Sevgilimin yanında 4 gün kaldım neyse aramızda 3 saatlik bir yol var bu sabh naber yazdım iyi canım senden falan karşılık olarak iyiyim diyemeyeceğim çünkü sevişemiyoruz diyip gönderdim yalnızca tüh ya yazmış çok soğuk ve ilgisiz bir cevap değil mi öyle maalesef yazıp bıraktım sadece
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani mantıklı düşününce bir erkeğin böyle bir cevap vermesi çok normal bir şey değil. Erkekler kadınlara nazaran daha istekli canlı olarak biliniyor. Şahsen ben hayatımda birisi varsa sonuna kadar ona karşı istekli olurum. Sana vereceğim tek tavsiye kendisine direkt olarak yol verme.
03 Yorumla
Soran+1 yılYol vermeliyim öyle değil mi
Soran+1 yılVerdim haberi yok veda bile etmeyeceğim ona bile değmez
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şahsen her forsatta sevişmeyi isterdim
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende kendisinden yüksek bir cevap bekliyorum tüh ya ne yani
Soran+1 yılEvet işte böyle cevap bekliyordum ben de
Soran+1 yılNe bileyim anlamadım
Soran+1 yılAy saldım tamam bir iki ağlarım geçer yani
Soran+1 yılDoğru diyorsun erkek çok
üzülme cancağazım senin gibi si ki ldikten sonra beğenilmeyen kızlar çok var. ilk değilsin sonra olmayacaksın :D
08 Yorumla
Soran+1 yılKonu sikilmek değil *
Soran+1 yılSiki lememek
Soran+1 yılİşte devamı gelmedi canım yandığı için buna bozuldu anlayışsız davrandı sonuçta ilk sekste kimse p*rno yıldızı gibi sevişemez herhalde ben bana olan anlayışsızlığına sinir oldum hemen olsun bitsin bir an önce s ikim de zevkimi alayım gibi bir tavrı vardı
Soran+1 yılYani daha ne çocukluğu bilmiyorum ki kazık kadar 29 yaşında herif
- +1 yıl
yeterince olgun ve tecrübeli değilmiş
deneyiminizle ilgili yazdıklarından da bu anlaşılıyor. kendini doyurmaya odaklı bir iş olmuş. her neyse sonuçta sende bu verici yapı olduktan sonra daha düzgün ve hakettiğini verecek yeni birilerini bulursun. artık bu hikayeyi çöpe atıp önüne bakmalısın
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sal gitsin daha aktif heyecanlı birini bul. Böyle saçma cevapmi verilir. Seni tahrik edici şeyler yazması lazımdı
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bu ne böyle sanki ben erkeğim o kadın anasını satayım
Soran+1 yılSeviştik oral vs her şeyi yaptık penetrasyonu yapamıyorum sadece ilk olduğu için o da normal değil mi ilk çünkü
Soran+1 yılBıraktım boş ver benden bu kadar
Soran+1 yılUmarım hepimizin teşekkür ederim
Soran+1 yılKanama oldu sonradan fark ettim baktım pantolonum kan içinde korktum zaten
Soran+1 yılBozulsun zaten bir gün olacaktı
Soran+1 yıl27
Soran+1 yılSoğudum valla istemiyorum seks de erkek de
Soran+1 yılYapacak bir şey yok gerçek yüzünü göstermiş oldu ben de tecrübe edindim der bir iki üzülür hayatıma devam ederim dünyanın sonu değil ki
Soran+1 yılNe yapalım elbet günün birinde denk gelirim
Sevişmeyen erkek ya başkasına ilgi duyuyordur ya da Geydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık benim problemim değil ghostlayıp geçtim kendisini
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçiştirmiş. Arzu dolu bir şeyler yazsa iyi olurdu.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireydim tamam mı bunu biliyordu
- +1 yıl
Belki de bakire olduğun için seninle nasıl olsa sevişemiyecez diye düşünerek konu kapansın diye sölemiştir.
Soran+1 yılOnu da yaptık ama çok canım yandı bilirsin ilk seks mükemmel olmaz devam edemedim hani zamanla oturur çünkü bilmiyorum ama oral vs güzeldi hep ben yaptım ben kaldırdım
- +1 yıl
Hmm.. Belki de müsait değildi, detaylı yazmakla uğraşamayacağı için geçiştirdi.
Soran+1 yılBilmiyorum cidden umurumda değil yoluma bakarım daha iyi öküzü insan etmekle uğraşacak vaktim yok
- +1 yıl
Tabi ki öyle, önüne baka geçersin ama onunla da bu konuyu bir konuş istersen.
Soran+1 yılNe diyeyim yani
- +1 yıl
Sana böyle böyle yazdım ama tüh ya diye geçiştirici bir cevap verdim. Beni arzulamıyormusun, beni istemiyormusun tarzında bir şeyler yaz.
Soran+1 yılBence bu sorunun cevabı çok net ben yoluma bakayım o ise daha fazla arzulayacağı birini alsın hayatına zorla kebdimi sevdiremem arzulatamam ya
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki senden başka bir şekilde enerjisini atıyor ve sen hala ona sevgilim diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAy neyse ne aşırı itti şu an kendinden saldım gitti
- +1 yıl
En iyisi boş ver
Sen çok dertlisin ondan belli
Soran+1 yılEh biraz neyse ya üzülecek bir şey yok ben çok aktifim ona göre bunu görüyorum sadece
- +1 yıl
Kesinlikle öylesindir bence de neyse konuşmak istersen konuşabiliriz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim benimde konuşmaya ihtiyacım var o yüzden dedim yanlış anlama
+1 yılSizi değersiz hissettiren öküzlere sevgilim diyorsunuz bence hakediyorsunuz 🤣🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim olacak artık galiba
- +1 yıl
Hala vakit harcaman bile hata. Çünkü bu zamanda böyleyse evlenince de daha beter olur
Soran+1 yılGhostlayacağım muhtemelen
- +1 yıl
Şimdiden geçmiş olsun. Kurtulmaya bak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı tutkulu erkekler varken neden böyle erkekleri tercih ediyorsunuz haketmiyorsunuz böyle kötü hissetmeyi
012 Yorumla
Soran+1 yılBence de hak etmiyorum hayatimdan da def ettim kendisini
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir sevgiliydiniz
Soran+1 yıl9 ay
Cevap sahibi+1 yılYani kusura bakma eziyet bu hem ilgisiz hem düşük libidosu
Soran+1 yılHiç sorma ya adamın sanki bacanağıyım verdiği cevaba bak
Cevap sahibi+1 yılSeni zevkten kıvrandırması lazım onun yaptığına bak hiç gözün dışarı kaydı mı bu böyleyken
Soran+1 yılKaymadı çünkü sadık bir insanım ve tek eşliyim ama şimdi kaymaması için bir sebep yok ortalığın a hahaha artık hadi bakalım
Cevap sahibi+1 yılOooo bak sen tam kafa dengi yüksek libidolu eğlenceli kız 😂
Cevap sahibi+1 yılHer çiçekten bal alma zamanı mı şimdi 😂
Soran+1 yılEh biraz öyle olacak galiba elbet bana uyumlu biri denk gelir sabaha kadar çatır çatır sonra
Cevap sahibi+1 yılİlgi ve libidosu sonuna kadar yüksek biriyim acıtmayı seviyorum gece uyutmayalım komşuları 😂
Cevap sahibi+1 yılSabaha kadar dayanabilecek misin 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun sana ilgisi yok benden demesi. Sevişemiyoruz diye üzülen hatuna tüh ya mı denir gay olsa bu kadar olur
021 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bence de yok neyse salacağım sanırım insan yüksek bir cevap verir telefonun başında eriyeceğim bir şey söyler
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Ben kadınımı senin gibi isterim mesela eli aşağıda hazır nerdesin seni özledim diyecek böyle. Ben de ona neler yapacağımı uzun uzun ve detaylıca resmedeceğim. Buluşunca da uygulama
Soran+1 yılKesinlikle tam bir kalas bir de buluştuk ben ona göre o kadar aktifim ki
Cevap sahibi+1 yılBeceremedi mi güzelce cidden ya
Soran+1 yılBen bakireyim ilk seksimdi yani anlayışlı olamadı o konuda ama oral sevişme vs harikaydı
Cevap sahibi+1 yılİçine girdi mi peki yoksa sadece oralle mi kaldı?
Soran+1 yılGirdi çok canım yandı denedim zorladım ama yapamadım bıraktım kan içinde kaldım sonrasında korktum zaten ve bil bakalım kanıyorum dediğimde ne yaptı
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ben ya. Ne yaptı?
Soran+1 yılGidip koltuğu sildi hiç iyi misin nasıl hissediyorsun demek falan yok sonra zaten benim sinirim bozuldu ayri uyudum
Cevap sahibi+1 yılYa gerçekten böyle bir öküzü çok aradın mı şaka mı bu adam ya.. Hem ilkini yaşamışsın hem hala azgınsın hala daha parmağını oynatmıyor. Vajinan açıldı artık daha çok istekleniceksin hep
Soran+1 yılSoğudum kendisinden valla o gece yanımda olmasını bekledim mesela zamanla olacak demesini falan işte sadece seks yapamıyorum şu an bunun dışında iyiyim gayet
Cevap sahibi+1 yılboş ver ondan ayrı olman emin ol daha iyi. Seks neden yapamıyorsun?
Soran+1 yılBakireydim çünkü canım yanıyor normal değil mi ilk birleşme için seks yapamamak
Cevap sahibi+1 yılNormal tabiki. Ondan şaşırdım seks yapamıyorum denmez ki ona sürecin bir parçası bu
Cevap sahibi+1 yılAma yine de isteğin yüksek belli oluyor
Soran+1 yılEvet zamanla oturur canım da yanmaz birkaç denemeden sonra bu ilk denemeden hemen olup bitsinin derdindeydi insan canı yanıyor mu falan diye düşünür bugünlük yeter her gün bizim bir gün mutlaka olur der bencil serfs iz
Cevap sahibi+1 yılCidden çok kötü bir deneyim ya üzüldüm.. Bu arada sana bir tavsiye parmakla biraz alıştırabilirsin kendini artık. Rahatlatır tek parmakla alıştırmak
Soran+1 yılYok istemiyorum iyice soğudum zaten zor bir karardı benim için başlamadan biter böylelikle seks hayatım da
Cevap sahibi+1 yılOo sen düşündüğümden çok daha gazla etkilenmişsin ya böyle düşünme ama
Cevap sahibi+1 yılDilersen ayrıntılı konuşalım ciddi bir olay bu
Soran+1 yılİstemiyorum gerçekten biraz kendi içime çekilmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni böyle bebek gibi sevip düşman gibi s…. ecek o kadar adam varken gidip yanlış kayayı (pamuk şeker yani) buluyosunuz
016 Yorumla
Soran+1 yılBitircem istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru karar hayır bide öyle cevap mı verilir bi dahakine görcem seni altımda falan diye bişeyler yazsana mal adam
Soran+1 yılAyyy sinirlendim su an cidden ya neyse cidden istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSakin ol ya boş ver nerelisin bu arada
Soran+1 yılVan
Cevap sahibi+1 yılBide bizde abartmış olabiliriz belki o an kafası başka yerdedir
Soran+1 yılAlakası yok hep ben oral yaptım mesela ona hep ben kucağındaydım çok şehvetliydim seks yapamıyorum şu an evet ama iyiydim biliyorum
Cevap sahibi+1 yılDurr ya zaten fenalardayımmm
Cevap sahibi+1 yılO çocuk baya malmış
Soran+1 yılBence de buyursun seks yapabilen birisine gitsin ben bu kadar biliyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha ne yapcannn
Soran+1 yılBence de iyiydim biliyorum o da biliyor tek sorun şu an cinsel birleşme yaşayamıyor olmam
Cevap sahibi+1 yılHmm bakiresin yani ee sürtünseydiniz
Soran+1 yılEee onu da yaptım zaten daha napim
Cevap sahibi+1 yılDaha yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBence de ya elimden geleni yaptım seks de zamanla otururdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimi bulamaz kimide bilemez.
işte böyle oluyor demekki
010 Yorumla
Soran+1 yılVerdik yolu efendim
Cevap sahibi+1 yılgelsin yenileri.
Soran+1 yılKesinlikle o düşünsün beğenilen biriyim ben
Cevap sahibi+1 yılcok iddalısın
Soran+1 yılKendimi övmek için demiyorum gerçekten beğenilen biriyim neden öyle bir kütük le zaman kaybedeyim bana kendimi daha iyi hissettirecek bir insan varken
Cevap sahibi+1 yılcok haklıısın bu erdeme sahipsen. değiştir değiştir kullan keyfine bak boşversene.
Soran+1 yılAynen öyle kendimi hırpalayamam değer bilmez sevgiden yoksun bir insan için
Cevap sahibi+1 yılboşveer. sabit kalıp dünyanı zehir etme. bu yaşlar gelmiyor bidaha.
Soran+1 yılKesinlikle neyse ne diyelim hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılboşveeer. gel muhabbet etmek istersen
Olmaz ki öyle öylede yazılımı ayıp etmiş
014 Yorumla
Soran+1 yılBence de insan özledim falan der mk
Soran+1 yılAy neyse salacağım sanırım ben bu çocuğu bu kadar alaksiz biriyle olamam
Soran+1 yılÖyle yapacağım ilgi görmediğim arzulanmadığım yerde ne işim var pardon da
Soran+1 yılKesinlikle düşük bir de bence bana karşı neyse önüme bakacağım artık yeter
Soran+1 yılKesinlikle biraz üzülürüm geçer
Soran+1 yılEvet çok doğru söylüyorsunuz yoluma gideceğim yeter
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyuşmuyorsa yolları ayıracaksınız
010 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım kendisini veda bile etmicem
Cevap sahibi+1 yılTakılms başkasını bulursun
Soran+1 yılÖyle yapacağım
Cevap sahibi+1 yılBirde aynı yerde insan mı yol 3 saat yol gidiyorsun
Soran+1 yılDeğer dedim belki ama değmeyecek belli oldu
Cevap sahibi+1 yılKöyde mi yaşıyorsun ne bakıyorsun salıp göndereceksin
Soran+1 yılSaldım zaten tamam azarlama sende lütfen
Cevap sahibi+1 yılAzarlamıyorum belli ki iyi kızsın da değer verilmemiş hangi şehir desin sen
Soran+1 yılİstanbul iyilik bir halts yaramıyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılMeslek var mı neler yapıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahahha seni s*kememiş duygusal hasarda çocuk
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Odun
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Libidosu yüksek birini bul
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılEderim en azından anlayışlı ilgili alakalı biriyle olurum
Evet bence de öyle
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyse sallıyorum bu çocuğu benden bu kadar iyi bile dayandım
Soran+1 yılBana göre çok pasif
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçmalamış
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ama hevesim kaçtı anasını satayım tüh ya ne demek
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime sevişemiyoruz yazdım bana çok ilgisiz davrandı, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler