Cinsel Yaşam İşyerinde mastürbasyon yaptınız mı hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Çalıştığınız yerde dayanamayıp yapmışlığınız oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Yapanlar, sizi tahrik eden neydi o ortamda? İşyerinde mastürbasyon yaptınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet olmuştu orada bir sekreter vardı bir iki sefer bana dokunmuştu tahrik olmuştum sonra wc ye girip yapmıştım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal dokunmuştur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İş arkadaşımın poposunu görünce dayanamadım geçtim tuvalete onu hayal ede ede boşalıp rahatladım 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl görünce anlamadım ki? Ne zaman oldu bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş arkadaşım ofise siyah dar bi kumas pantolonla gelmiş gőtü çok güzel görünüyordu tahrik oldum tavalete geçtim onu hayal ederek boşaldım Yorumla Soran +1 yıl Boşaldıktan sonra ona denk gelince ne hissettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bi şey olmamış gibi davrandım ona o beni normal arkadaş olarak görüyor ama ben onu arzuluyorum onu sîktiğimi hayal edip mastürbasyon yaparım hep Yorumla Soran +1 yıl en son ne zaman onu düsünüp bosalttin kendini Yorumla Frankenstein16 +1 yıl La siz cenabet mi dolaşıyonuz iş yerinde?:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dün hatta instagramdan fotosunu açıp baka baka osbir çektim resmin üstüne boşaldım Yorumla Frankenstein16 +1 yıl La havle... Çelik kilotla dolaşmak lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Frankenstein16 iş arkaşım büşrayı acayip sîkmek istiyorum Yorumla Frankenstein16 +1 yıl Arkadaş arkadaşı ziker mi lo? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Frankenstein16 oda seksi olmasaydı Yorumla Soran +1 yıl hshsjdhshs ne iş yapıyosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sigorta ofisinde çalışıyorum Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. işime öyle özel şeyle karıştırmam. ekmek teknesi temiz olmalı 2 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet yaptım hem de bir kaç kezistekli partnerlerin Olunca bu kaçınılmaz oluyor 1 1 Yorumla Barmecide +1 yıl Partnerimle olan yazışmalar tahrik etmişti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahah cok yaptım. Ama geceleti çalışıyorum bundan dolayı şirkey bos oluyor 😀 1 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Kadin olarak sen nasil yaptin bide ben yapmadim o kadarda degil 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl iş yerinde değil de üniversite de yapmıştım 1 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Oo çalışan iki bayan var onları ayarladım çaktım bile 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaptım hem de fena bir hikayesi varr 🤣 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl staj döneminde evett 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yaş ufakken yani Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl aynennn Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl güzel hatunlar yetiyor zaten Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet yaptım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl wc de filan mı? Yorumla alperdemir1995 +1 yıl odanın kapısını kitledim Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olmuştur mutlaka 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptim oldu evet 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Tabikideee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dün yapmıştım 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok rahatlamıştım Yorumla Soran +1 yıl Neden tahrik oldun ki birden iş yerinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 lezbiyen kız arkadaş bana n*de attılar dayanamadım patlattım 2 kere Yorumla Soran +1 yıl 2 lezbiyen mi? iğrenç. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani birlikte atmadılar ayrı ayrı Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyen biri neden erkeğe nude atar ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende orayı anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki soruyu neden sordun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet olmuştu orada bir sekreter vardı bir iki sefer bana dokunmuştu tahrik olmuştum sonra wc ye girip yapmıştım
Normal dokunmuştur
İş arkadaşımın poposunu görünce dayanamadım geçtim tuvalete onu hayal ede ede boşalıp rahatladım
Nasıl görünce anlamadım ki? Ne zaman oldu bu
İş arkadaşım ofise siyah dar bi kumas pantolonla gelmiş gőtü çok güzel görünüyordu tahrik oldum tavalete geçtim onu hayal ederek boşaldım
Boşaldıktan sonra ona denk gelince ne hissettin
Hiç bi şey olmamış gibi davrandım ona o beni normal arkadaş olarak görüyor ama ben onu arzuluyorum onu sîktiğimi hayal edip mastürbasyon yaparım hep
en son ne zaman onu düsünüp bosalttin kendini
La siz cenabet mi dolaşıyonuz iş yerinde?
:))
Dün hatta instagramdan fotosunu açıp baka baka osbir çektim resmin üstüne boşaldım
La havle... Çelik kilotla dolaşmak lazım
@Frankenstein16 iş arkaşım büşrayı acayip sîkmek istiyorum
Arkadaş arkadaşı ziker mi lo?
@Frankenstein16 oda seksi olmasaydı
hshsjdhshs ne iş yapıyosunuz
sigorta ofisinde çalışıyorum
işime öyle özel şeyle karıştırmam. ekmek teknesi temiz olmalı
Evet yaptım hem de bir kaç kez
istekli partnerlerin Olunca bu kaçınılmaz oluyor
Partnerimle olan yazışmalar tahrik etmişti
Ahahah cok yaptım. Ama geceleti çalışıyorum bundan dolayı şirkey bos oluyor 😀
Kadin olarak sen nasil yaptin bide ben yapmadim o kadarda degil
yıllar önce bir kere yapmıştım...
iş yerinde değil de üniversite de yapmıştım
Evet ama stajyerlik dönemlerinde
Yaptım ergenlik çağında
İşyerim uygun değil
Evet oldu kimse yokken masa altından
Oo çalışan iki bayan var onları ayarladım çaktım bile
Yapmadım aman Allah korusun
Yok ya eve kadar tutarım
Yaptım ya hep bu seksting yuzunden
Defalarca hemde
Yapmışımdır birkaç kez.
Yaptım hem de fena bir hikayesi varr 🤣
İş yerimizde vuruştuk bile
Hayır sen?
Olmuştur
Oldu
Bazen bu kadar yükseldiğin oluyor mu
Stajyerin frikigini gorup yapmistim
staj döneminde evett
yaş ufakken yani
aynennn
güzel hatunlar yetiyor zaten
evet yaptım
wc de filan mı?
odanın kapısını kitledim
Olmuştur mutlaka
Sen yaptın mi
yaptım
Yaptim oldu evet
Çooookkkk
Tabikideee
Yok bea
Dün yapmıştım
Ama çok rahatlamıştım
Neden tahrik oldun ki birden iş yerinde
2 lezbiyen kız arkadaş bana n*de attılar dayanamadım patlattım 2 kere
2 lezbiyen mi? iğrenç.
Yani birlikte atmadılar ayrı ayrı
Lezbiyen biri neden erkeğe nude atar ki?
Bende orayı anlamadım
Peki soruyu neden sordun?
Evet yaptım
cokkk
Hayır
oldu
Evet yaptım
Hayır
Sen yaptin mi
Evet sen yaptın mı