+1 yılKesinlikle diyemem. Duyguları da kontrol edemeyiz aslında yönetiriz. Kontrol etmeye çalişmak gereksiz bir yük almaktır üzerine çünkü.
Libidoyu da yönetmek ciddi bir uğraştır. Yaşın genç olduğu durumlarda bu durum daha da zorlaşır. İlerleyen yaşlar için daha mümkündür.
Tüm duyguları yönetmek ise bunu başarmak zihni yönetmeyi başarmaktır ve zihin dakikada 70.000 ila 80.000 arası düşünce üretir. Ve bu düşünceler duygu oluşturur. Bu duygular ise beden kimyamızı belirler. Ve duygularımızı değiştirebildiğimiz takdirde kimyamızı da değiştiririz. Kendi kimyanı yönetebilirsen hayatını, kaderini de yönetebilirsin aslında32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😃
En İyi Cevaplar
+1 yılLibidosunu kontrol edemeyen kişi; sapık, kontrolsüz, huzursuz edici olarak nitelendirilebileceği için kontrol edilmesi zaruri duygulardandır libido, ihtiras.. Aşırı sehvetli olduğu için kişi, linçlenebilir, itibarını kaybedebilir, aklı başında olan kişi de sahip çıkar libidosuna, çünkü bu kişinin kendini koruması için mecburiyettir bazen, neticede kimse ölmüyor halvete girmediği için. Kişi kendisine zarar gelmesin diye ya da linçlenmemek için kontrol eder libidosunu, en uçkuruna düşkünler bile, yoksa sapık diye damgalanırlar, bu da hoş olmaz, nitekim herkes kendisini bir şekilde rahatlatıp, frenleyebilir. Libidoyu kontrol altında tutmanın diğer duygularla ilgisi olmuyor çoğu zaman. Kişi libidosunu yönetebilir lakin fevridir, pasif agresiftir, çabuk sinirlenir, diğer duygularını yönetemez. Fevri olan kişi linçlenmezken, libidosunu yönetemeyen kişi ise linçlenir, libidoyu yönetebilmek de damgalanmamak için mecburiyet taşıyor. Diğer duyguları yönetmek ve libidoyu yönetmek bir
22 Yorumla- +1 yıl
birbirlerinden ayrı kulvarlar olabiliyor.
- +1 yıl
Teşekkürler güzel yorum için
Gizli Üye(18-24)+1 yılLibidoyu kontrol etmekle duyguları kontrol etmek çok farklı şeyler.. Libido yıllarca toplum baskısı nedeniyle kadın erkek farketmeksizin baskılanan ya da ayıp olan bişey.. Daha açık şekilde aranmayan ya da şart koşulmayan..
Duygular zaten bizim isteğimiz dışında gelişiyor.. Sevmek istemiyorsun ama hislerine engel olamıyorsun..
İkisini de engellemek çok zor.. Ama duygular daha bi zor..
Bedensel değil belki ama ruhsal bı şekilde acı çekiyorsun.. Libido bastırmaktan ağrıyan kasıklardan daha fazlası yani..
61 Yorumla
+1 yılBence libido kontrol edilebilir bir şey değil sadece bastırılabilir diye düşünüyorum. Bir insan birisini arzulayıp anında arzusundan vazgeçemez bu bana göre libido kontrolüdür. Bastırılmış libido ise insanı ne kadar süre sakin tutar bilmiyorum. Libidosunu kontrol edebilen birisi tüm duygularını kontrol edemez sadece içindeki arzuyu bastırır.
42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEdemez bence uzun uzun yazarım ama edemez kısaca
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence tüm duyguları kontrol edebilir denemez. çünkü libido en zor duygu değildir bana kalırsa.. zaten bir insan eğer sapık abaza değilse çok rahat bunu kontrol edebilir.. her şeyi geçtim zaten kendisi de çözer bunu illa partnere ihtiyacı yok.. ama hayatta cinsel istekten çok daha zor kötü durumlar duygular var.. oda yalnız kalmak. çaresiz hissetmek veya sevgisiz kalmak. veya öfke gibi.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHırsını kontrol eden her duygusuna hükmeder gadası
20 Yorumla
+1 yılLibido, cinsel dürtü veya cinsel istek olarak tanımlanan bir kavramdır ve cinsel dürtüleri, düşünceleri ve istekleri kapsar. Bir kişinin libidosunu kontrol edebilmesi, genellikle diğer duyguları da kontrol edebileceği anlamına gelmez. Duygular genellikle karmaşıktır ve kişiden kişiye değişebilir. Dolayısıyla, libidoyu kontrol etmek diğer duyguları otomatik olarak kontrol etmek anlamına gelmez. Her duygu kendi özgün nedenlere ve etkilere sahiptir ve farklı kontrol yöntemleri gerektirebilir diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayir. Diger duygulari yonlendirmekle bir baglantisi oldugunu dusunmuyorum. Ancak kisi icin en zoru bunu yonetmekse ve basardiysa bir ihtimal diger duygulari yonetmek mumkun olabilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Libido kontrolü 35 li yaşlardan sonra başlar. 16-35 yaş arası beyin kontrolü sağlayamaz. ( erkeklerde) Beyne gitmesi gereken Kan cinsel bölgeye gittiği için, düşüncesizce hareket ederler. Sevmediği kişiye bile amacına ulaşmak için seviyorum diyebilirler!
10 Yorumla
+1 yılbence hayır duygusal olan şeyleri kontrol etmek daha zor mesela sevmek istemeden sevmeye devam etmek gibi , ya da acı verirken istemesen de kıskanmak gibi ya da düşünmek istemeden düşünmek gibi gibi bunların kontrolü gerçekten de insanın kendi elinde değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBütün duygularımı kontrol edebiliyorum. Libido, aşk, beğeni, sevme, arkadaşlık, dostluk, para harcama iç güdüsü. Sanırım Allah 35ten sonra genç yaşta zor olan bazı şeyleri ihsan ediyor. Rabbime şükürler olsun. Günahın o kısmından beni uzak tuttu
40 Yorumla
+1 yılLibido ile duyguların uzaktan yakından asla alakası yok. Örneğin asla ağlamam ben güçlü bir erkeğim dersin öz annene araba çarpar mezarında hüngür güngür ağlarsın. Bu bir òrnekti duygulara
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de kontrol edilemez ama yönlendirilebilir. Aynı tarz erkekleri veya kızları görmüş birinin artık kimseye güvenmemeyi seçmesi ve gerçekten de öyle olması gibi.
30 Yorumla
+1 yılİrade ile ilgili neticede ikisini de kontrol etmenin gereği irade. Birbiriyle bağlantılılar o yüzden
42 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence
Örneğin öfkeyi kontrol etmek daha zor sanki44 Yorumla- +1 yıl
Yine de daha kolay kontrol edilebilir
Yani bazıları için daha zordur belki bilemiyoum - +1 yıl
Ricalar
- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılEdemez. Bir yeri kontrol ederken diğer taraf coşar. İlla bir kontrolsüzlük olur yani. Kimse o kadar ruhsuz değildir bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle yani tamamen kendini kontrol edebilen varsa bravo fksjs
- +1 yıl
Ermiştir evet :D
+1 yılhem pipim olsun hem donuma değmesin diyorsun yani
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, kendimden biliyorum.
Psikolojik hal ve duygusal tepkimeleri kontrol edebilmek daha zor olabiliyor.11 YorumlaEvet onlar daha tehlikeli ama aynı zamanda çekicidir
24 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence nefsine hakim olmayı başaran bir kişi bütün duygularınada hakim olabilir
21 Yorumla
+1 yılLibidomu kontrol edebilirim. Duygularımı hiç edemem.
23 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmuyosa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiçbir şeyi kontrol edemiyorm onlar beni kontrol ediyor
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle eder, kadın erkek farketmeksizin hükmeden yener herşeyi
51 YorumlaSanmıyorum. Her şey libidoyu kontrol etmeyle bağdaşmıyor. Kimi insan var her duyguyu kontrol edebilir onu edemez, kimi insan var onu edebilir, diğer duygularını edemez falan
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHayır edemez. Libidoyu ahlak ve toplum olarak düşünüyoruz. Kendimize dur diyebiliyoruz. Diğer duyguları kontrol etmek ise kontrol dışı eylemler.
30 Yorumla
+1 yılDuygularını kontrol eden her şeyde kazanır ex enişteee
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. S**kini kontrol etmek zor değil ama öfkeyi kontrol etmek biraz g**t istiyor
12 YorumlaLibido sorun değil 20 yıl gömeriz onuda kalbi yüreği durduramıyoruz
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Alakasız... libidoyu kontrol edebilmekle korku , ya da öfkeyi kontrol edebilmenin ne alakası var
30 Yorumla
+1 yılEdebilir sekil 1 A ben 😀Ben libidomu kontrol edebiliyorsam herkes edebilir 😅Bu kadar yuksek libidoyu kontrol etmek gercekten basit degil 😀Neyse cok detay verdim ya 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBütün duygular libidodan daha üstündür, eğer nemfomanyak değilsen. Yani kontrol edemezsin.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu şöyle söylebilirim
Bence nefsine hakim olmayı başaran bir kişi bütün duygularınada hakim olabilir10 Yorumla Yok maalesef duyma yoluyla yaşadığı Duygu deneyimlerini göz ardı edemiyor kontrol edemiyor ne olursa olsun
10 Yorumla
+1 yılLibido bence kontrol edilemez olmalı. Kontrol edilen hareketlerdir. Aşşşşşşşşrı libidolu ama çok daha iradeli. Olmalı. Önemli olan irade
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle.. örneğin ben jsjsjs gizlendim bul beni sjsjsh
11 Yorumla
+1 yılDuygu mastürbasyonu yok lakin duygular libido gibi anlık yükselmiyor.
Kontrol etmeye gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılLibido farkli bisey bana gore. Libidoyu kontrol edebilirsin ama bazen etmenler libidoyu arka plana atabilir o yuzden tam kontrol kismi belirsiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonrolsüz güç güç değildir. Ama kontrolü eline aldığında çok büyük avantaj.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Eder. Heleki bu kontrolü sağlayan erkekse. Erkekler daha zayıf bu noktada malum☺️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, beynini eğitmesini bilen bireyler bunları da büyük oranda kontrol edebilir. Edemez diyenlerse bana göre iradesiz, cahil, gelişmemiş veya koyundur.
20 Yorumla
+1 yılEdemez. Herkesin duygusal olarak zayıf olduğu yani vardır.
20 YorumlaDiger duygulari yonlendirmekle bir baglantisi oldugunu dusunmuyorum.
10 YorumlaDuyguları kontrol etmek daha zor aslında. Diğerini kontrol etmek basit.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBence edemez ya. İlla ki başka bir zayıflığı vardır.
10 Yorumla
+1 yılEdemez. Aşk başka bir şey. Kafanı allak bullak eder.
10 Yorumla
+1 yılLibidosunu kontrol eden varsa dünyayı da kontrol eder
10 YorumlaBuna libido degil de nefis dersek evet. Nefsini kontrol edebiliyorsan, her seyi kontrol edersin.
10 Yorumla
+1 yılLibido, sadece cinsel dürtüleri ifade eder, diğer duyguları kontrol etmekle ilgili değildir.
10 Yorumla
+1 yılEdemez. Sinirlenince kırıcı olabiliyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
Genelimiz böyle
- +1 yıl
Demek ki alakası yok o hâlde
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenel olarak nefsini kontrol edebilen her duygusunu kontrol edebilir.
10 Yorumla
+1 yılYok onu kontrol etsem bile öfkemi edemiyorum mesela
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Evet edebilir
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. alakası yoktur bununla
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hariç boş yapmışlar bence haklisin
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Yani evet edebilir bence
11 Yorumla
+1 yılMisal ben evet edebiliyorum
50 Yorumla
1 yılKesinlikle katılıyorum
Duygularımı kontrol edebiliyorum
Ve bu durumu seviyorum beni koruyor10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Hayır çünkü ikisi farklı şeyler
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle, her konu da kontrollüdür
20 Yorumla
+1 yılLibidosunu kontrol eden evreni kontrol eder
10 YorumlaDuyguları geç herşeyi edebilir zekasıyla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEdiyorumda karsima partner cikmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet eder tabiki amasyada
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar