaktır normal olarak çünki enerji de gün sonun da azalan bir şey yani... önemli olan kısa ya da uzun ani güzel yaşamak, hergün rüya gibi olması, hergün uzun olması , olmaz bazı zamanlar stresli olacak hiç yapmayacaksınız bunları düşünün ki sonra hayal kırıklığı oluyor
Bekara karı boşamak kolay.
Evlen. Hem ev işi hem de dışarıda çalış. O kadar enerjin olmayacak. Her gün yapacak enerjin zaten olmayacak. Hayal kurma boş yere. Ayrica her zaman olmasi iyi bise değil. Sıradan olur. Arada olsun ateşli olsun.
agır ıste calıısıyor hele
Her defasında bu istediğin olmaz ayrıca insan her defasında aynı olan iyi şeyden bile sıkılır. En iyisi arada farklı farklı sürprizler beklenmedik şeyler denemek.
Söylediklerine katılıyorum , lakin farklı sürprizler ve beklenmedik şeylere verebileceğin örnekler var mı?
Vallahi bir bayanın kızın bir şey yapmasına gerek yok erkeğinki diri olmalı ki ortalık şenlensin bütün olay orada bitiyor Erkek dediğin her gün sevgilisinin eşini gönlünü 2 saat al bana ortalama
Cevap
28Cevap
Bunun için yapılabilecekler var ve heyecan verici. Karşı tarafın nelerden hoşlandığı çok önemli, altın kural , neşeli güler yüzlü olursan , o seninle herşeyi rahatça paylaşabilirse yataktaki heyecanınızda aynı şekilde iyi olur
Ail ile sev. duygularını aç, kadın olduğunu asla unutma ve eşine karşı daima içten ve seksi ve sıcak ol, günün her saat ve saniyesin de sevgi dolu, samimi ve şuh ol...
Eşinin düğün ve çeyiz vb girdiği masraflardan kalkmaz ki fazla düşünme bir kaç dakikalık şey için kendini stres altına sokma
Evleneceğin kişi de bu denli tutkulu ve yüksek ise ancak bunu yaşayabilirsin. Değilse imkansız.
Hiç bir zaman ilk günkü gibi olmaz. Daha iyi olabilir. Daha kötü de olabilir. Ama ilk deneyim çok farklı bir olay.
Her şeyden önce öldürmemek lazım. Öldü mü biraz zor canlandırırsın. 😂
Vay o derece isteklisin yani. Umarım bunu uygulamada da ispat edersin. Taktik mi istiyorsun
Farkındalık. Her anın biribirinin kıymetini bilmek ve tadını çıkarmak. Bu bilinçte olup unutmamak. Hayatının en değerli varlığı olan insanlar her an hakkını vermek.
İlk zamanlar heyecan dorukta olur ama azalmaya düşmeye başlayınca fantezileri devreye sokmanız lazım
@Rodri0108 İlk önce kostüm sonra rol yapma gerisi kişilerin isteğine kalmış
Bence olağanın dışına çıkmak lazım biraz özlemek de lazım
@lerner yaptıkları ve yapacaklarıyla illa insanmı değiştirmek lazım
@lerner ona göre seçmek lazım
@lerner problem üretme mi çözme odaklı biri mi mesela nu önemli
@lerner evet işte bazı şeylerden bazı şeyler anlaşılabilir
@lerner çok doğru
@lerner hayır
@lerner umarım
bence ilk önce Sevgi ve Saygı olmalı birbirinizi sevin sayın. cinsellik bence böyle devam eder
kocanın istek ve performansına göre şekil alır o.. yoksa ya da sınırlıysa yandın. hep ıslk kalırsın
Çeşit çeşit fantezi kıyafetler al, sadece yatak odasında değil evin her köşesinde seks yap
Farklı pozisyonlar keşfedin
Bol bol sevişip öpüşün
gereksiz seks adamı yorar
arada mola verin :D
Onun ilgi duyduğu şeyleri yap yeni fanteziler dene
Bu kadar heveslimisin cidden dldşdşf
Bi d m gel bişey denicem
Deneme tahtası degilim.
Denemek için değil ki bakalım gel git oluyor my aramızda diye ondan dedim kontrol amaçlı
Olamaz
Seksi giyim fanteziler farklı yerler
şehvetli seviş her zaman
Gerçekçi ol. Bu mümkün değil.
Sürekli yeni şeyler deneyerek
Tek cevabı fantezi
Fanteziler ile destekle
Evlenince nasıl olduğunu sen de anlayacaksın.
Her günün İlk günkü gibi olsa oda sıkıcı gelir
Fanteziler çok önemli fazlasıyla
Eşim olursa ömür boyu diri tutarım onu 🤭🙈🙈🙈 9
Ama nasıl
Her fanteziyi yaparak 🙈🙈🙈
adamı kırbaçla
nerede öyle çift
Mutlaka bir yerden sonra monitonlaşacaktır.
Kişiden kişiye değişir bu
fantezi
Ne mesela
Siz daha çok hangi fantezide heyecanı zirvede yaşıyorsunuz?
Seks
Fantezi
Grup. 😄😄
O nasıl yani
Evliliğin ilerleyen yıllarında farklı fanteziler işte
Mesela iş arkadaşınla birlikte kocanla yatağa girmek filan