Cinsel Yaşam Cinsellikte kalın bacak hoş mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Balina gibi degilde yani biraz kalın olması İyidir kalın İnce Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsellikte kalın bacak hoş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl 30 yaşında herifim, hiç düşünmedim bu konuyu anasını seveyim... ahahha 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden farketmiyor mu Yorumla Pistol2 +1 yıl yani çok kalın değilse fark etmez herhalde... Yorumla Pistol2 +1 yıl Bi de bacak cinsel organ değildir. Çıkarın bu konu başlığından... Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim olamaz mı Yorumla Pistol2 +1 yıl Hanımefendicim olabilir merakını anlayışla karşılıyorum ancak, konu seçimi yanlış. Yorumla Soran +1 yıl Yo doğru ben sekste çekici mi onu sordum Yorumla Pistol2 +1 yıl ben seks esnasında pek oraya dikkat etmiyorsam belki de... Yorumla Soran +1 yıl Siz neye bakıyosunuz Yorumla Pistol2 +1 yıl muhtemelen gözler ve ağız Yorumla Soran +1 yıl İlginç Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kalın bacak demek büyük popo demektir. Yani güzeldir. 1 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl cok hosuma gidiyor kalin bacakli kadini suratima oturtmayi 1 0 Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Bence kızların biraz kalın dediği dana bacağı gibii bişey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dana bacağı ince Yorumla bilgeerkoderler +1 yıl Sen kalın olduğunu düşün gövdesine oranla Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet güzel oluyor bacak omuza yaparken sıkması ve ele gelmesi muhteşem 1 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. En sevdiğim. En az baliketli veya biraz daha kilolu ve kalın bacaklı. Ondaki a*m bir başka 0 1 Yorumla Ciimeyilnoktakom0 +1 yıl Seninki de tombuldur eminim Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. OfffBöyle Pehlivan gibi olacakKadunumlan yatakta gurescez böyle of 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pehlivan kaç beden Yorumla Semihh98 +1 yıl BilmemSaymadm Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Evet sexsi bence ayrcan bacaklari off 1 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hoş tabiki o dolgunluğu hissettirmek çok iyi 1 1 Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Senin bacağın öyle mi Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. En çok sevdiğim😍💕 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Daha çekici geliyor bana ilişki sırasında misyoner de belime dolayıp daha sert oluyor bacak omuza da dolu dolu görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Rica ederim senin bacakların kalın mı gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Cinsellik yaşadın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ama dediğin gibi dolgun bacaklı biriysen özelsin bence ilişki çok güzel ve zevkli olur senle Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İstekli birimisin Yorumla Soran +1 yıl Eh işte Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl O zaman erkek de istekli olursa sen daha fazla azarsın Yorumla Soran +1 yıl Bakalım Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl var mı hayalin ya da olmasını istediğin fantezin Yorumla Soran +1 yıl Öyle ço kbi beklentim yok Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hmmm tamam ben biraz fazla istekliyim birde sen dolgun bacaklı deyince tutamadım kendimi yükseldim Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok hoş 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Güzel diye Yorumla Soran +1 yıl İşte neden güzel dokunmak mı görünüşü mü Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Görünüş dokunması falan Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Bu arada iyi vücut yapmışın ne kadar zamanda oldu Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 6 sene Yorumla Soran +1 yıl Kalça ve bacak çalışmak istiyorum nasıl çalışayım biraz popo dikleştirmek ve büyütmek için Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bir sürü şeyi var burada anlatamam ki Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hoştur ama ne kadar kalın o da önemli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar olmalı yani beden olarak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzeldir öpe öpe çıkılır :) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde öyle dolaşmalı bak canım istedi :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl maalesef bebeğim bizimle dıyılsın 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana ister misin diye sormadık iyi mi dedik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam hemen üzülme. Üç beş seven çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu kalın. Tenesi 69 kilo var mı Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnce bacak tercih ederim 0 0 Yorumla
siv3158 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İyidir tabi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan Yorumla siv3158 +1 yıl Görsel açıdan hoşuma gidiyor kalın bacak beyaz ten ve balık etli olması gayet güzel Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla siv3158 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
30 yaşında herifim, hiç düşünmedim bu konuyu anasını seveyim... ahahha
Neden farketmiyor mu
yani çok kalın değilse fark etmez herhalde...
Bi de bacak cinsel organ değildir. Çıkarın bu konu başlığından...
Merak ettim olamaz mı
Hanımefendicim olabilir merakını anlayışla karşılıyorum ancak, konu seçimi yanlış.
Yo doğru ben sekste çekici mi onu sordum
ben seks esnasında pek oraya dikkat etmiyorsam belki de...
Siz neye bakıyosunuz
muhtemelen gözler ve ağız
İlginç
Kalın bacak demek büyük popo demektir. Yani güzeldir.
cok hosuma gidiyor kalin bacakli kadini suratima oturtmayi
Bence kızların biraz kalın dediği dana bacağı gibii bişey
Dana bacağı ince
Sen kalın olduğunu düşün gövdesine oranla
Evet güzel oluyor bacak omuza yaparken sıkması ve ele gelmesi muhteşem
En sevdiğim. En az baliketli veya biraz daha kilolu ve kalın bacaklı. Ondaki a*m bir başka
Seninki de tombuldur eminim
Offf
Böyle Pehlivan gibi olacak
Kadunumlan yatakta gurescez böyle of
Pehlivan kaç beden
Bilmem
Saymadm
Evet sexsi bence ayrcan bacaklari off
Önemli olduğunu düşünmüyorum
Hoş tabiki o dolgunluğu hissettirmek çok iyi
Senin bacağın öyle mi
En çok sevdiğim😍💕
Neden
Daha çekici geliyor bana ilişki sırasında misyoner de belime dolayıp daha sert oluyor bacak omuza da dolu dolu görünüyor
Teşekkür ederim
Rica ederim senin bacakların kalın mı gerçekten
Evet
Cinsellik yaşadın mı hiç
Yok
Ama dediğin gibi dolgun bacaklı biriysen özelsin bence ilişki çok güzel ve zevkli olur senle
Umarım
İstekli birimisin
Eh işte
O zaman erkek de istekli olursa sen daha fazla azarsın
Bakalım
var mı hayalin ya da olmasını istediğin fantezin
Öyle ço kbi beklentim yok
Hmmm tamam ben biraz fazla istekliyim birde sen dolgun bacaklı deyince tutamadım kendimi yükseldim
Tamamdır
İyi geceler
İyi geceler
Çok hoş
Neden
Güzel diye
İşte neden güzel dokunmak mı görünüşü mü
Görünüş dokunması falan
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bu arada iyi vücut yapmışın ne kadar zamanda oldu
6 sene
Kalça ve bacak çalışmak istiyorum nasıl çalışayım biraz popo dikleştirmek ve büyütmek için
Bir sürü şeyi var burada anlatamam ki
Peki
hoştur ama ne kadar kalın o da önemli
Ne kadar olmalı yani beden olarak
Güzeldir öpe öpe çıkılır :)
Evde öyle dolaşmalı bak canım istedi :)
maalesef bebeğim bizimle dıyılsın
Sana ister misin diye sormadık iyi mi dedik
Tamam tamam hemen üzülme. Üç beş seven çıkar.
Kes
Çok mu kalın. Tenesi 69 kilo var mı
İnce bacak tercih ederim
Güzel olur yumoş yumoş
Mikemmel tabisi
İyidir tabi
Ne açıdan
Görsel açıdan hoşuma gidiyor kalın bacak beyaz ten ve balık etli olması gayet güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim
Oylama cevabı veriyor
kalın ne kadar kalın
Hoş tabi