1 sene komustuk imternetten hic gorusmeden, bana çok samimi davranıyordu , ciddi olan her seyden bahsediyordu , diger zamanlarda ise bi sekilde bisey cikiyordu gidemiyordum yanina, bi gun sordum baskasiyla olmani engelliyor muyum dedim , hayir sen varsin tek dedi , sonra ben evlenmeden once cinsellik istemiyorum dedim , iliskinin basinda da seks istemiyorum dedim , bi baktim beni sildi sonra asla muhattap olmadı , ben yazdim ona goruselim dedim , o kadar konuştuk dedim , senin uzulmeni istemem belki begenmezsin bosuna gelme dedi , alakasi yok dedim cunku fotograflarini gordum , dedim bulusalim konusalim dedim , onun icin yedi saat yol gidecektim , bir sene boyunca istiyorum diyen sahis artik istemiyorum gelme oradan buraya dedi , uzuldum , cunku bana cok ilgiliydi , bende agzima geleni yazdim , senin gibi teweter sapiklarina guvenmek dogru degilmis dedim ama yine de uzgunum , o kadar konustuk ve gorusmedik
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle 1 sene boyunca verirsin diye beklemiş sen yok deyince de boşuna buluşmak istememiş
Ben çok uzuldum bana evlilikten her seyden bahsetti , ilgisini gormen lazimdi , o kadar konuşmamız hatrina gel tamam bile demedi , o kadar isteyen insan
Ya kızların en büyük hatası iki çift güzel lafa kanmasi burada sen yine şanslısın ilişki yaşamamışsın çoğu kız inanıp ilişki yaşar sonra terk edilir
Haklisin sozlere degil icraate bakmak gerekti ya bana neredeyse aylardir napiyorsun diye yazdi usenmeden , bende inandim
Öyleler ya işt 1 haftada vwen var
Ya soyledigi sozleri gormen lazimdi dersin ki bu cocuk sana aşık ve en sonunda gelme dedi asiri bozuldum
Sen onun yanına gidimce yapacağınızı hayal etmiş sen yok deyince hayaller bum
O kadar ilgi yalan miydi sence
Yalandı
Bence laf bile sokma saydırmada bu seni daha köti duruma düşürürür direk engelle ya da sil onu
Agzima gelen her seyi soyledim, butun Instagram hesaplarini kapatmis , hayatinda bence buri var gecende bans hakkini helal et yazmis sence pisman olur mu
Eğer sen yazma ya devam edersen pişman olmaz ama yazmayı bırakır siler veya engellersen pişman olur. Pişman olup geldiğinde artık sen onu istemiceksin aynısınk bende yaşadım aynısnı yaşamasaydım yazmazdım çok ciddiyim aynısnı yaşadım şimdiki aklım olsa silerdim engellerdim erkek kendisinden vazgeçildiğini anladığı anda r yapar zaten sen o ara çoktan ondan soğumuş olursun sen gel bizi dinle yorumdaki herkesde benim dediğimi demiş.
Ona , instagram sapiklarina guvenmemem gerektigini anladim yazdim ve dusun yedi ay konustuk ve aslw bulusmadik ama yedi ay boyunca cok ilgiliydi , en sonunda da istemiyorum gelme dedi , bunlara ragmen mi pisman olur sence
Seni kaybettiğini anladığı an pişman olur
Hic gorusmedik reelde , instadan tanistik buna ragmen mi pisman olur sence
Kusura bakma ama ben bile bu kadar mala bağlamadım seni çıkarları için kullandı sadece anla şunu
Beni on on bes kere aramis , bence o da agzına geleni soyleyecekti sence
Aptallık etmiş haklısın sen
Sence pisman olur ve yazar mi
Bence pişman olup yazması senin için kötü bir durum kendine haksızlık etme
Evet onun da hakli oldugu konular var gelicem dedigim halde kac kere gidemedim ama o bir erkek oldugu halde hic gelicem bile demedi , buna ragmen ben gelicem dedim bu ay gorusecektik , sonra istemiyorum sen tutarsiz birisin vb dedi ya bana evlilikten bile bahsediyordu simdi tik yok
Aynen uyle yani madem seni önemsiyor değer veriyordu neden gelmedi sanki yurt dışı da mı?
O mugla ben eskisehirde , yani net olarak istemiyorum belki gelince begenmezsin magdur olma uzulmeni istemem vb dedi , hic dusunmedi mi ya acaba bu kiz gercekte nasil biri diye ya sana soruyorum bi kizla her gun yedi ay konussan hic gercekte merak edip tamam gel demez miydin
Benim sosyal medyada tanıştığı. Biri vardı uzun süre konuştuk kaldım yanına gittim haber vermeden beni ailesiyle tanıştığı falan evinde yemek yedim. kesinlikle değer veriyorsam giderim. Yine bir 2 kişi öldü konuştuğum 1i yurt dışında onla henüz buluşmadan ama diğeri ile yine buluştuk konuştuk kahvemizi içtik gayet güzeldi hiç cinsellik falan yok.
Ben kendim onun yanina gidecektim buna ragmen kabul etmedi , sana yuk olmam atkadasimda kalirim bile dedim
Bence ondan bir beklenti içine girmek bile sana haksızlık yapma bunu
Haklisin. Bi de butun sosyal medya hesaplarini kapatmis benimle arasinin bozuk oldugu gunden beri sence neden
Belkide biri vardı seni yedekte tutuyordu uzak olduğun için diğeri olunca kapattı gitti
Aynen boyle dusunuyorum bende , bide bana dun mesaj atti hakkini helal et felan dedi zaten bu sozunden anladim hayatina birini aldigini
Karaktersizlik ya, kurtulmussun işte her şerde bir hayır vardır derler ya sana ayıp etmiş
Evet bende ona ayip ettigimi dusunuyordum , cocuga kac kere gelicem dedim ama gidemedim diye , ama bu yaz rahatca yanina gidebilecegimi biliyordu
Sen iyi niyetli birisin belli :) bir kız bana sen çok iyi niyetlisin seni üzerim ben demişti 😅 seninki de o hesap olmuş değer verdin ama hiç değer görmedin.
boş ver sana yemin ederim geçer
Kim hakli sence
Askimmm haklısın tabikiii ona istediğini vermedin diye bunu yapiyo adım kadar eminim başkası da vardır
Sence baskasiyla ciddi mi , bi de bana istemiyorum dedikten sonra uc gun once instasini kapatmis whwtsap isminide degismis
Bak benimde öyle bir ilişkim oldu bende senin dediklerinin aynısını dedim yok şöyle böyle dedi baktım birden görüldü attı işte sonra annem hasta dedi bende dedim ki başkasını buldun hissediyorum hayır falan dedi sonra benim hattım gitti ben instadan baktım hesabını kapamış galiba numara da değiştirmiş geçen gün onun hesabını buldum biyografisinde karanlığına ışık olacağım yazmış kısacası boş ver üzülmeye değmez
Haklisin cok isteseydi goruselim derdi , bende ona en sonunda bir daha Instagram sapiklarina guvenmem yazdim , cidden Allaha havale ya sasiriyorum bu kadar ilgi yalanmiydi diye
Öyle maalesef ben herkesten nefret ediyorum sana da öneririm
Sence pisman olup yazar mi o sozlerimden sonra
Bilmiyorum ama yazsa da kaptırma kendini hatta dalga geç dalga geç ki kendisinin bir hiç olduğunu düşünsün
Zannetmiyorum o sozlerimden sonra yazacağını , sapik dedim bildigin ama o da istemiyorum dedi
İyi yaptın az bile dedin ulan Berke bak yine aklıma geldin Allah uzun ömür versin lan
Ben uzun ömür versin demedim kendi kendine yazmış bu uygulama ben dedim ki Allah B E L A N İ V E R S İ N
Bir yandan vicdanim rahat degil cunku bana aylarca neredeyse her gun yazdi
Biliyor musun seni teselli edemem çünkü aynı durumdayız ama biliyorum geçer çünkü çünküsü yok geçmeli
Insan karsisindakine de hak veriyor deme ama istemiyorum dedi hep pesinden kostum rwsmen
Maalesef tek amacı seni kullanmak üzgünüm bu bı gerçek bende de aynısı oldu ama geçecek ya inanıyorum her yoldan tek başıma çıktım bundan da çıkarım
Eminim sende atlatacaksin
Amin insallah , bana hakkini helal et dedigine gore birisini kesin buldu bence sence
Belki de çoktan vardı Allah ahını bırakmasın