O kişi benim için her şeyi yapar ve tam istediğim gibi ama görünüş olarak ve cinsel çekim olarak bir eksiklik var gibi hissediyorum napmam gerektiğini bilmiyorum her erkek onun gibi olamaz o açıdan şans versim geliyor kedisi benden hoşlanıyor ama duygularıyla da oynamak istemem denek tahtası gibi olur öyle konuşup baksam offf
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kibir ve egondan ötürü.
umarım hep yalnız kalırsın
Dediklerimden hangisi kibir ya da ego?
hem mavi boncuk dağıtıyorsun hem parmağında oynatıp ümitlendirmeyi seçiyorsun. masum rolü yapıyorsun ama aslında başkasını bulana kadar onla oyalanmak, ilgi görmekten besleniyorsun.
gerçekler maalesef :D
Yok noldu biliyor musun ben iki gün konuştum bu kişiyle her şey uyumluydu baktım olmuyor ilerledikçe bana bağlanır bende olmaz dedim ve konuşmayı bitirdim ondan sonra hiç konuşmadık ablama demiş olur da düşüncesi değişirse ikinci bir şans olur diye bana bırakmış ondan soruyorum o kişi üzülmeyi incilmeyi hak etmiyor tekrar konuşup reddetmek istemiyorum net karar alıp sonuna kadar giderimmm
olmaz ondan. boşuna 2. şansı verme ona
Neden vermim
iletişim kurmayı bilmeyen erkekten iyi eş olmaz.
daha şimdiden ablanı araya sokması ve rica minnet kendisini ezdirmesi büyük rezalet zaten. bunla kısa süreli mutluluk olur ama ömür boyu aşk olmaz. evlenmiş olmak için evlenmeye gidersin buna gibime geliyor, iyi düşün sen bilirsin :D
Yok bizi tanıştıran ablam yaa aslında ikinciye bana yazdı ben istemiyorum eğitim hayatıma bakcam dedim konuşma bitti sonradan ablam onunla konuşmuş işte eğitim hayatına karışmam korkmasın demiş ikinci şansı hak ediyoruz demiş düşünsün bir daha demiş öyle yani
yok olmaz sizden , yeni rota oluştur :D
Gizliden çıkar mısın
:D
Evlenme manyakmısın ya
Neden?
Ne gerek var daha yaşın genç
23 e 4 ay kaldı çokta küçük değilim
28 den önce evlenme git gez dolaş hayatını yaşa
Yani 2. Üniversite okumak istiyorum da ailem evliliğe geç kaldım gibi davranıyor
Saçmalama ne geçi karartma hayatını
Yaa bebiş falan istiyorum ben 😏
Bak seni nasıl vazgeçircem burdan gel 📩
Denemeden bilemezsin
Çevresindeki insanlar hep öyle olduğunu söylüyor doğruluyor
Bu bahsettigin kisi 19 yasindami?
26 yaşında