Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu idrak edemeyenler var Sınır olmasın diyen birinden korkarım çünkü partnerinin reddedecegi şeyleri normallestirmek isteyen birinin zihniyetidir bu. Kendine olan Öz saygısını yitirecek fanteziler isteyebilir ya da bencilce. Mesela gurup ister kıskanmaz ya da başkasıyla olmasını ister izlemek ister ya da anal ister bencilce. 🤷🏻♀️Sınır yok dersen işin ucu çok fena yerlere gider
Güncellemeler
+1 yıl
Sınır olmaz dedin. Ne oldu. Bak Sınır olmalı demekki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
p*rno film ve saçma salk filmler izleyip özenen cahiller. Herşeyin bir ahlaki sınırları olmalı.
Bence karsilikli konusurmasi ona gore sinir ayarlanmasi amasyadq
Amasya mı😂 Amasya olmak zorunda mı
Ben oradayim baska yere gidemiyorum
Ahaha tamm sana Amasya olsun okey
Sana peki
Yani diyor ki önden arkadan ağzından burundan her yerden girerim bilgin olsun.
Senin heryerini kullanacam diyor keyfime karışma diyor sonra ayrılırsa aldatırsa.. doyup bırakırsa kadının kendine saygısı kalmaz zaten abartiya kaçan sevmiyordur tek derdi hayvanını seks yaşamak olmuş bazı insanların bahaneleride hazır
Yani bide grup sevdalıları var, karısını sevmeyen adamın uydurduğu fantezi işte
Seksde iki kişi arasında sınır olmaz tabiki olmaması gerekir
Olan kadına oluyor sizin kafanız rahat tmk
Nedenki ne oluyor kadına
Anal seks ister kadın acı çeker boğazına sokar yine kadın yani bu erkeklere de arkadan Bi sokmak lazım anal istediği zaman. ya da boğazına bisey sokucan ne oluyor anlayacak. Yok yani ulu orta bisey yapmak ister ya da gidip kadını başkasıyla paylaşmak ister kıskanmaz. Sınır yok diyince lafın ucu çok farklı yerlere gidiyor
Paylaşmaya karşıyım iki kişi arasında dedim. şimdiye kadar boğazınada alsalar analdanda memnun olmayan bir kadına denk gelmedim. ayrıca kaşar değillerdi yani
Kesinlikle grup paylaşmak izlemek karşıyım. ayrıca kimseyede zorla istemediği şeyi yaptırmam
İki kişi arasında olmaz dedim
Olur bir vibratör takip sana girse. Sorum değil yani senin için bu benim fantezim dese
D! ldo takipta
😂😂😂 yani varya…. O ayıp olur hiç yakıştıramadım bak
Kabul edin artık herkesin bir sınırı var
Senin sınırın ne peki
Sana yazacakken güncelleme yapmisim. Sınır olmaz dedin Sınır oldu mecbur olacak
Kadınlara sormuşsun ama ben seks olarak bakmıyorum hayatta herşeyin bir sınırı olmalı, sınırı aşmak zarar verecektir bir süre sonra.
Öylesine takıldığı niriylesınır olmasın ister ama ciddi ilişki o iş pek öyle olmaz
Benim cevabım güncellemelere de uyuyor bence
Olur öylesine takıldığın biri de sana desinki Zaten keyfimize takılıyoruz keyfi Dön arkanı bir fantezim var eğil dön desin. Sende sınır koyma o zaman bırak oda keyfine baksın senin gibi.. dimi
İkimizde heteroseksüelsek bunu istemez ki istemeyeceğini bilir
Senim bayabi kuyruk acın var anlaşılan…. Nooolduysa
Yok ya sınırsız diyenlere sinir oluyorum. Sınır istemeyenler bu verdiği örnekleri kabullenecek o zaman sınırsız kadına sınırsız neden erkeklere gelince heteroseksüleiz bahanesiyle kaçtın. Empati yap önce
Kadının üzerinde haklarım sınırsız olsun demek bu başka bisey değil
İlk cümlemi okursan sınır olmasın ister dedim ama bu illa olucak anlamına gelmez o zaman sınırları iki kişi gelirler ve mutlularsa da sorun yok demektir
Her şeyde olduğu gibi seks de de sınır olmak zorunda ileri evresi kadına aşırı zarar vermektedir
sekste sinir olmali
Olmamalı diyen birine takma penis ile arkadan koyun gitsin
Tabiki sinirlar olmalı
Partner ne diyorsa o olmalı
Elbette olmalı, sınır olmazsa sonu olur
Öyle bir mevzu mu varmış.
Olmalı mi ki
Olmalı tabiki