27 yasindayim hala bakirim nasil bir kizin benimle yatmasini saglayabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
27 yasindayim hala bakirim nasil bir kizin benimle yatmasini saglayabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilemiyorum ki
Eskorta git
Ama para vermek ozguvenimi dusurur
Bu soruyu sorman özgüvenini düşürmüyor mu?
Hayir sadece merak ettigim icin sordum kasliyim yakisikliyim ama isteyen yok
Tipin iyise davranışlarında sorun vardır
Pîc degilim diye olabilir efendiyim diye
Alakası yok benim gibi beyefendi seven çok çok daha fazla
Bilmiyorum nedenini bulamadim burdan bi kizla bulustum dedi ki senle yatmak isteyen cok olur dedi ama opuselim vs dedim yok dedi daha opturmuyorsa hicbir kiz benle yatmazz
Eskort hariç beleşe başka bir kızla günü birlik olamazsın, ancak sevgilin olur duygusal olarak birbirinizi seversiniz öyle olur
Millet oluyor amaa. Benimle sevgili bile olmadi kimse hic sevgilim bile olmadi opusmedim bile 27 yasindayim
Sen efendiysen eğer efendi birine layıksındır inan tek geceliklere değil
Yok ya ben tek gecelik istiyorum daha guzel oluyorlar
İşte bu yüzden hak ediyorsunuz anca burada böyle zırlarsınız
Sevmiyorum ben kapali temiz kiz ben mini etekli azgîn kiz seviyorum
Ne alaka kapalılık, ben de açık ve gayet de bakımlıyım ama senin gibi @m için yalvaranları kapıma köpek olarak bile almam
Kes sesini butun erkekler boyledir sadece verdiginiz erkeklere biktirana kadar verdiginiz icin kizlardan soguyolar artik
hayatımda ki özel insanla gayet mutluyum, senin gibi ağlamıyorlar orada burada bu gidişle daha çok beklersin
Sanki aglamasam vercek kizlar mk 😂 keko degiliz tabi ilgilerini cekmiyoruz
Sana dişi k@pek bile vermez 😂
Ya gizli üye beyefendi erkekler seni napsın allah aşkına el değmemiş temiz kızlar varken?
Gizli üyeysem nasıl bir kişilik olduğumu ne biliyosun meeks adam çok konuşma herkesi de karşına çıkar kaşarlardan zannetme
Görüşlerini okudum ona göre yorum yaptım
Sevgilisi olan kız düzgün mü oluyor nikahsız ilişki yaşayan kimse masum değildir
Sevgilim var evet ve gayet seviyeli ciddi bir ilişkimiz var kimseyle de beraber olmadım bakireyim henüz, önyargılarınızı kendinize saklayın.
Adamı niye aşağılıyon o zaman sanane ister tek gecelik ister isterse de evlenir napacan
Efendiysen efendi işte demişsin birde efendi erkekleri isteyen yok zaten efendi kızları da it puştlar bizden önce davranıp kapıyor sonra biz sap kalıyoz
İlkin kocan olmalı her anlamda bakire olabilirsiniz ama oranı buranı ellediyse öptüyse birileri boşuna bakiresin kocan her anlamda ilkin olacak mı?
Az önce nikahsız ilişki yaşayan kimse masum değildir diyordun, ben de bunu söyledim arkadaşa işte. kız yapınca masum değil erkek yapınca “ sanane isterse tek gecelik yapar” diyorsun. Önce kendinizle çelişmemeyi öğrenin.
Evet her anlamda ilkim olucak kimseye pis elleriyle elletmedim kendimi çok şükür
Erkekle kız aynı değil ki
Ben de karşımda adam var sanıyorum bu lafından sonra seni kaale almıyorum iyi günler
Kes lan kadın namuslu olacak kuran oku işine bak erkek arkadaşın senden önce umarım her şeyi yaşamıştır