Çoğu kişi kendi cinsel organının şeklini beğenmiyor. Peki size göre görsel olarak estetik vajina ve estetik penisin tanımı nedir?

Çoğu kişi kendi cinsel organının şeklini beğenmiyor. Peki size göre görsel olarak estetik vajina ve estetik penisin tanımı nedir?
İşlevselliği en önemli olanı gerisi hikaye Popülarite uğruna zaten insanları kesip biçiyolar bide bu çıktı Her insan özeldir şekilciliğe karşıyım Estetik tedavi amaçlı veya insanı psikolojik olarak mutlu edecekse evet ama popülarite içinse karşıyım
Erkekte penisi kadında vajinayı genetik faktörlerde belirlemekte yaşam biçimide.
Örneğin erkek penisi düz ve estetik bir yapıda duruyorsa yani yamuk vs değilse göze güzel gözükür ama erkek ayakta dururken yukarıya doğru bakar yapıda olmalıdır. Asla düz veya aşağı ya da yana bakar yapıda olmamalıdır. Çünkü bu durumda kadını kucağa aldın diyelim kadının canını yakmaya başlar. Sadece kucak değil kadın altta erkek üstte pozisyonları dahi can yakar. Başta söylediğim yamuk penislerde can yakar. Bu arada yamuk penislerin çoğunda erken boşalmada gözlemlenir. Şu şekilde konuyu ele alabiliriz düz bir boru düz çubuk soktuk girdi ama yamuk soktuk bir kısmını aşındırdı. Yamuk penisler aşağı düz ve yana bakan penislerde bu mantıktır. Allaha şükür penisim gayet güzel durumda. Yaşam biçimine gelirsek erkekler kilot giyer ve çocukken direkt kilodu çekende olur penisini yukarı doğru düzeltende olur ve ben hep düzeltendim. Eğer düzeltmezse kişi, yana düz veya aşağı bakar yapıda penis alışır buda bir süre sonra düzeltilmesi imkansız hallere sebep açar. Örnek veriyorum benim penisimde küçük değildir ama pantolon varken çok dikkat çekmez çünkü yukarı bakar haldedir. Ama bu hayatta eğitimi zekası kültürü vs ile hiç bir yere gelememiş kişiler örneğin kürtler gibi kilot içinde düz dursun diye can atar özellikle düzeltirler penislerini belki benden küçüktürler ama kocoman gözükürler. Bu sayede de kızları kendisi gibi karakter kişilik eğitim yerine penise bakacak kızları etkilemeye çabalarlar.
Sıra geldi vajinaya aslında doğrusu vulvadır lakin ben vulva desem kimse anlamaz. Bu yüzden vajina kelimesi ile ilerleyelim. Vajinada g noktası diye bir nokta yoktur ve bu şehir efsanesidir. Klitorist görseli diye google da aratınca kadının sadece klitoristten zevk aldığı ortaya çıkar. Üst kısımda nokta gibi klitorist başı gözükür ama gerçek zevki penis girince de oral seks olunca da sadece klitorist verir. Oral seks gözüken kısmını yalamaktır, penis girmesi ise klitoristi yana esneterek aldırdığımız bir zevk türüdür. Penis fazla uzunsa rahim duvarına çarpar can yakar yamuksa can yakar düzse aşağı yana bakarsa can yakar sadece düz ve yukarı bakar durumda ise can yakmadan hazsı zevki verdirir. Bir kaç pozisyonda ilişkiye girilebiliyorsa penis boyu buna imkan tanıyorsa p*rno filmlerdeki gibi çokta uzun olmasına gerek yoktur. Ama vajinayı dolduracak kalınlıkta olması önemlidir. Buda ortalama kadının 2 parmağı kalınlığı gibi ele alınabilir. Penis ekstra ince değilse her penis yeter. Yine ekstra kalında olması kötüdür.
Sıra geldi vajina şekillerine, genetik olan şekiller tek eşlilikle korunurken birden çok penisin girdiği ilişkilerde vajina yıpranmaya başlar. Çünkü birisi incedir birisi orta birisi kalın birisi kısa birisi uzun birisi estetik birisi yamuk vs derken vajina yıpranmaya başlar. Bu durumda eski haline gelsin diye estetik ameliyat olanlarda vardır olmayanlarda lakin kız eskort gibi bir meslek yapmıyorsa diyelim ki evlenene kadar 50 sevgilisi oldu 50 si ile de yatmamışsa sorun olmaz. Sevmiştir aşık olmuştur sevişmiştir o ayrı ama eskort ve her sevgilisiyle yatma gibi durum yoksa vajinal estetikte gerekmez.
Kısaca bir vajina tercih et deseler sayıdan bahsetmiyorum bir insanla 100 kere olabilir bundan bahsetmiyorum ama 1 ya da 1 e en yakın insanla ilişki yaşamış veya hiç yaşamamış olsun isterim. O an ilişkiye gireceksem de regli olmasın içinden iltihap akmasın kıllı olmasın yeni yıkanmış tertemiz olsun yeter derim. O zaman oral sekste yapabilirim cinsel ilişkide rahatlıkla kurabilirim.
Üşenmedin mi destan yazmışsın😂😂bi kısmını okudum katılıyorum😝
Yoo üşenmedim
Bize gelen kadınlar sarkık olmasın uzun önce görüntü olsun derler genelde ve güzel duran görüntüde bu vajinada erkekler de ise yaptığınız operasyon larda mantar kafa modeli ve damatlık goturuntuler tercih genelde birde uzatma işlemi artık her iki tarafta istediği görüntüyü yaptırabilir
Bu iş biraz karışık. Herkesin görsel zevki bir değil. Temiz, hijyenik ve bakımlı olduğu kadar, o organların sahibi olan sen ve ben de de aşk, duygu, tutku, ihtiras ta olmalı ki daha da güzel ve anlamlı ve değerli olsun o organlar.
Cevap
30Cevap
Bence burada bir genel tanım yok kişiye özel görsel zevk var diye düşünüyorum temiz ve hijyenik olmalı kısmı hariç şekil olarak zevklere göre değişir dicem ben😄aslında belki penisin çok farklı şekilleri yoktur ama vajina herkeste çok farklı olabiliyor.
Kendinle barışık olduğunda en iyisi bende diyorsun zaten🐥
Öyle bir tanımim yok hayatıma aldığım kişinin de cinsel organına bakmam. Hayatıma aldığım kişi de cisnel organima bakıp yargilayacak kadar saçma birisi olamaz
Görsel estetikten bahsediyorum. Hayatınıza aldığınız kişinin ki nasıl olsun diye sormuyorum.
Estetik vajina çizgi şeklinde dudakları sarkmamis olması lazım bence
2 hayat kadının hakime sordukları soru fıkrası geldi aklıma en güzel cevabı da hakimin eşi vermiş ne uzun incesi ne. kisa kalını iş göreni makbuldür diye sizin bu. soru. da o. hesap
Benim hiç umursadığım bir konu değil. Selfie çektirmeyeceğim için benim için dar olması, temiz olması gibi konular önemli sadece.
Açıkçası algı hep kalın, uzun ve hafif yukarı eğik penis olarak kafamıza işlendi. Halbuki her penis bir şekilde zevk verir. Kendi penisim de her ne kadar bu algıya uymasa da benzer olduğu için memnunum. Vajinalara bir şey diyemeyeceğim.
Peki sen ne dersin bu soruya?
birbirine uyumlu olmalı
vida somun gibi
Sanırım doğal olan her zaman wstwtiktir ama ikisine de estetik yapılabiliyor diye duydum me dersiniz
Ben çok seviyorum çok iyi hem boyu hem işlevi gayet iyi
Vajina uzmanına mı benziyoruz. Temiz ve kokusuz olsun yeterli.
Penisin en estetik olanı bence düz olanı belirli uzunluğa ve kalınlığa da sahipse tamamdır.
Vajina da bana göre etli vajinalar daha estetik geliyor çizgi şeklinde vajinalara göre.
Herkese göre farklıdır aslında biraz bakış açısıyla ilgili bence.
Bana göre bunların bir önemi yok zaten hislerim bile yok gibiler o yüzden önemsiz kalıyor benim için
Oyy datlu☺️🙈 seninkine estetik bile gerekmez 🤭🙈 çok güzeldir eminim 🥰🤭🤭🙈🙈🙈
Hiç muzla mastürbasyon yaptın mı sahiden merak ettim
resimlerdeki gibi :D
nasıl yani
resim koymuşsunya temsili aynı o ayarda olmalı bahsettiğin bölgeler
Doğru tabirse Çizgi olan vajina
Tarif etmem mi lazım yani
Ben sarkık dudaklı seviyorum. Daha hoşuma gidiyor
burada nasıl tarif edicez ablacım? Fotosuz olmaz
bu sorunun cevabı kelimelerle verilemez...
Bakımlı, temiz ve hijyenik.
ben beğeniyorum kendiminkini ya
Kime sormuslar acaba bu soruyu, ben beğeniyorum
İstikrar önemli :)
Gece gece 🫣🫣
dar ve küçük barbie vajina olsun
Nasıl anlatılır ki bu
Canım çekti gece gece
Bendeki gibi bir penis 😜
Sende ne cvp veriyon ne beğeniyon. Ya
Barbie vajina
O nasıl oluyor