3 buçuk yıldır evliyiz bir buçuk yaşında oglumuz var ve ben yine hamileyim. Eşimle evlilik monotonami girdik anlamıyorum beni artık çok önemsemiyor gibi hissediyorum. Yatagimizda olsun laflarinda olsun. Benim. biseyi dertlenmemde olsun hiç bana destek olmuyor. Yatakta sadece işim görülsün kafasında gibi geliyor. Yani benim isteklerimi umursar cinsellik konusunda en son geldi öptü en sonunda ama ne bilim bütün evlilikler böyle monotonlasmayami başlıyor. Ne yapmak lazım ben hep onun için özel olmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvde giyimine falan dikkat et eşin için suslen eğer kendini biraz salmissan erkeğe çok etkisi oluyor soğuma oluyor erkek de bakımına dikkat et fiziğine falan dikkat ediyorsa fiziğine dikkat et gerçi hamilesin o biraz zor ama esinle konuş herşeyi neden böylesin istediğin bişey mi var falan diye konus
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu cep telefonu vs çıktı millet eşi ile ilgilenmiyor gerçekten pes edilecek bir şey bir kadının mutlu olması çok zor bir şey değil diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTavrını koy seni artık kaybedemeyecekmiş gibi görüyor sanki sana sahipmiş gibi hissediyor böyle hissetmesini sağlamışsın seni kaybetmekten korksun onun vazgeçilmez olduğunu ona hissettir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimin başında çok evi terketmekle tehdit ettim valizini topladım bı kere sinirime baba evine gittim geldim olmjyor öyle bı karaktere sahip değil ilgi sevmmiyormus ilgi göstermesi de bu kadar mis
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrıl bunla hayat geçmez ciddi söylüyorum kafaya takma bu adamı ya evlenmen hataymış bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Neden öncesi gibi olsun ki artık siz aynı kişiler değilsiniz. Sen annesin o da baba. Bir şeylerin değişmesi normal. Heyecan arıyorsan kendinle ya da evle ya da kıyafetlerinle birkaç değişiklik yapabilirsin. Bence çok uzun sürmez. Şu anda yeni görev tanımlarınızı hazmetmeye çalışıyorsunuz. Bir süre sonra alışırsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bu olgun ve yapıcı yorumunuz için. Ne bilim ilgi beklemek ve göstermek çok olmaasa grerek maç izlemeyi çok seven biri gelip maç yorumlarina vakacagine telefonda durmadan twtitere gireceğine az benmle ilgilendin istiyrorum
- +1 yıl
Haklısın. Sen ilgi bekleyebilirsin. Ama unutma. Sen ona artık tüm sorumluluklarını iki kere hatırlatıyorsun. Önceden seninle dinlenebiliyordu. Şimdi ona sorumluluk veriyorsun. Bu normal. Ona da dile getir. Senden ilgi göremeyecek miyiz gibisinden şaka da yapabilirsin. Olumlu ol ve onun davranışlarını kendine yorma. Geçici bir süreç. Sonra çocuklar yüzünden fikir ayrılıkları yaşar tartışmaya başlarsınız. Bunlar anne baba olmanın güzel yanları.
Gizli Üye(25-29)+1 yılöz bakımın dişiliğin o kadar önemli ki adamı heyecanlandır biraz ve açık açık ondan istediklerini sana vermesini iste tatlı bir şekilde cilve yap heyecan yarat dişiliğini kullan bak nasıl düzeliyor her şey
21 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl yapabilirim cilve falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılMonotonlaştıkça kendini kaybediyorsun aşko ve çocuklara yöneliyorsun, adam da senden biliyor bunu
32 Yorumla
Soran+1 yılAgresiflesiyorum böyle ilgi bekliyorum bu sefer oda beni bunaltma diyor başladın yine diyor halbuki hircinligim bana yonelmemedinden
Cevap sahibi+1 yılSeni çook iyi anlıyorum anlatmakla geçmiyor ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öncelikle tatlı tatlı dile getirin bana dokunmanı, beni özelemeni çok seviyorum gibisinden olmazsa da bi uzmana danışın derim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı fanteziler bul konuş değişiklik her zaman iyidir
00 Yorumla Arkasından iş yapma bir iş yapıyorsanız da onunla paylaşın bu onu önemsediğimiz anlamına gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar hızlı 2 cocuk yapmak bence etkilemiş evliliğinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğine dikkat et tavsiyesi vereceğim de 3 yılda 2 çocuk veren bir kadından fiziği yüzünden soğumak ya da ilgi göstermemek adamlığa sığmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiradansin artik gizemin kalmadi tadin da ayni durusunda. belki bira baki. li olmalisin. hamile olmanda etkilidir belki
00 YorumlaFULL bakımlı olucaksın hamıleykende dıkkat edıceksın kendını salmıcaksın seksı gıyınceksın ona ozel sadece ve sureklı acık kıyafetler yanında gıyme ozel zamanlarda gıyınkı alışkanlık olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşun ve konuşun ve konuşun...
00 Yorumla
+1 yılHamilelik te çokmu kilo aldın
00 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyor olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziğine bakımına enerjine dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim bunlara çok bakan birisi vebende biraz salmış durumdayim. Hamileyim ve küçük bebeğim var.
Cevap sahibi+1 yılİşte olay orada kopuyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğin değişti mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saatten sonra ne yapsan da boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfanteziler deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki sıklığı nasıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında