Bazen ondan nefret ediyorum, ne yapabilirim?

Sevgilimle 1. Yılımız oldu bi kaç ay aynı şehirde birlikte olup o başka bir ile gitti uzak mesafe yaşıyoruz beni görmeye geldi 2 kez yanıma başka bir ilde okuyorum oda başka bir ilde her neyse beni ziyarete geldi ve birlikte bi evde kaldık çok ateşli anlar yaşandı spontane gelişen ve ona oral yaptım kendinden geçti adeta hayatımda ilk kez yaptım ama ve oda yapmak istediğini söylüyordu ama ben hiç istemiyordum ama o anki haz ve azginlikla bana istememe rağmen oral yaptı ben hiç istemiyordum çünkü ve beni güven konusunda hayal kırıklığına uğrattı ile geldiğinde böyle bisey olmadi ilkinde de merak etmişti ama ikinci seferde beni dinlemedi kendinden geçmiş adeta ve ona güvenim o kadar kırıldiki artık güvenemiyorum. Pişman olduğunu söyledi özür diledi ama benim hala aklıma gelince sinirlerim bozuluyor çünkü beni dinlemeyip zorla kafasına göre bana oral yaptı itmeye calistim ama yine de bana misin demedi aklıma geldikçe ondan nefret ediyorum ayrılmak bile istiyorum napabilirim sizce? Her şeyi telafi edeceğini güvenimi kazanacağını söylüyor ama kırılan güven bir daha kazanılmaz ki napabilirim aklıma geldikçe sinirleniyorum 😑
Güncellemeler
+1 yıl
O oral yaptığında çok hoşuma gitti evet ama ilkin ben hiç istemedim zorla yani ama yaptıktan sonra tekrar yapmasını istedim ve bundan çok pişman oldum sonradan çünkü ilk başta istemedigimi söyledim ona beni dinlemedi
Güncellemeler
+1 yıl
Hayliyle onemsenmemek beni kırdı ve üzdü
Bazen ondan nefret ediyorum, ne yapabilirim?