İlk ilişkiden sonra erkek nasıl davranır? Yani kızın ilki olursa nasıl davranır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk olma önemlidir de Asıl mesele o değil Kıza bağlı yani Ben Güzleim cinselliğide verdim tamamdır bu iş kafasıyla gidiyorsa sorun büyük Muhtemelen tek gecede o ilişki biter erkek çekip gider. Erkek cinsellikte çok az oksitosin salgılarken kadın çok yoğun şekilde salgılar yani Erkekde bağ oluşturmaz cinsellik Şayet kadın feminen dişil karakteristik özelliklerle Duygusal olarak Erkeği bağlarsa "ki erkekler pat diye aşık olmaz"Zamanla aşık olur duygusal olarak bağlanır Hemen cinsel birliktelik olursa başka motivasyon ve gerekçesi olmayan erkek ilişkiye devam edemeyecektir. O yüzden Duygusal bağı geliştirmek gerek bunuda erkeğin korumacı sahiplenici tavırlarından algılarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek için ilişkinin ne anlam ifade ettiğine bağlı eğer amaçı sadece kızla birlikte olmaksa ilişki sonrası amacına ulaştığı için kaçıp gidebilir veya kaçıp gitmesede ilgisinde azalma kıza karşı tavırlarında kötüleşme olur ama zaten kızın bağımlısıysa daha çok bağlanır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi cevapları karşılaştırman lazım. Kim ne derse kendi tarafından cevaplamış olur.
Oduna denk gelirsen odun gibi davranır, insana denk gelirsen insan gibi davranır. Onun için erkek deyip geçme sadece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu kız neden benimle yaşadı acaba başkalarıyla da önceden bir şeyler mi yaşadı? zaten hiç çekinmedi de kesin orspu bu. dur şunu da isteyeyim de bakalım anlarım... e istemiyor yapmak... belki de başkalarıyla yaşadı benimle yaşamıyor. başkaları.. başkaları.. başkaları.. kısaca erkeklerle ilk ilişkiniz olmasın.
534 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluzmanlar der ki özgüvensiz erkekler kendi kendilerini bitirdikleri gibi ilişkinizi de bitirirler.
- +1 yıl
ilk ilişkimiz erkeklerle olmayacaksa kimlerle olacak 🤔
- +1 yıl
Başak burcunun kafası işte böyle çalışıyor, hep öncesinde ne yaptı 😒🤔
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker ilk öpüşmem de ilk sevgilimde oydu onunki de bendim ona rağmen.
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker kendi kafadan rahatsızsa benim değil onun yapabileceği bir şey.
Cevap sahibi+1 yıl@halınındesenleri mezara götür kafan rahat eder
Cevap sahibi+1 yıl@Teddybears34 burcu akrepti
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker ilişkimizi yıkmak isteyen dışarıdaki insanlara dayanamayacak kadar zayıf karakterliydi
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker aldattı da beni
Cevap sahibi+1 yıl@Skyquaker aldatacak zaman bulmuş arada bitince haberim oldu
- +1 yıl
Aldatmak işte bu gerčekten ôzgüven sorununa işaret eder. Kendini. ispat arayışıdır aynı zamanda yanlız kalma korkusudur. Çünkü ilişkiyi bitermeme sebebide bu Yani ilk olma meselesi erkek için tabi önemli ve değerlidir. Ama çocuk baştan özgüvensiz başka yerde kendine onay arıyor farketmeyecek onuda aldatacak çünkü eksik olan özgüveni tamir etme girisimleri bitmez.
- 1 yıl
@Skyquaker aga kız ne kadar hafif meşrep de olsa özgüvenliysen kaybeden olmayacağını bilirsin, o yüzden başkasını düşünmezsin ama sen bir konuda eksik olduğunu düşünüyorsan sürekli o konuya kafayı takarsın
- 1 yıl
@Seversin_diye tabi buda bir neden
Cevap sahibi1 yılçağırdık mı ne. Kaotik insan hayatımda gerçekten yeri yok. Aldatmamış da beni üzmek için öyle yaptı sözde. Evin koltuğunda kızı etiketlemeyi biliyor. Ben üzmeye kıyamayacak güzel seven birine layığım. Sevilme peşinde olan sevgisiz birine değil. Kaç kere sorguladım da oyununa devam etti onu da yersem en iyi ihtimalle ego tatmini yaptı üzerimden... Yaz da geldi gidicem, çok arar
Cevap sahibi1 yıl@Skyquaker yani işleri bu kadar yokuşa süren birinin sevgisinden her türlü şüphe duymakta haklıyım ki gerçekler de bunlar. Benden öğreneceği çok şey var da ben yanında bunlara dayanır mıyım... işte o insana kullanılmış hissettiriyor. Hiç bir efor harcamıyor benim ilişkiye inancım kalmadı ayrıca başkalarına kulak asmıyorum zaten yoksa çoktan parçalanır yığılırdım beni uzaklaştırmak için böyle davrandığını söylüyorlar. Seviyormuş gibi kandırmaya çalışmış olduğu gerçeğini tercih ederim ki bu beni sevilmez biri yapmaz ama diğer ihtimal bana dayanamadığı uzaklaştırmak istediği düşüncesi çok kırıcı. Adi olmasını atlatırım ama (şüpheli) dayanılmaz bulunmayı atlatamam çünkü buna dair en ufak bir iz yoktu.
Cevap sahibi1 yıl@Skyquaker yani bence de ama insanlar öyle diyor
- 1 yıl
İlk olma önemlidir de Asıl mesele o değil Kıza bağlı yani Ben Güzleim cinselliğide verdim tamamdır bu iş kafasıyla gidiyorsa sorun büyük Muhtemelen tek gecede o ilişki biter erkek çekip gider. Erkek cinsellikte çok az oksitosin salgılarken kadın çok yoğun şekilde salgılar yani Erkekde bağ oluşturmaz cinsellik Şayet kadın feminen dişil karakteristik özelliklerle Duygusal olarak Erkeği bağlarsa "ki erkekler pat diye aşık olmaz"Zamanla aşık olur duygusal olarak bağlanır Hemen cinsel birliktelik olursa başka motivasyon ve gerekçesi olmayan erkek ilişkiye devam edemeyecektir. O yüzden Duygusal bağı geliştirmek gerek bunuda erkeğin korumacı sahiplenici tavırlarından algılarsınız.
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 mantık dışı bulundun fikir reddedildi.
- 1 yıl
Mantık dışı olduğunu idda ettin ve öyle olmasını istedin o yüzden kabul etmedin
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 of yeter artık bir incelin daha kadınlarla ilgili insan değil de farklı gezegenden geliyor yorumuna katlanamıyorum çimene bas
- 1 yıl
İncel ne alaka anlamadım ama Oksitosin konusunu internette araştırabilirsin
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 internette değil hayat her okuduğunu inanma kızları internette tanıyamazsın
- 1 yıl
Kızları tanıma değil İnsan biyolojisi ve işleyiş biçimi ile alakalı her cinsi kapsar bunlar.
- 1 yıl
@Karayeller28 haklısın 👏🏻 tek gecelik ilişki yaşayan kızlar çok basit
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 seni iyi işletmişler
Cevap sahibi1 yıl@Teddybears34 konuyu dağıtmayın kahveye çevirdiniz
- 1 yıl
@Teddybears34 Knk zaten bu yüzden oluyor. Pek çoğunun ilişkisi bir gecede bu yüzden bitiyor. Adamın devam etmek için başka hiçbir motivasyon kaynağı kalmıyor Sadece cinsellik için kalmış onuda alınca bitiyor. Eğer kadın o masaya daha fazlasını koysaydı. Adama devam etmek için daha fazla seçenek sunsaydı bitmeyecekti. Sadece güzelliğine ve cinselliğine güvenen kadınların hazin sonu maalesef ki Cinsellik olmasına rağmen devam eden ilişkiler ne yapmasını bilen kadınların başarısıdır.
- 1 yıl
@Karayeller28 Aynen 👏🏻
- 1 yıl
İlk günden sana veren kim bilir kaç kişiye verdi bro
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 of yeter artık orada burada okuduğunuz yasamadiginiz şeyler üzerinden hayat dersi çıkarmaktan vazgeçin ve gerçek bir hayat yaşayın yorumumla ne ilgisi var ayrı yerden konuşun
- 1 yıl
@Teddybears34 Oda var ama bunun yanında bende aynı şeyi hissettim Kız çok geçimsiz kavga çıkarmaya meyilli biriydi hep benden yatırım bekliyordu başka hiçbir şey koymadı ilişkimizde masaya bende ertesi gün başka bir heves istek arzu duymadım ilişkiyi devam ettirmeye Neden hala böyle biriyleyim diye sordum hiçbir cevap yoktu Tabi ben o zamanlarda arka planını bilmiyordum meselenin yani neden böyle boşlukta hissettiğimin meğer tek motivasyonum bu kalmış bitince bitmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer tensel bir ilişki peşinde olan biriyse değmez derim, sonra pişmanlık duyabilirsin, sen duygusal olarak ona bir şeyler besliyorsan, illişki yaşayıp bana daha çok bağlanır gibi bir düşünceye kapılma derim, ilişki bir amaç için değil bir tutku için yaşanır..
30 Yorumla
+1 yılErkek standart karakteristik ve kişisel özellikleri olan bir nesne değil. Birbirinden farklı davranan milyonlarca türü var.
22 Yorumla- 1 yıl
En iyi tür hangisi peki😄
- 1 yıl
İlk olma önemlidir de Asıl mesele o değil Kıza bağlı yani Ben Güzleim cinselliğide verdim tamamdır bu iş kafasıyla gidiyorsa sorun büyük Muhtemelen tek gecede o ilişki biter erkek çekip gider. Erkek cinsellikte çok az oksitosin salgılarken kadın çok yoğun şekilde salgılar yani Erkekde bağ oluşturmaz cinsellik Şayet kadın feminen dişil karakteristik özelliklerle Duygusal olarak Erkeği bağlarsa "ki erkekler pat diye aşık olmaz"Zamanla aşık olur duygusal olarak bağlanır Hemen cinsel birliktelik olursa başka motivasyon ve gerekçesi olmayan erkek ilişkiye devam edemeyecektir. O yüzden Duygusal bağı geliştirmek gerek bunuda erkeğin korumacı sahiplenici tavırlarından algılarsınız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım direkt yatağa kahvaltı getirmişti cunki biz uyuyakalmistik zaten bir şey konuşmadan.
312 Yorumla
Soran+1 yıl@Deli1deli hshshshsh
Cevap sahibi+1 yıl@Deli1deli hayatında düzgün erkek görmemiş hayatı boyunca hep kaba saba insan görünce normal dizi sanman
Soran+1 yılBöyle bir şey oldu mu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılO kadar imkansiz bir şey degil bu neden sasirdiniz anlamadım ki... 1.5 senelik sevgilimdi adam zaten
Soran+1 yılUzun ilişkin olduğu için işte
- +1 yıl
@Deli1deli dljvhkşsjlvdkşbdşkd
- +1 yıl
@Deli1deli altıma sı*arak güldüm
Soran+1 yıl@halınındesenleri 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her biri farklı davranır bazısı döner kıçını yatar bazısı ise o an dünyanın en değerlisiymişsin gibi hissettirebilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim hem ilkimdi hem tek gecelik ilişkiyd,. sonra peşimden koşturdu ve aşka dönüştü uzun ilişkimiz olmuştu 2 tyıl ve çok serseri ortamcı bir tipdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ben olsam daha çok bağlanırım sahiplenirim. İlkim olmuştur çünkü. Bu da çok önemli. Kişiye göre değişir. Bazıları soğur terk eder
00 YorumlaAkıllıysa sahiplenir değilse geçmiş olsun kullanılıp atıldın.
00 Yorumla
+1 yılVvercek misin kizligini ona.. daha çok bağlanır ilk haftalar hep ister
011 Yorumla
Soran+1 yılBiri bir yeri kalkar demiş biri de daha çok bağlanır demiş
- +1 yıl
İlkin olcaksa eğer ilk 2 3 ay sürekli yapmak ister bağlanır ama sonra salar kendini.. yaşlar kaç? Kaç aylık sevfilin
Soran+1 yılBen 21 yaşındayım o 29 yaşında
- +1 yıl
Tecrubelimi o? Daha önce yüzeysel yaptın mı onunla? V kaç aylık iliskin
Soran+1 yılO tecrübeli yüzeysel yaptık
- +1 yıl
Oral filan yaptın mı ona? Ya kaç aylık ilişkiniz var? Sende istiyormusun bozdurmak yoksa omu en çok istiyor
Soran+1 yılSevgilim değil
- +1 yıl
Nasıl değil? Neyin o zaman FB tarzımı takilcan yoksa finansal kölen mi senin?
Soran+1 yılÖyle takiliyoruz
- +1 yıl
Sende çok isteklimisin peki? Ne zaman verceksin ona?
- +1 yıl
Cidden ne zaman olcak?
+1 yılHindi gibi kabarık gezer
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Ben daha çok baglanirim ama. her insan farklıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Anlayışlı ve ilgili davranması lazım
21 Yorumla- 1 yıl
Bal dudak
+1 yılDeğişir hissiz olabilir seninki
00 Yorumlaben olsam fazla saygılı davranırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek için tepkileri farklılık gosterir
00 Yorumla Onunla evlenmek istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılMemnun kaldiysa daha istekli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yapma pişman olursun sakın
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok Allah’a şükür
Cevap sahibi+1 yılBunu bir yerden bilmeye gerek var mı
Cevap sahibi+1 yılpişman olunur ama çaktırılmaz bazen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkasını dönüp yatar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek ve ilişkiye göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDavranışım değişmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaca kadar gidiyorsa gider saymam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDatlu ☺️ sana sarılır öperdim sonrasind 🤭🙈
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılManitan değilmiş ne önemi var 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılÇok kıskanç olur
00 Yorumla
+1 yılHarika olmalı ya
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa bağlanır sevmiyorsa bırakır.
00 Yorumla
+1 yılkarakterine göre değişir
00 YorumlaBen olsam isterim daha fazla
00 Yorumla
+1 yılUmursamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öküzse anlamaz
00 Yorumla
+1 yılCepte görür seni bir yeri kalkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Terk eder
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklı bir şey diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşünüyor musun