5-6 aydır birlikteyiz 2-3 kez öpüştük. Yavaş yavaş cinsellige kayabilecek konular geciyor aramızda bu yanlıs mı? Konusmaktan cok zevk alıyorum ileri gitmeden konusabileceğim neler var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunlar normal şeyler elbette konuşun. Ben mesela şöyle başlamıştım; cinselliğe bakış açın ne? Aseksüel misin falan. Ben seks yapmayı seviyorum, her şeyi yaşamak isterim. Senden de bunu beklerim. Benim için önemli bir konu, ilerde evliliğe yansır falan diye başladım devamı geldi. Ama bokunu da çıkarman tabi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBokunu nasıl cıkarırız mesela simdi böyle söyledin ya her sorumda acaba boku mu cıktı derim ben kendi kendime dlwndlwms
- +1 yıl
Konu açıldı diye sabah akşam günlerce cinsellik konuşacağınız anlamına gelmez yanş 😀 konuşun tabi, bilmek hakkın. Belki sen seks seviyorsun o sevmiyor, hayatını yakma yani. Düşünceler uyuşmalı. Tenler uyuşmalı. Anlayış olmalı vs
- +1 yıl
Ben az önce yaptım boşaldım, sneş düşündüm vs vs diye abartman yanş 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılmerak ettiğiniz konuları sorun
00 Yorumla
+1 yılBi sevgilim vardi soru cevap yapardık cinsellikle ilgili şeyler sorardım ona ordan yürürdük çok güzeldi
38 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne tür sorular sorardın
- +1 yıl
Ya bizim muhabbetimiz farklıydı biraz ama sen fantezilerini sorabilirsin. Hangi pozisyonda beni s. kmek isterdin diyebilirsin. Birde onu azdirmak için gif atabilirsin bak bu pozisyonda beni sksen coj zevk alırdım vs gibi
Soran+1 yılYa ben sana sitek göndederdim
- +1 yıl
Tm konuşalım tatlim
Soran+1 yılAma yazamıyorum
- +1 yıl
Tm açıyorum mesaj kutumu
Soran+1 yılTamamdırr
- +1 yıl
Yazabilirsin
+1 yılZina en büyük günahlardan birisidir.
Şeytana uyup nefsinize yenilerek ahiretinizi yakmayın. 🔥20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılorada da kalsın mevzuyu ilerletme. Ben hiçbir ilişkimde cinsellik konuşmadım nede yapmadım hepside bağlıydı çokda sevildim. Erkekler cinsellikden sonra soğuyor.
26 Yorumla- +1 yıl
Çok sevildiysen neden ayrıldın doğru bir kişiyle yaşanırsa cinsellik soğuma olmaz sevdiğim adamla yaşadım daha çok bağlandı
Cevap sahibi+1 yıl@Ghostwomen annem duydu konuşma dedi telefomu aldı 😏. SEN BİLİRSİN. şimdiki sevgilimle de cinsell ilişkimiz yok. O da açmıyor zaten.
- +1 yıl
Yaşlar küçük anlaşılan böyle devam et
Cevap sahibi+1 yıl@Ghostwomen o ayrıldığm kişiyle 16 yaşımdaydım o dönem annem onaylamadı. şu an 26 yaşımdayım hayatımda olan kişi de adam gibi birisi cinsellik konusu açmayan erkekıerde var yani cinsellik olmadan da seve biliyor insan. Anlatmak istediğim konu bu umarım anlata biliyorum.
- +1 yıl
Anlıyorum haklısın cinsellik açmayan erkekler var yok değil ona lafım değil sözüm cinsellik yaşadıktan soğur demen doğru kişiye aşıksan ve bir şeyler yaşanıyorsa soğuma olmuyor onu diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Ghostwomen anlıyorum seni.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak bir birinize merak ettiklerinizi sorun sonra cidilesip evlenince supriz şok yasamayin beklediğiniz goremeyebilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sana kalmış
ileri gidersen seninle gerçeğini yaşamak isteyecektir00 YorumlaO konunun ilerisi gerisi olmaz ki olay çok basit zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman açıyor seni yavaş yavaş her şey böyle başlar sonra bi bakmışsın iş bedava eskortluk hizmetine dönmüş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMalsin iki üç aya gö*üne tekmeyi basacak yaşadim çünkü
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada cinsellik konuşulunca eğer sürekli olursa soğunuyor bizde böyle oldu ve bu yüzden bitti
Cevap sahibi+1 yılHa bide erkekler geneli evlilik öncesi cinsel şeyler yaşadiği kişilerle ciddi düşünmüyor evlilik vs
Soran+1 yılNe icin basacak tekmeyi? Ne yasadın?
+1 yılİstersen şöyle yapalım karşılıklı diyalog halinde sen sor ya da ben sorayım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettiklerini sor gitsn
00 Yorumla aklına geleni sor rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSor işte şekli nasıl boyu nasıl
00 Yorumla
+1 yıl2 ayımızda cinsel ilişkiye girdik biz mi hızlıyız
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz öpüsmek icin bile 5 ay bekledik dkwldkwl anormal olan biziz bence
- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istersen o konuşulur sen ne istiyorsun
00 Yorumlailerisi olmayan konularda seksüellik olmaz
00 Yorumla
+1 yılGayet normal ten uyumu varsa sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu bu mu bilmiyorum ama dokunduğu an nefesim kesiliyor. Sürekli temas etmel istiyorum
- +1 yıl
Çok güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılOhooo bissürü
00 Yorumla
+1 yılİleri gidilmeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgiliye sorulabilecek, onunla konuşulabilecek cinsel konular nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat