- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu ön sevişmeyi uzun tutmaz, cinsel birleşmeye geçiş aşamasına geçmek ister. Ben tam tersi ön sevişme kısmını oldukça uzatırım, severim de. Bunun sonucunda hazdan kıpır kıpır olan bazı kadınlar hadi gir artık diye beni yönlendiriyordu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güncellemedeki isyanın altına imza atıyorum bizim buradaki erkekler Maşallah üç buçuk 4 saat durmadan yapabiliyorlar. O zaman burada isyan eden kızlar neden bu kadar çok İsyan ediyorlar. Beni diğerlerinden farklı kılan özelliğim Ben olaya duygularım ile yaklaşıyorum ve bir kadına nasıl dokunulması gerektiğini veyahut nelerden etkilenebileceğini çok iyi biliyorum. Kesinlikle acele etmiyorum yavaş yavaş ve tadını çıkartarak ilerliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kişiden farklı olarak, (ki ben tekim demiyorum.) karşı tarafın zevkini daha çok önemsiyorum, aldığım zevk de aynı oranda artıyor o durumda. Ön sevişme faslını da biraz uzun tutarım ve yakalanma korkusu olan yerlerde de deneyimlemek isterim açıkçası.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerr.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok sanırım..
İğrenmiyorum, oral yapmayı gerçekten seviyorum, rimming ve anal sekse de olumlu bakıyorum.. İçlerinden iki tanesi az tercih ediliyor sadece..
Onun dışında bazen insanlıktan çıkıyorum, bazı arzularımı engelleyemiyorum ve orgazm sonrası kendime kızdığım olabiliyor bu insan dışı fantazilerim yüzünden o kadar..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi çok var da buraya açık açık yazamam kocam beni vurur ahahah 😂 sadece şunu yazayım buz ve kahve.
23 Yorumla- +1 yıl
starbucksın tuvaletinde mi yaşıyorsunuz anlamadım
- +1 yıl
Yok kızz öyle diil
- +1 yıl
@sumeyyeklc hahah starbucks iyiydi :D
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Sert ve tempolu bir ilişki tercih ediyorum ama bu genel sayılabilecek bir durum. Ben sevişme kısmına daha çok özeniyorum. Oyuncak uygulamalarını, buz ve tatlı lezzetleri kullanmayı tercih ediyorum. Seks esnasında ilave olarak 1 vibratör daha olmasını seviyorum. Bu partnerime çift haz etkisi yaratıyor ve beni de daha çok tetikliyor.
10 Yorumlabu işler terzilik gibidir laf ebeliğiyle olmaz. terzi nasıl önüne gelen bedene göre ölçü alıp kesip biçer dikerse adamda elindeki kadına göre hem fiziksel hem duygusal ölçüleri alıp ona göre ölçer biçer ve sonrada d (s) iker.
12 Yorumla- +1 yıl
Avcı ne kadar hile bilirse, ayı da o kadar yol bilir
- +1 yıl
yani bu işler kişiye özel olur p*rno o replikleri gibi ezberlerle çalışmaz. anahtar zaten belli kadını bekleyeceksin orgazm olmadan ve doyduğu belli olmadan bırakmayacaksın. diğer detaylar karşılıklı olarak denerken bulunur. kimi döner sever kimi salata ne sevdiğini bakar bulursun sonrada sevdiğinden önüne koyarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevişmek az biliniyor bence :D ten uyumunu yakaladıgım biriyle uzun uzun sevişebilirim.
ayrıca titreşimli oyuncaklarla olmayacak yerlerde eğlenmek ve public denemekten kaçınmam12 Yorumla- +1 yıl
Son yazdığını daha önce erkek arkadaşımla denedim ve kimseye tavsiye etmiyorum sjsjssj
- +1 yıl
ben de denedim eğlenceli oluyor sdgfasdg
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oral seksi farklı pozisyonlarda ve farklı bölgelere uzun süre yapıyor olmam ve normalden çok daha geç boşalmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Dilinize kuvvet diliyorum. Hala tat alma duyusuna sahip misiniz?
Evet var herkesin kendine göre yapmayı sevdiği şeyler vardır karşısındaki kisiyide cildirtacak
16 Yorumla- +1 yıl
devamı reklamlardan sonra mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral sekste çok iyi olduğumu düşünüyorum. Oral seks yapmayı çok seviyorum o yüzden de iyi yapıyorum. Oral seks ile partnerlerimi boşaltmadan içine girmem
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKlitorisini emerken parmağımla da ileri geri yapıyorum. Ama zaten oral sekse başlamadan boyundan aşağı küçük küçük öperek, yalayarak indiğim için kan dolaşımını hızlandırıyorum ve sonra oral sekse başladığımda kıvranıyor oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fazla dominantım. Yani kadını eze eze inleterek itaat ettirmeyi seviyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣 🤣 Cinsellik denen şey amerika kıtasını keşfetmek gibi bir şey değil çoğu insanın bildiği bilmese bile içgüdüsel olarak yaptığı hiç durup uff bende çok güzel sevişirim demedim
00 Yorumla Var da, bunu paylaşıp ispat çabasına girecek kadar yokluğa düşmedik henüz. İleride düşersek ilk iş soruna gelirim yavrum, beklemede kal
010 Yorumla- +1 yıl
Yokluğun da varlığın da sebebi yaradan. Sizin gibi egolarını lego yapamamış insanların böyle cevapları da biraz yaradan. Yavrum diye hitap edecek kadar düştüysen fazlasına gerek yok, yeterince diptesin.
- +1 yıl
Cevapları da biraz ''yara''dan anlamında söylediğini varsayıp, zekandan öpüyor ve bu tip düşük zeka ürünü soruları fenomen etiketi edinmek için sorduğun kararına varıp seni es geçiyorum. Yine de bu sitede etiketlere değer vermenin, bu akıl dolu tepkini değersizleştirdiği gerçeği değişmedi, kurtul bu aptallıklardan
- +1 yıl
Etiketler ya da fenomenlik umrumda değil, nöbetteyken eğleniyorum. Sorumda da bir problem olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Sitenin sahibi ya da yöneticisiysen ve sorumdan rahatsız olduysan sorumu kaldırabilirsin. Sorduğum soruyu sormadan önce teraziye koyup tartmıyorum ya da x kişisinin hoşuna gider mi diye düşünmüyorum. Kurallara uygun olduğu sürece karışmanızı da doğru bulmuyorum. Böyle bir kategori varsa kurallara uygun olduğu sürece isteyen istediği soruyu sorabilme hürriyetine sahip olmalı. Ayrıca tezine göre sadece bu soru değil bu soruya cevap veren herkes de zan altında kalıyor vebahsettiğin minvalde bir ihtiyaç için burada yer alıyor. Ne kadar eski olduğun veya kıdemli olduğunla site sahipleri ve yöneticileri ilgilensin. Benim ilgi alanıma girmiyor. Bana ya da benzer soruları soranlara Apt*l diyerek yaptığın haraketi de tarafına misliyle iade ediyorum. Bu hakaretamiz tavrına devam edersen yasal haklarımı kullanma seçeneğimi de saklı tutuyorum.
- +1 yıl
Platformu bilmediğini söylesen konu kapanacaktı, bu denli uzatman anlamsız. Bu sitede her gün belki yüzlerce evden bakkala bile çıkamayan asosyal çılgın bakirelerin sanalda binlerce fantezi kurup, sanal sekse zemin hazırladığı sorular döner. Bu, bu site için geleneksel ve alışılagelmiş durumdur.
Senin sorun da bunlardan farksız. Bu soruya denk gelen üye olarak aklımda bu soru işaretinin oluşması ziyadesiyle doğal.
''Ben sitede yeniyim, buranın ortamını bilmiyorum'' deseydin de konu kapanacaktı, bu kadar uzatmanın anlamı ne?
Bu minvalde sorular soran ve bunlara cevap veren üyelerin çoğunluğu aptal, şizofren ve embesildir. Sabaha kadar hukuki yolları arayabilirler, bundan mı korkacağız?
Başkalarının fotoğrafıyla nasılım sorusu soran, profilinde kullanan tiplerin olduğu mecrayı takip edemeyeceklerini fark eden yönetim bile nasılım sorularını 24 saatle sınırladı hukuki yaptırım altına girmemek için.
Zamanla kavrarsın buranın nasıl bir mecra olduğunu, acemiliğine veriyorum. - +1 yıl
Takip etmediğin için göremediğin profilimde bununla ilgili siteyi aktif kullanmaya başladığımda yazdığım yazının bir kısmını alıntılayarak paylaşayım o halde. Benimle veya sorduğum sorunun kalibresiyle ilgili ne düşündüğün umrumda değil bunu değiştirme gibi bir çabam da yok. Ama insanları içine girdikleri yanılsamalardan çıkartmayı severim. Bu siteyi ilk açıldığı günden beri bilecek yaşa ve geçmişe sahibim. Bahsettiğin sebeplerden ötürü hiç bir zaman üye olup kullanmayı düşünmedim. Ama en sonunda burayı böyle kabul edip eğlenmek için arada bir kullanmaya karar verdim. Site yönetiminin kvkk gereği yasal olarak mesajlarımı okuma yetkisi var mı bilmiyorum ama benim buradan sexting yaptığım herhangi bir konuşmaya şahit olurlarsa profilimi derhal kapatabilirler. Aksine benim bu yüzden engellediğim onlarca insan oldu. Neyse, profilimde yazanlardan bir kesit:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayır, burada sizin cinsel arzularınızı gidermek için bulunmuyorum.
Hayır, istediğiniz gibi gelişi güzel mesaj atıp taciz etmenizi istemiyorum.
Ve son olarak burada sohbet için bulunmuyorum. Sohbet etmek istediğimde de sadece entelektüel ve aktüel konularda kültürlü beylerle veya kadınlarla sohbet etmek isterim. Boş muhabbetler ilgimi çekmiyor. Vaktim kıymetli.
- +1 yıl
Seni veya sitede bulunuş amacını herhangi bir dayatmayla fikir altına almadığımı en başında söyledim. ''Sen kesinlikle bu amaçla bu sitedesin, kesin busun'' demedim. Seni tanımadığımı belirttikten sonra, bu minvalde sorular soran binlercesini görmüş biri olarak kaidelerden yola çıkarak fikir belirttim. İlk cümlenden de anladığım üzere onlardan olmadığına kanaat getirerek, zekandan öpme cüretinde bulundum. Sezar'ın hakkını her zaman Sezar'a veririm zira.
Bu söylemlerime aşırı tepki vermenden mütevellit, siteyi bilmediğine de kanaat getirdim, bunu kavrayabilmek için azıcık empati yeterli.
İnsanların içine girdikleri yanılsamaları, onların içinden çıkarma hususuna ben de bayılırım. Fakat sen daha saldırgan bir tavırla yaklaşmayı tercih ediyorsun, bu benim tarzım değil. Önceki konuda empati kurabilsem de, bununla kurabildiğimi söyleyemem.
Ha bunu da bu sitede yeni oluşuna bağlayabilirim tabii, akli selim insanlara tolerans sonsuzdur daima. Duvar yerine, derya denize konuştuğumu bildiğim sürece asırlarca konuşabilirim.
Zatıaline naçizane önerim, henüz girdiğin ortamlarda havayı yeterince kokladığına inanmadan kanıya varmaman. Her ne kadar öyle olmasan da, saldırgan ve agresif görünüyorsun zira. - +1 yıl
Benim kendi kişisel gözlemime göre bu sitede bu kategori en aktif ve ciddiye almadığında yer yer en eğlenceli kategori. Çoğu zaman diğer kategorilerde de bilgim dahilinde yardıma ihtiyacı olanlara mesleğimle ilgili yardımcı olabilecek cevaplar veriyorum. Bilhassa bu kategoride profil fotoğrafı olan her kadına "sen fake misin? ya da "fotoğrafın fake mi?" tarzında sorular geliyor. Fake olan fotoğraf olmayabilir ama bazen sorulan sorularda bürünülen karakter ve kişilik fake olabilir. Eğer amaç eğlenmekse farklı bir kişilik maskesi de takılabilir. Ben özellikle bu kategoride samimi olarak yardıma ihtiyacı olan birileri olmadığı sürece o maskeyi takanlardanım. Bunun dışında genç kızların ve erkeklerin samimi ve ciddi sorularını gördüğümde elimden geldiğince yönlendirici ve yardımcı uzun cevaplar da veriyorum. Bunun dışında saldırgan ve agresif tavrım "yavrum kelimesiyle ve üstten bakar tavrınla alakalı olabilir. İnan bana sitenin bırak sahibi olmayı sitenin kendisi olsan benim için real hayatta sosyal statü olarak bir karşılığı yok. Fenomenlik koşturacak olsam bunu twitter veya tiktokda yapardım. Bana göre bu mecra kaliteli olabilme potansiyelini yetersiz sayıdaki çalışanı yüzünden çoktan yitirmiş. Çalışanların üzerine de haddinden fazla yük binmiş. Senin saçma soru ölçütün nedir bilmiyorum ama ben rahatsız olduğum sorularla karşılaştığımda mutlaka şikayet edip üzerime düşmeyen sorumluluğu yerine getiriyorum. Ting kısmına gelecek olursan rehberimden istediğim kişiye alo dememe bakar. Mişmişle, mışmışla hiç ilgilenmedim realini yaşamak varken.
- +1 yıl
Ben de öyle tahmin etmiştim. Haa, bu site sana yakın kalibrede aylarca belki yıllarca site üyelerini kandıran şizofrenleri de gördü orası ayrı mesele.
Belki fotoğraf çok yakın arkadaşına aitti, belki sevmediği bir tipe önemi yok. Finalde yarattığı hayali karakterler bir şekilde tek beyinden çıktı.
Bu platformda barınan ruh hastalarının bir nevi kısa özeti olsun diye belirtiyorum.
Yavrum kelimesi, tam olarak üstten bakar tavırla kullanılan kelimeden ibaret. Çoğunluk bunu ''asılma'' cümlesi zannetse de, rasyonel akılda bırakacağı intiba değişmez.
Tam olarak neyden bahsettiğimi anlayacağın bir örnek oluşturmuş oldun.
Senin herhangi bir platformda ne tür bir fenomen olabileceği hali hazırda tartışma konusu değil, bunlar bildiğimiz ve tartışmaya kapalı konular.
Kıstasımız bu siteden ibaret, dimağını burayla sınırlı tutarsan daha rahat anlaşabiliriz.
Dediğim gibi, burada aktif olmayıp, arada bir uğradığın için genel temaya tam hakim değilsin. Bu denli vakit geçirmeye devam ettikçe, platformun temasını da kavrayacak ve beni daha iyi anlayacaksın tartışmasız.
Tingle, mişle ilgilenmemek doğal seleksiyon. Bu bir takdir edilesi unsur değil, olması gereken. Seninle başka mecrada karşılaşsaydık, muhtemelen bunu konuşmuyor olurduk
+1 yılTenimin kokusu bana özgü çok sık duyduğum bir iltifat.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fantezim var değişik şeyler yapmak zevkli oluyor ama bu karşılıklı haz ve istekle olur
00 Yorumla Çok geç bosaliyor olmam sınırım pek olmaması hakkını vermem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPenisim hafif sola kavisli, bu da vajinayı daha çok uyarıyor😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral master diyebilirim kendime. Bazı eski kız arkadaşlarım sırf oralim için yeniden görüşmek istiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Sizin şarjlı otomatik diş fırçanızı kullandım. Gerçekten kaliteli bir markaydı.
Cevap sahibi+1 yılMasum şey :) oral seksten bahsediyorum ben. Vajinayı emzik gibi görüp düşününce harika bir yapısı var aslında. Dil sokup içinde çevirdiğim zaman dili kadına neler neler oluyor bilsen :)
- +1 yıl
Düşündüm de, senin dilin ne iğrenç kokuyordur acaba. İğykkkk
Cevap sahibi+1 yılGörmeden tanımadan bu önizlenime sahip olman saçma :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFantazilere deger vermem
12 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum. Burada olduğunuza göre kesinlikle değer vermiyorsunuzdur.
- +1 yıl
Tamam
Var evet yanlız bunlar anlatılmaz yaşanır
12 Yorumla- +1 yıl
adınız var mı? var ama söylemem
+1 yılYenilikçi olmam baya ender bence jdjddjj
12 Yorumla- +1 yıl
Sizi yenilikçi yapan nedir?
- +1 yıl
Bunlarda bana ve partnerlerime kalsın ☺️
+1 yılSabaha kadar ciplak yatmak onunla
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok tuhafmış. Tebrik ederim. Oysa herkes giyinik sevişip yatıyordu.
- +1 yıl
Tenin deymesi hosuma gidiyo
+1 yılYok. Regular bir erkeğim.
11 Yorumla- +1 yıl
dürüstlüğün için teşekkürler bu da madalyan 🥉 sakın kimseye kaptırma
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın bedeninde her yeri yalarım her yerimi yalatırım kadınımı tatmin etmeye odaklıyım sayı olarakta süre olarakta hep daha fazlasını isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılvar;
hiç yemek yememiş bir insan olarak, çok açım.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim olursa ona bebe yağıyla masaj yaparim 🙈🥰🥰🪷
00 Yorumla
+1 yılVar tabi ki ama bunu acikca burada soylememi beklemiyorsun sanirim ayrica gec gelmek bi arti degil yorumlar icin soyluyorum bunh al bi viegra gec bosal yani ama daha farkli seyler var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelemiyorum, sürem fazla
12 Yorumla- +1 yıl
Sana şu an İbrahim Tatlıses'den "Gelmezsen gelme" şarkısı armağan etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen direkt gelemiyorum, gir çık, gir çık bitirip sarılıyoruz doyunca
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar.. bakire olmak :D
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnanamadın mı
- +1 yıl
Yani
Cevap sahibi+1 yılNiye
- +1 yıl
bu yaşta mı
Cevap sahibi+1 yılYaşa mı bağlı bu
- +1 yıl
Şahanesin
Cevap sahibi+1 yılAbartmaya gerek yok
Sen bakire misin
16 Yorumla- +1 yıl
bozuktum tümlettim
- +1 yıl
tümün üstü olmaz, avdan avcı olmaz, tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz.
- +1 yıl
Hırsız herkesi hırsız sanarmış diye bir laf var bilir misiniz? Lafı içine alamayanlar genelde öyle düşünür. Burdan ses attığım ve sosyal medyadan karşılıklı ekleştiğim insanlar. Sizi sanrılarınızla ve özelden iletişim kuramadığınız için sorularıma verdiğiniz cevap gibi gözüken boş sorularınızla baş başa bırakıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilemem
12 Yorumla- +1 yıl
beyiniz mi bilir?
- +1 yıl
küÇük beyimin bileceği iş kafasına göre takılır koca kafalıı :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç gelmek :D
12 Yorumla- +1 yıl
herkes aynı cevabı verdiğine göre erken boşalmayla ilgili tüm sorunları göçmenler yaşıyor sanırım
- +1 yıl
Tamamen psikolojik bir şey iradesi güçlü bir insan süreyi rahatça uzatabilir
Evet var bitmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bitmiyorum derken? Duracell misin sen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenliğim tecrübelerim ve fantezi dünyam
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayal gücüne güveniyor musun
Cevap sahibi+1 yılÖyle bisey yaz ki buraya kendimden geçeyim
Cevap sahibi+1 yılReklamı başlattığın nokta burası
Normalde 3 dakika alkollü iken 30 dakika
02 Yorumla- +1 yıl
benim eski çamaşır makinesi de çamaşırları sallana sallana büyük bir gürültüyle 2 saatte yıkıyordu ama çamaşırlar hiç yıkanmış gibi durmuyordu.
+1 yılFantezilerde sınır yoktur benim için
01 Yorumla- +1 yıl
"Yaşınız kaç? - Muş. Hanfendi yaşınızı soruyorum. - Muş"
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkibar yumuşak olmam birde utangaç olmam
00 Yorumla
+1 yılPerformans ve iyi yapışım
00 Yorumla
+1 yılpozisyon zenginliğim çok enerjim fazla
00 Yorumlavar haz verme odaklıyım çok şükür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman önceliğim karşı tarafın rahatlamasi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aynı anda 3 şeyi yapabiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhislerim
12 Yorumla- +1 yıl
puzzle gibi cevap devamını biz düşüneceğiz sanırım
Cevap sahibi+1 yıl( ilgi ve önemseme )..
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkayı yalamak. Zevkini alan kadın çıldırıyor
00 Yorumla
+1 yılmüzik ile yapmam
02 Yorumla- +1 yıl
hiç yapmayınca otomatik olarak müzik ile de yapmamış oluyorsun, normal
- +1 yıl
müzik ile yapıyorum işte onu söyledim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yok
10 Yorumla
+1 yılUzun süre yüksek performans
00 Yorumla
+1 yılSıfır
00 Yorumla
+1 yılSert olmam
00 Yorumla
1 yılYalan aq 5 dakika 😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!