Cinsel Yaşam Geceleri komşulardan ses geliyor mu sizlere de? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Geceleri komşulardan sevişme sesi geliyor mu sizede? ya da sizden giden ses oluyor mu? Güncellemeler+1 yıl Olur mu 🙄🙄 Geceleri komşulardan ses geliyor mu sizlere de? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YaramazBeyefendi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Gelmiyor şükür. Rahstsız olursam gider söylerim baktım olmuyor evdeki sinema sisteminde açarım 4k p*rno son ses her gece 2 saat görelim kim yamanmış 😂 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bazen geliyor takmıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
Sedaaydner Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Apartmanda yaşamıyorum duymuyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😇 o halde şanslısınız hanımefendi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alt komşudan geliyor 1 41 Yorumla Soran +1 yıl Üst Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sık sık geliyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet haftada 3-4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar yeni evli Yorumla Soran +1 yıl Yok yeni değiller. 2 çocukları var yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar çok ses yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet fazlasıyla, özellikle kadının sesi geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kadının sesi çok geliyor Yorumla Soran +1 yıl Noluyor. Yorumla Soran +1 yıl Aynı cevabımı atmışsın kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde de aynı olay çünkü Yorumla Soran +1 yıl Size peki kaç günde bi ses geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredeyse her gün geliyordu ben rahatsız olup mesaj attım Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 sonrasında duruldumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses azaldı biraz😄 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 farklı odada yapıyorlar demek Yorumla Soran +1 yıl Bazen hiç aklımda yokken o ses yoldan çıkarıyor yaa. 😄 aşırı şiddetli bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutfak hariç her yerde duydum😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim olmasa benim de hoşuma giderdi ama onun etkilenmesinden korktum Yorumla Soran +1 yıl 😄😄O kadar şiddetli yani ablamız maşallah maşallah Yorumla Soran +1 yıl Anlamaz olayı küçükse eğer yaaa. 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çığlık çığlığaaa😄17 yaşında Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 hee erkek mi kardeş, o zaman sıkıntı evet anlayabilir oda olayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kız kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Sizde de kadının sesi dahaa şiddetli yani. 😄 bide 30-40 dakika sürüyor bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bizde de öyle😄zaman tutmadım hiç ama uzun sürüyor Yorumla Soran +1 yıl 😄 çok kötü yaaa, bende kardeşlerdn dolayı tedirgin oluyorum yoksa karışmam keyifli hatta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E çocukları duymuyor mı onlarin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki çocuklar evde mi oluyor yoksa haftada belirgin günler başkasında mi kalıyor, küçükler zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk veriyor dimi duymak😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet. 😄😄 sana vermiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veriyor😄 Yorumla Soran +1 yıl 😄 gizliden çıkayım biraz dahaa konuyla ilgili özelden konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur😄 Yorumla Soran +1 yıl Sen çık bari çıkamadım ben 😄 Yorumla Soran +1 yıl Olur evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Yaaa beğenenleri göremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulamadan giriyorsan görünmez internetten girmen gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da bekle hemen gizliden çıkayım ya Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. yaşlı hepsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gelmiyor şükür. Rahstsız olursam gider söylerim baktım olmuyor evdeki sinema sisteminde açarım 4k p*rno son ses her gece 2 saat görelim kim yamanmış 😂
Bazen geliyor takmıyorum
😄😄
Apartmanda yaşamıyorum duymuyorum
😇 o halde şanslısınız hanımefendi
Alt komşudan geliyor
Sık sık geliyor mu
Evet haftada 3-4
Bunlar yeni evli
Yok yeni değiller. 2 çocukları var yahu
Bunlar çok ses yapıyor
Evet fazlasıyla, özellikle kadının sesi geliyor
Evet kadının sesi çok geliyor
Noluyor.
Aynı cevabımı atmışsın kız
Bizde de aynı olay çünkü
Size peki kaç günde bi ses geliyor
Neredeyse her gün geliyordu ben rahatsız olup mesaj attım
😄😄 sonrasında duruldumu
Ses azaldı biraz😄
😄😄 farklı odada yapıyorlar demek
Bazen hiç aklımda yokken o ses yoldan çıkarıyor yaa. 😄 aşırı şiddetli bizde
Mutfak hariç her yerde duydum😄
Kardeşim olmasa benim de hoşuma giderdi ama onun etkilenmesinden korktum
😄😄O kadar şiddetli yani ablamız maşallah maşallah
Anlamaz olayı küçükse eğer yaaa. 😄😄
Çığlık çığlığaaa😄
17 yaşında
😄😄 hee erkek mi kardeş, o zaman sıkıntı evet anlayabilir oda olayı
Yok kız kardeşim
Sizde de kadının sesi dahaa şiddetli yani. 😄 bide 30-40 dakika sürüyor bizde
Evet bizde de öyle😄zaman tutmadım hiç ama uzun sürüyor
😄 çok kötü yaaa, bende kardeşlerdn dolayı tedirgin oluyorum yoksa karışmam keyifli hatta
E çocukları duymuyor mı onlarin
Bilmiyorum ki çocuklar evde mi oluyor yoksa haftada belirgin günler başkasında mi kalıyor, küçükler zaten
Zevk veriyor dimi duymak😄
Evet. 😄😄 sana vermiyor mu
Veriyor😄
😄 gizliden çıkayım biraz dahaa konuyla ilgili özelden konuşalım mı
Olur😄
Sen çık bari çıkamadım ben 😄
Olur evet
Beğendim
Bekliyorum
Yaaa beğenenleri göremiyorum
Uygulamadan giriyorsan görünmez internetten girmen gerek
ya da bekle hemen gizliden çıkayım ya