28 yaşımdayım ama cinsel yönden benden daha genç erkeklerden hoşlanıyorum. Galiba daha enerjik ve hayat dolu hissettirdikleri için böyleyim. Erkekler bu durumda ne düşünüyor hiçbi fikrim yokta?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk ilişkimi yaşadığım kadını hatırlattın bana, ben 17 yaşındaydım hatunda 28 idi, 2 yıl boyunca sürmüştü ve harika bir uyumumuz vardı.. hatunu altıma alışlarım, uzun uzun sevişmelerimiz, altımda zevkten inleyişleri kıvranmaları hala o an gibi hatırımda yıllar yıllar geçmesine rağmen... çok hoş bir hatundu her haliyle, olgun oluşu ise muhteşem di yatakta, o boşanmıştı ve 2-3 yıldır yalnız erkeksiz yaşıyordu, ilk buluşmamız muhteşemdi.. genç erkek olgun hatun ilişkisi her zaman daha zevkli gelmişti bana o günden sonra.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNormaldir, tabi reşit olmaları kaydıyla. burada seni eleştirenlere yok efendim tecrübesiz olurlar diyenlere aldırma. 18-20 yaşında ki istek ve azgınlığımla şimdi ki istek ve azgınlığım asla aynı değil. Yıllardır da spor ve fitness yaparım sağlığım da gayet iyidir. Güç düşmedi ama istek ve eski hevesim kalmadı. Genç erkek her zaman çok daha istekli olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılgençlerden hoşlanıyorum ama çocuklardan da değil yani max 23 yaş altı biraz fazla çocuk bana göre o denli değil
- +1 yıl
Normaldir.
+1 yılErkeğin cinsel gücü yaşıyla doğru orantılıdır, ne kadar genç o kadar güçtür. Kalkan inen güç gerektiren bir organ var, mantıken böyle olması lazım ama kadınlar 10-15 yaş büyükleriyle olup şikayet edecek kadar beyinsizler.
02 Yorumla
Soran+1 yılben ergenliğimden beri hiç kendimden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmadım şimdiye kadar en fazla yaşıtım oldu
- +1 yıl
Akıllıca, mantıklı olan bu
Bir ara 28 yaşında bir flörtüm vardı yaşım 22 deneyim açısından iyi oluyor da standart olarak cetvel 📐 daha yükseğe çıktığı için yaşıtların ya da yaşça daha küçük kişilerde tatminsiz oluyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaşında bir aday senin için ideal oluyor sanırım 😅 Şaka bir yana, herkesin zevki farklıdır. 28’ken 18 yaşında birisinden hoşlanmıyorsan normaldir.
06 Yorumla
Soran+1 yılçocuk seviyorum demedim o ne
Cevap sahibi+1 yılSınırını belirledim işte. Kendinden 2 3 yaş küçük erkekler normal bence. Yaşımız daha küçük olsaydı erkekler geç olgunlaşıyor derdim de 25’ten sonra da bir zahmet olgunlaşsınlar
Soran+1 yılyani bu benim psikolojimle de alakalı mesela 34 35 yaşlarımda olsam 25 26 dan da hoşlanmazdım kafa yapısı olgunluk önemli
Cevap sahibi+1 yılZaten o zaman da yaş farkı baya açılırdı yani 10’a falan çıkardı. Böyle düşünmenin sebebi geçmişte yaşadığın iyi bir cinsellik deneyimimi genç bir erkekle?
Soran+1 yılhayır sadece daha hayat dolu daha enerjik geldikleri için
Cevap sahibi+1 yılYani değişik bir bakış açısı. Yine de cinsellik yaşamadan genç yaşlı kıyaslama derim. Belli olmuyor kimin ne performansta olduğu
Bence gayet normal bende yaşça kendimden büyük kadınlara ilgi duyuyorum mesela bunlar olabilecek şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ne düşündüğü değil senin ne yaşadığın önemli. Sen bundan dolayı mutluysan geriye başkalarının düşüncesi kalmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Küçük yaşlar aldatmaya daha meyillidir.. Ayrıca tecrübesiz oluyorlar..
00 Yorumla
+1 yılBende kendimden yaşça büyük kadınlardan hoşlanıyorum uyarsa konuşalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu gayet doğal kimisi de büyük seviyor bunda garipsenecek bir durum yok bence. Erkek büyük olmak zorunda değil böyle kural yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal değil bence. Önceden bu sitede ev arkadaşının 3-4 yaş küçük erkek kardeşi ile seks yapan vardı. Olabiliyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Onlar tadını almayı bilmez. Pat pat pat. Ondan sonra kaybolur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaşındayım ve eşim 42
214 Yorumla
Soran+1 yılsen de yaşça büyük hoşlanıyorsun demek ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yoktu sadece sevdiğim adamın yaşı anlaşma, uyum vs konusunda belki başkası çıksaydı karşıma onun yaşı da sorun olmazdı yani ruhsal anlaşma önemli olan benim için ama yinede bilmiyorum şu aralar kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılÇocuk konusunda filan
Soran+1 yılbence duygusal vs problemlerin varsa çift terapistine gitmeni öneririm. yanlış kararlar almanın önüne geçer. umarım daha mutlu ve huzurlu olursun böylece.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÇocuk düşünmüyorum ama olursa yaş farkı vs
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılHiç böyle düşünmüyorum bana bu kafadan lazım azcık
- +1 yıl
Yaa hayat çok uzun gibi gorunsede aslında çok. kisa. soyle bir geçmişe bak. Ne ara büyüdün evlendin? Yani hersey çok çabuk gelip geçiyor. O yuzden tadını çıkar bence. Hep bir plan proje. Biz ne kadar plan yapsakta, hayatında bir planı var bize karşı. Ve her zaman da onun dediği oluyor. Aslinda o kafa sende de var. Sadece biraz düşünüp hayata geçirmen gerek.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevklere renkler tartisilmaz
00 Yorumlazevk meselesi kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. vurucu tim sevdalilari :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u +1 yılKaç yaşlarında olduğu önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, ne var bunda?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani seni daha genç hissettiriyorlardır
00 Yorumla Onlarda senden hoşlanır bence
00 Yorumla22 yasinda ben gibi mii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda milf seviyor zaten an olsun yeter ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındaki erkekler hosuna gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm bende olgunlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirde yaşıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi yaşıtlarınlada denemelisiniz
00 YorumlaBakire değil misin
06 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var şimdi anlayamadım?
Soran+1 yılbende merakının sebebini merak ediyorum
Soran+1 yıltecrübe derken? sadece dış profil olarak cinsel manada daha küçük erkeklerden hoşlandığımı belirttim herkesle yatıp kalkıyorum demedim?
+1 yıl1 yaş var olur bence
00 YorumlaTers yas etkisi
00 YorumlaNormal bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin seçimin
00 Yorumla
+1 yılTadını çıkar ve normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beni tanımadan evet
00 Yorumla
+1 yılTuhaf yaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Çok normal
00 Yorumla
+1 yılen harika
01 Yorumla- +1 yıl
bkr msnz
+1 yılAnormal değil.