Normalde birkaç gün aramızda yakınlaşma olmadı birbirimizi çıplak görmedik ama dün içimden ateş fışkırdı ben dekoltemi açtım dayanamadım ikimiz de o anın şeyiyle ne Çıplaklık umrumuzda oldu ne başka şey. Ama su an kahvaltıya gelecek ve ben yüzüne bakamıyorum utanıyorum dünkü şuh hallerimden ne yapabilirim sizce olanlardan sonra o da bir adım atar mı? 🙈
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, görücü usulü evliliklerde genelde olur bu tip utanma durumları. Dün gece yasadiklariniz artık olması gerekenlerdi. Seni utandıran ilk adımın senden gelmesi olmuş anlaşılan, eşin sen çekiniyorsun diye ilk adımları atmamış olabilir, ama bundan sonraki süreçte yaklaşacaktir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılama öyle ama böyle evlendiniz artık ve bir birinizin eşisiniz. Utanmak güzel bir değer ama eşiniz ile göz göze gelemeyecek kadar da olmamalı. Yanlış anlar, üzülür, içlenir. Helalisin ve senin ile göz göze, diz dize olmak, sarılıp öpmek, sevgi ve şevkatini hissetmek, yalnız olmadığını bilmek hakkıdır. Zaman her şeyi çözecektir hanfendi. Sakin olun ve gülümseyin. ateşiniz hiç sönmesin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla asacaksiniz bak gece bir adım atmisin sabah bence o da bir adim atar 1 haftaya iyice alisirsiniz
00 Yorumla
+1 yılVay vay vay
En doğrusunu yapmışsın. Onca zaman bekleyip evlenip bi de daha neyi bekliyorsun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. O senin helallin hiç utanma sana zamanla anne babandan yakın olacak çocuklarının babası olacak zamanla bunlar kafanda oturacak
00 YorumlaAlışırsın yavaş yavaş sonra elinden düşürmezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) rahatlamak içni bi iki kadeh bişey iç sonrasını ona bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin o senin sende onun birbirinizin o halini sizden başka kim görebilir bence böyle düşünmeyin alışmaya çalışın evliliğin ilk zamanları kıymetini bilin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu görücü usulü mü siz görücü usulü yanlış anlamışsınız. Görücü usulünde birbirinizi görüyorusuz çıplak vücudunuzu değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtanacak bir şey yok o kocan senin en mahrem yerlerinizi göreceksiniz zaten her zaman ateşli ol ona daha çok bağlanır sana
00 Yorumla
+1 yılFark bu swn sevgili yaparsan söyle yapariz böyle yapariz sikoyu söyle istiyor um içine kadsr evlilikte görücü olunca böyle haya edersiniz işte
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışacaksınız. Yatakta ve seks esnasında ayıp olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Olması gereken olmuş merak etme o adım atar sana
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ne bileyim biraz utandım açıkçasi ama dayanamiyo insan. Bu zamana kadar nikahım yok günah diye uzak durdum erkeklerden sonra önümde engel kalmayınca adamın üstüne atladım. Napayım 🙈
Soran+1 yılİçinden hiç beklemediğim bir adam çıktı öyle diyim yani. Normal hayatında böyle hani her yönüyle giyimi kusami beyefendi olan biridir. Saçı başı vs. Ama ilk defa onu bana karşı hırslanır gibi gördüm hayvan gibi şaşırtıcı ve hoş bir histi
Soran+1 yılEvet 🙂↕️
Soran+1 yılAçığım
Soran+1 yılİkimiz de izinliyiz şimdi telefonuna bakıyor da yani önceki günlerden daha sıcak bana karşı dünkü halimden memnun gibi
+1 yılNe güzel ya darısı başıma
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şanslıymış
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisiniz gayet normal bir şey bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç gün oldu evleneli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldın mı içine
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Bluetooth yoluyla yaptık
Zamanla alisirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok yöntemi var
00 Yorumla Zamamla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanma keyfine bak olacak artık o kadar 🤭🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılKaç kez oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görücü usulü evlendiğim adamdan utanıyorum nasıl aşabilirim bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat