Cinsel Yaşam Sevmeden bir erkeğe yükselemiyorum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kadınlarda böyle mi yoksa bir anormallik mi var bende Sevmeden bir erkeğe yükselemiyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Normal benim de bayağıdır hiç aklıma cinsellik gelmiyor bile çünkü ilgi alanım da hiç kimse yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Normal değil sapıklıktır. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neden bunu anormal olarak görüyorsun ki? Yani sevdiğin kişiyle ilişkiye girmen kadar doğal bir istek olamazdı zaten 0 0 Yorumla
Caylak_pizzaci Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kadınlar önce sever; (aşık olur) sonra sevişir, erkekler önce sevişir sonra sever; (aşık olur) 0 0 Yorumla
MertKaya987 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok normal. İnsanın biraz içinin ısınması lazım. Değil mi? 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Olabilir duygu arıyorsundur 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Gayet doğru olması gereken de o 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında normal olan bu 0 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Kadınlar genelde böyle zaten bebek 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Normal olan da bu değilmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal benim de bayağıdır hiç aklıma cinsellik gelmiyor bile çünkü ilgi alanım da hiç kimse yok
Normal değil sapıklıktır.
Neden bunu anormal olarak görüyorsun ki? Yani sevdiğin kişiyle ilişkiye girmen kadar doğal bir istek olamazdı zaten
Kadınlar önce sever; (aşık olur) sonra sevişir, erkekler önce sevişir sonra sever; (aşık olur)
Çok normal. İnsanın biraz içinin ısınması lazım. Değil mi?
Olabilir duygu arıyorsundur
Gayet doğru olması gereken de o
kadinlar duygusal baga onem verir
Aslında normal olan bu
Kadınlar genelde böyle zaten bebek
Normal olan da bu değilmi
Niye yükseleceksin ki
Şehvet sevgi aramaz.
Normal
Normal
Normal
Ucmaya cok meraklisin galiba