Cinsel Yaşam Seks istemek kadar istememekte normal değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İstemediğimi belirttiğimde neden sorun çıkıyor? Seks istemek kadar istememekte normal değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GizemliAnahtar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne olacaksa hep karsilikli sesk dediğin olsun 30 dk peki ondan sornasi kafa uyumu kültür uyumlu olsa adam gibi sohbet edip arkadaş sırdaş karakterli biri olsa 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. red edilmek insanlarda başka sebepler olduğu korkusunu hissetiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başka sebep derken Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl ya bunlar hep sacma duygular sevmıyor mu ıstemıyor mu artık sıkıldı mı gereksız endıseler Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani normal ama tercih edilen bir durum değil ondan sıkıntı oluyor 0 0 Yorumla
gaddaremrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İstemek normal istememek ilginç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gaddaremrah +1 yıl O haazı reddetmek imkansız olsa gerek Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden istemiyorsun ki sebebini söyler misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canım istemiyor her gün istemek zorunda değilim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hee hergün olayı farklı o zaman normal Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eve tçok normal doğal o öküz karşı dkaş 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstememek bazen psikolojik bir sorun olabiliyor 0 0 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Değişir 2 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Degil bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedem Yorumla kanadalıMen +1 yıl İstektir ihtiyactir bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimin istediği öenmli 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Cevap sahibi +1 yıl seks yapmak isteyen kim Soran +1 yıl Eşim Cevap sahibi +1 yıl Hergün mü istiyor Soran +1 yıl Genelde evet Cevap sahibi +1 yıl Kac yıllık evlisiniz Soran +1 yıl 1 yıllık Cevap sahibi +1 yıl Daha yeniymiş aslında hergün istiyorsa doyumsuz galiba Soran +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Cevap sahibi +1 yıl Yaşlar nedir Soran +1 yıl Eşim 25 ben 23 Cevap sahibi +1 yıl Daha genç siniz istemsi doğal demi Cevap sahibi +1 yıl İkinizde calısıyor musunuz Soran +1 yıl Doğal Soran +1 yıl Eşim çalışıyor ben çalışmıyorum Cevap sahibi +1 yıl Enişte ne iş yapıyor Soran +1 yıl Esnaf Cevap sahibi +1 yıl İşi çok değil o zaman Soran +1 yıl Bilmiyorum Cevap sahibi +1 yıl Tam olarak ne iş yapıyor enişte Soran +1 yıl Esnaf detaya gerek yok Cevap sahibi +1 yıl Tammdır Cevap sahibi +1 yıl Hala devam mı? Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Hergün mü yapıyorsunuz Soran +1 yıl Genelde evett Cevap sahibi +1 yıl Başka yerden konuşsak olur olur mu bi şeyler sorabilirmiyim sana Soran +1 yıl Olmaz Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Kaç posta yapıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ne olacaksa hep karsilikli sesk dediğin olsun 30 dk peki ondan sornasi kafa uyumu kültür uyumlu olsa adam gibi sohbet edip arkadaş sırdaş karakterli biri olsa
red edilmek insanlarda başka sebepler olduğu korkusunu hissetiyor
Başka sebep derken
ya bunlar hep sacma duygular sevmıyor mu ıstemıyor mu artık sıkıldı mı gereksız endıseler
Anladım
Yani normal ama tercih edilen bir durum değil ondan sıkıntı oluyor
Gayet hemde acıkıp yemek yiyip doymak gibi bişey zaten
İstemek normal istememek ilginç
Neden
O haazı reddetmek imkansız olsa gerek
Neden istemiyorsun ki sebebini söyler misin
Canım istemiyor her gün istemek zorunda değilim
Hee hergün olayı farklı o zaman normal
Insanların ilk tercihi olmayabilir
Eve tçok normal doğal o öküz karşı dkaş
Değil sevişirsin canın istemiyorsa biraz oral yapar ister canın