Tuy dökücüler hemen çıkıyor 1 2. side dudaklara değiyor etli benim biraz dudaklı kenarlarında kıl olduğu için dudaklara ister istemez bulaşıyor yakiyo tahriş ediyor
Daha yaşın küçük aslında her şeyi takma zamanla düzeltirsin ama bunlar için kremler var diye biliyorum bir araştır bakalım. Peki mastürbasyon yapıyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Renk açılımı için patates kürü ve limon düzenli kullanımda az miktar fayda ediyor. Etkili yöntem lazer uygulamalarıdır
Lazer de önermiyorlar kist yapıyormuş
Kadin doğum uzmanları diyor da
Evet doğru. Uzun süreli seanslar yan etki olarak pekçok soruna yol açabiliyor. Takılmamalısınız rengine. Sağlığı ve sağlıklı olması daha önemli
Bence oranın karışmaması için nemlenmesinden koru sık islaniyorsan ona göre orayı kuru tutmaya bak evde kilot giyme
Koltuk altı rolonu var bildiğim asıl amaci terlemeyi onlemek ama cidden kararmayı ve renk açmakta bir numara istersen önerebilirim
Tam olarak nasıl yapicagim?
Bildigin koltuk altı rolonu alacaksın dediğin bölgene süreceksin ama dediğim rolonu al bunu bi kiz arkadasim tavsiye etmişti
Hangi rolonu peki
İyi de oda kimyasal falan degil mi ya zararı olursa
Koltuk altına sürdüğünde neden zarari olmuyor ama onuda geçtim kullandiginiz pedlerdeki kimyasal hiç bir seyde yok
Valla bilemiyorum o ayrı o ayrı bir şey olur falan
Sanmıyorum kız kullanmis olsa ona olurdu ki bu kızin cildi hasass olan biri
Çok dert etmeyin. (Pirinç unu deneyin)
Pirinç unu ne alaka onla napicaz
Oldu onu da anlatayım. Araştırın lütfen
Anlatsan ölürsün aman
Tövbe tövbe
Bunlar için doğal şeyler vardı duymuştum. Neden oluyor bunlar terleme ve tüy alımlarından mı?
Evet jilet kıl hormonlardan dolayı
Polikistik over var mı sende?
Hayir
İyi o zaman. Jiletle alma tüy dökücüler oluyor onlarla niye almıyorsun? Biraz yakıyormuş ama anında etkili. Benim de yapasım geliyor :)
Tuy dökücüler hemen çıkıyor 1 2. side dudaklara değiyor etli benim biraz dudaklı kenarlarında kıl olduğu için dudaklara ister istemez bulaşıyor yakiyo tahriş ediyor
Peki aktif bir cinsel hayatın var mı? Deneyimin oldu mu?
Hayir hiç olmadi
Kaç yaşındasın kaç kilosun? Hormon diyorsun kilon var mı?
Kilom yok çok 50 kiloyum 18 yasindayim
Daha yaşın küçük aslında her şeyi takma zamanla düzeltirsin ama bunlar için kremler var diye biliyorum bir araştır bakalım. Peki mastürbasyon yapıyor musun?
Evet oyle de kremleri de ne bileyim güvenilir mi degil mi bilemiyorum, yapıyorum evt
Çok sık yapıyor musun ondan olabilir mi çünkü sıvıların ve terlemeleri hemen yıkamazsan olabilir.
Bi ara her gün arka arkaya yapıyordum birde çocukken kuru kuru yapardım:/
Bence ondan olabilir bizlerde de benzer olabiliyor. Şimdi sıklığı ne kadar?
Haftada 1 falan
Hmm normal aslında sen vajina bölgeni nemden terlemeden koru yaptıktan sonra hemen yıka ıslak bırakma iyi olur kremleri de araştır :)
Değişmez o genetik başta
Benim oyle değildi ama sonradan oldu hormonlar sayesinde
Hormonlar ve kullandığın pek ile çamaşırlardan olur ha bir de bakım meselesi
Temiz olması yeterli
Yok pembe daha hos hemde çekici durur
Alakası yok temiz olsun güzel koksun sonuç hepsinde aynı bi erkek rahatça yalayabilmeli
Ya birak takılma rengine
Olmaz ama renk farkediyo sanki
eger bakire degilsen ben yardim ederim
Yalatırsan pembeleşir
Bu sitenin soruları niye saçma
Ozon ile yıka
evde olmaz ablam
Sebep
deri rengi değişir mi evde
Beyaz tenliyim daha önceden rengi güzeldi sonradan rengi gitti maalesef
ilişkiye girdiğin için mi oldu
Her türlü olur kolay ama bilirsen