Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler, iki farklı durumda cinsellik muhabbeti açar.
1. Erkekler , Evlilik düşünmediği ve vasıfsız bakire olmayan sevgilisine karşı çekici alfa erkek olmaları halinde ; en geç dördüncü buluşmada yoklarlar.
Çekici olmayan ama flört konularında eğitim almış erkekler ise, asla cinsellik konusunu açmaz ve dördüncü buluşmada da cinsellik konusunu kadın açmamışsa iletişimi keserler. Zira alınan eğitimler, cinsellik verecek kadının ortalama dördüncü buluşmada cinsellik konuşmaya başladığını bize söyler. Gerçekten de Türbanlı kadınlar bile, zencilerin ilk buluşmada Karabük ' de üstüne atladı. Yani cinsellik verecek kadın , kesin bir ay sonra beli etmeli. Yoksa bu bakire olmayan kadın , beni arkadaşı olarak görüyordur. Tabi bu tür kadınla evlilik düşünen erkekler, iletişimi kesmez. Evlilik, her zaman istisnai durumdur.
2. Nadirde olsa dinden uzak ve geleceği açık kızlar bakire çıkabiliyor. Ne hikmetse, bunlar sadece beni buluyor.. Bunu ise, her türlü utangaç davranışlarıyla ve sizli bizli konuşmasıyla belli ediyorlar. Bu durumda böyle kadınla çıkan erkek, iki tarafta evlilik düşünmesi halinde ; cinsellik konuşup libidosunu test eder. Ben ederim şayet ama iki taraf da bir birine aşıksa ! Evlilik düşünülmüyorsa ise, iletişim ilk buluşma sonrası derhal kesilmelidir. Zira bu tür kızları, çok duygusal olur ve üzmemek gerekir !! Geleceği parlak olmayan bakire kızlar ile ise, hiç görüşmem bile. Zira evlilik, yüksek maliyetli bir iştir. Yarıya yarıya paylaştırılmalıdır ve herkesi erkekler yaparsa ; cinselliğe ulaşabilen erkekler doğal olarak neden evlenmek istesinler ki?
Ancak bazı karaktersiz erkekler var ki yüksek çekiciliğine güvenerek kadını yatağa atıp bekaretini alıyor ve sonra terk ediyor. Bu tür erkeklerden, bende nefret ediyorum..
3. Bir de herkesle yatmayıp sadece uzun ilişki içinde seks yapmış meslek sahibi kadınlar da oluyor. . Bunu da belli ediyorlar zaten. Zira meslek sahibi kadın, erkeği kaybetmekten korkmayacağından; bakire olmaması halinde kesin doğru söyler. Bu yüzden eğitimli Atatürkçü erkekler, bunlarla genelde evlilik düşünebiliyor. Zira bakire bulmak, çoğu erkek için çok zor..
Bu durumda bu tür kadınlarla , muhakkak evlenmeden önce seks yapmak istenir. Zira genelde bakire olmayan kadınlarda, tatminsizlik sorunu vardır. Böylece tatmin oluyorsa, evlilik düşünürüm kesinlikle... Ama böyle kadın, seks teklifimi kabul etmezse asla evlilik düşünmem. Zira evlenince tatmin olamıyorsa, boşanmak kolay bir şey değil.. Kadın istemiyorsa, erkeğin boşanması genelde çok zor..
Benimle aynı geliri olmayan kadınla ise, evlilik bile düşünmem. Zira geleceği parlak olmayan fakir kadınlar, geçmişi hakkında dürüst olmazlar ve bir çok erkekle seks deneyimleri de büyük çoğunlukla fakir kadınlar yaşar. Zira maddi durumu iyi olan veya sağlam kariyer planlaması yapan bir kadın, saygın çevresinde adının çıkmasından korkar , dikkatini mesleğine verir ve kalitesi vardır. Bu üç durum da herkesle seks yapmasını, engeller.
Ama geleceği parlak olmayan fakir kadın , dinci şehirde yaşamıyorsa; böyle korkusu olmaz ve en ufak hoşlandığı erkekle seks yapar. Ama fakir kadınla evlenmeden, cinselliğe varım.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafins baktım da baya da açık giyiniyorsun ve alkol alıyorsun. Bu tür kadınların, bakire olacağına ihtimal vermem ve dördüncü buluşmada konuyu cinsellik konusunu açmıyorsa: kesin iletişimi keserim ki seninle evlilik düşünmeyen her laik Atatürkçü erkek böyle yapar. Evlilik düşünse de cinsellik konusu açılır. Yukarıda, detaylı anlattım.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin başı cinselliktir çünkü erkek önce Zevkini sonra kalırsa geleceğini düşünür çünkü erkek için genellikle cinsellik baştadır ha bu her erkek için geçerli değildir çünkü bazı erkekler gerçekten geleceğini düşünüyor ve ikinci aydan itibaren cinsellik konusu açtıysa bas tekmeyi abisi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma ya ne alakası var? Şahsen benim hiç aklıma bile gelmez eğer hoşlanıyorsan sadece gözleri ile ilgilenirim gülüsü ile ilgilenirim yanında olmak vakit geçirmek sohbet etmek bir şeyler paylaşmak isterim. Cinsellik çok sonraki bir mevzu
00 Yorumla
+1 yılGelecek düşünen biri cinselliği de geleceğe bırakır. Artık iyice b*kunu çıkardılar. Neymiş efendim önce yatıcam sonra sekste iyiyse evlenirim demeler. Bi erkek beklemeyi bilecek yataktayı konular yatağa girince konuşulur. Fırsat vermeyin bunlara. Hepsi rol yapıyor yalandan seni arzuluyorum sevdiğim için istiyorum diyor ondan sonra da her gününüz seks konuşmakla geçecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçılır ikinci ayda sevişilir bile
41 Yorumla- +1 yıl
hiç 2 aylık ilişkin olmadı o zmn :))
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAçan vardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılProfil sayfana bakınca, yaşam kaliten ortada. Yani zaten hayatı tiye alan, salaş, dolaş yaşayan, ner de akşam orada sabah rahatlığı olan, anı yaşayan, özgür kız görünümün sebebi ile 2. ayına kadar da beklemiş olması olağan üstü bir sabır aslında. Sizlerin nasıl ki para zaafı varsa, biz erkeklerin de sevdiğini sahiplenmek, kalıcı bir ilişki, bağ kurmak adına attığımız adımların başında cinsel bağ kurmak ta en önde gelir. Neden garipsiyorsun ki?
30 Yorumla
+1 yılSaçma. İki ay dediğin nedir ki ya. Bence evlenince olsa daha iyi olabilir böyle şeyler tabii iki tarafın isteyip istememesi ile alakalı bir şey.
Benim sevgilim yok fakat olduğunda hiçbir zaman böyle bir teklifte gitmem.
Onun isteyeceği zamanı beklerim gerçekten istiyorsa zaten bir şeyler olur ama bu iki ay gibi bir süre değil.
Konusu açılmazsa zaten evlilikten sonra olacak10 Yorumla
+1 yıl2. Ayda cinsellik konusu açmamış olsa ciddi ilişki düşündüğünü mü kanıtlayacak
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikte anlasamadigin biriyle neyin gelecegini dusunceksin? Paravan evlilik olur ancak. Adam geydir cocuk yaparsiniz sen heterosundur sonra uzulursun aldatmaya yonelirsin veya depresyona girersin o cocuk da saglikli yetismez. Tersi de gecerli olabilir.. bu gibi olasiliklar var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik konusunu açan biri sevmez amacı bellidir zevki için ilişkiyi başlatmıştır, gelecek düşünen ciddi birisi evlenince bu konuya girer sevgili zamanında değil
10 Yorumla
+1 yıl2 ay erken daha bu tür konuları açmak için
Azıcık azıcık ucundan konuşulur ama tamamen açılmaz konu20 YorumlaCiddi düşünmek bununla ilgili değil sanki ama genelde açmak isteseler de bu endişeden dolayı açamazlar. Sorun açması değil sanki açıp da dengeyi sağlayamaması.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemen acabilşr ama verince kesin kopar… erkek milleti seksten sonra ne düşüneceğini önceden bilmez. Birbirimizi seviyoruz nasılsa evlenmeyecek miyiz der, sonra kız verince soğur
00 Yorumlayioook gelecek düşündüğünü söyledği için o kadar sabretmiş zaten, dilim kopsaydı da keşke söylemeseydim (seninle bir ömür boyu) kaç kez demiştir belki. ama laf ağızdan çıkar..
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizle alakalı bi durum bu. Cinsellik açıyor diye seni sevmiyor demek değildir. ya da cinsellik konusu açmıyor diye seni istemiyor demekte değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ciddi olsun olmasın flord iliskilerin içine cinsellik sokarlar bu değildir ki sevmiyor ya da kullanıyor beni diye. Ama kullanıp sevmeyende olur hiçbir zamanda gerçek düşünceleri söylemezler
00 Yorumla
+1 yılO samimiyet oluştuysa açılır. Şimdiki ilişkiler 6 ayda nişan yapıyor 2 ayda cinsellik konuşulmuş çok mu
06 Yorumla- +1 yıl
Gayet kibarca açmış, bunda bir şey yok. Bilmek de hakkı bence ciddi düşünüyorsa. Belki aseksüelsin o seks istiyor. Belkş de o istemiyor sen isteyeceksin. Hayatını yakma. Abartırsa bu beni aşar dersin kapatırsın konuyu.
- +1 yıl
Ne kadar güzel anlaşmışsınız İşte. Ayrıca neden geçmişi katıyorsun? Gelecek istiyorsan geçmişten uzak dur. Sormadıkça cevaplama.
- +1 yıl
Sormadan geçmişin hakkında söylediysen o da ; bi de ben burunu demiştir. Fırsat geçmişken kullanmak isteyebilir
+1 yılAçabilir de açmayabilir de... Bir erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini anlamak için yeterli bir ayrıştırıcı değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Farklı konulardaki davranışlarından.
- +1 yıl
Zaman gösterir
- +1 yıl
Birbirinizi tanımaya odaklanın.
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence geç kalmış cinsel olarak anlaşamıyacağı biriyle neden evlensin zananını boşa harcamış olmak istemez
10 Yorumla
+1 yılKaçıncı ayda açsın bu çocuk ogrenmesinmi bişeleri senden belki zevk vermicen soğuyacak senden aşık olmadan konusim demiş işte
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden de bir şeylerin yaşanmasında bir sıkıntı yok.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayat bunun üzerine kurulmuş. Aslında ikiniz için de iyi bir şey. burada kocamın penis boyu çok küçükmüş. Cinsel hayatımız yok diye bir sürü soru soruluyor
00 Yorumla
+1 yılAçmaz diye düşünüyorum. Bu ilişkinin ilerleyen zamanlarında “karşılıklı” olmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok abla 15 yıl sonra konuşur gelecek ya işte sende bekle çocukları da leylekler getirir biliyon dimi
00 Yorumla
+1 yılValla kişiden kişiye ve o çiftlerin arasındaki bağa onların sınırları çizgileri vardır bunlara göre değişir
00 Yorumla
+1 yılAçabilir ordan bakmamak lazım. Davranışlarını bir bütün olarak ele alırsan neyin ne oldugunu daha iyi anlarsın
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırıyor emin ol cinsellik konusunu açan hiçbir erkeğin sonu hayırlı değil doğru insan bunları önemsemez
00 YorumlaBu tamamen aranızdaki bağ ile alakalı yani erkeğin istemesinin amacı farklı olabilir ama kadın istiyorsa bağlandığı güvendiği içindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben konuştuğum kadınlarla hep ilk günde Yatağa girdim nasıl olacak şimdi uzatmanın bir anlamı yok ki yani
00 Yorumla oha. hisleri alınmış demekki 2 ay sonra başlamış. biz önce yatıp sonra gelecek planı kuruyoruz sonuçta denemeden nasıl bileceksin öyle değil mi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok, seni kardeşi olarak görür.
Nikah tarihine kadar kardeş kardeş takılırsınız, gerdek gecesi birden bire istekli bir ejderhaya dönüşür.
10 Yorumla
+1 yılGelecek zamanda da oturup pişti oynamayacaksınız sonuçta.
11 YorumlaBir birini tanımak için konuşulabilir bazı insanlar da sinir yok bazılarında kırmızı çizgi var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılGelecek zamanda açar cinsellik konusu açılmaz direk yaşanır o bir Abaza 😅😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Kaçıncı aydan sonra gelecek düşündüğünü anlıyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkenin erkekleri iki günde açmazsa şaşırmam zaten
00 Yorumla
+1 yılŞahsen karşıdakini rahatsiz etmemek için açmam onun açmasını beklerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılMuhtemelen açmaz. Biz sözden sonra o muhabbetlere geçtik mesela.
01 Yorumla
+1 yılDaha önce herhangi biriyle cimsellik yaşadın mı?
00 Yorumla
+1 yılYani açabilir ama tabi sen yine izin verme evlenmeden önce
00 Yorumla
+1 yılBir erkek sevdiği kadına kısa süre içinde seks teklifi ediyor ise o erkek bedenin için seviyor demek
00 Yorumla2. ay geç bile bence.. ve seks konuşulması gayet doğal.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden, gelecekte "cinsellik" de yok mu ak? Hayır yok da biz mi bilmiyoruz?😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçabilir. Gelecek düşünse ne düşünmese ne. Akli fikri orasinda olandan olmaz kardesim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi kadın için neyse cinsellik de erkek için odur. Begenmiyorsan ayrilacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 2 sene sonra açtım. Gelecek düşünen birisi onla cinsellik düşünemiyor, çünkü kıyamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye açmasın.
Şu profile bakınca değil iki ay iki saat bile fazla açmamak için.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsellik öyle bir şey ki inan konusu ne zaman açılacağı belli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsellik de geleceğe dairdir. Bu bir ölçü olamaz.
00 Yorumla
+1 yılBen boyle konularin acilmasina degil duygularla olmasina inaniyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Bunlar planlanarak olmaz , duygularla gelisir. Planlayarak bu konuyu aciyorsa bilemiyorum artik
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gelecek ona göre gelmiş knk önemli olan konusunun açılmış olması değil senin ne hissetmen
00 Yorumla
+1 yılEğer çok hoş çekici ve bakımlı birisiysen güzel giyiniyorsan etkileyici oluyorsun demekki canı çekiyor bence
00 Yorumlaen az 15 dk o konulara girmez sonra hücum :D
00 Yorumla
+1 yılAçmaz. Otopsici misiniz
08 Yorumla- +1 yıl
uu harbi mi? Otopsi teknisyeni misiniz?
- +1 yıl
teknisyenden nası uzman olunuyo?
- +1 yıl
hangi sınav? Tıpçı mısınız?
- +1 yıl
oke
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yavas yavas acilmasi lazım bi anda acilmamali
10 Yorumla
+1 yılAçmaz 2 ay ne be lusırherif
10 YorumlaÇok bile dayanmış
00 YorumlaSen öyle sanmaya devam et. O pusuda bekliyor!
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki saçmalık
00 YorumlaSenle dusunuyorsa evet
00 Yorumla
+1 yılyavas yavas evet yoksa sıkı kalkmıyodur
00 Yorumla
+1 yılAsıl gelecek düşünen açar kalite kontrol şart😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİki ay çok uzun bir süre 🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılEvde mastürbasyon yapar ama konusunu açmaz.
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar