çatık kaş daha baskın geliyo bana daha tahrik edici
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi merak ediyordum
Gözlerinin içi parıldayarak hayranlık ve azgınlık dolu bakışlar olur ya. İşte öyle.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi merak ediyorum
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi merak ediyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında soru cevap ile bazı şeyleri açıklamak isterdim Söylermisin gerçekten aradığın zevkleri yaşıyor musun yoksa onun yaptıklarıyla yetinip yapsaydı dediklerin mi var
Soran
+1 yıl
Birçok erkekle farklı deneyimler yaşamış biri olarak tam olarak aradığımı buldum diyebilirim. Zaten biz başta sevgili değildik aradaki çekim cinsel uyum bizi duygusal olarak da birbirimize çekti
Cevap sahibi
+1 yıl
Seni ne kadar beğendiğini arzuladığını sende arzularına göre özellikler bulduğunu sekste değil sevişmede bazı şeyleri yaşayarak anlarsın ama bu konu buranın konusu değil hatta bazı şeyler vardır ki zevkleri bile değiltirir
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
çatık kaş daha baskın geliyo bana daha tahrik edici
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi merak ediyordum
Sevişirken bakışlara pek bakmayız :D Belli anlarda sadece. O anlarda da doğal olan neyse o şekilde baksın mümkünse :D
Gözlerinin içi parıldayarak hayranlık ve azgınlık dolu bakışlar olur ya. İşte öyle.
Hayır etmez
İnan bana her bakışa tahrik olurlar o zaman 😅
Ne güzel isiniz rahat
@SORcevapMAN aslında pozisyonlarda pek rahat olduğum söylenemez hangi ara hangisinde olfugumu anlayamiyorm
O nasıl birsey
Anlamadim
@SORcevapMAN ya benim eşim kocaman ben 150 biseyim her şeye azar yani ve çok sert evirir çevirir anlamında 😅
En iyisi 1.5 luk hoplat ziplat evir cevir domaltt
Üstüne cunlansa hassat eder
@SORcevapMAN o da o kafadan
Diğer güne yataktan kalkamıyorum ki 😅
Olan senin deliklere oluryor
Zaten ispartula ile kazarlar anca seni
@SORcevapMAN yok be bir gün boyunca kucağında taşıyor ondan bile zevk alıyor 😂
Kesin kalcan dolgundur
Seni orts bacagiyla taşıyor
@SORcevapMAN orta bacak 🤣🤣
Evet
Yazik şimdi üzüldüm sana duvardan duvara swni beceriyordur
Bu hayatta hep aklima takilan soru bu ne zaman görsem nasıl olur acaba yani girince bacaktan ikiye ayrilmaz mi 1.50 luk
@SORcevapMAN ayrılmıyor iki taraf da çok zevk alıyor
Tadini cikar mi desem popona kuvvet mi desem sık dişini mi desem beline kuvvet
@SORcevapMAN teşekkürler
Karanlıkta istediğin gibi bak. Boşaltana kadar vurrum.
Baygın bakışlar : ))
Utangaç bakışlar daha çok tahrik ediyor
Herşeyi hallettin bir tek bakışlar mı kaldı
Aslında soru cevap ile bazı şeyleri açıklamak isterdim
Söylermisin gerçekten aradığın zevkleri yaşıyor musun yoksa onun yaptıklarıyla yetinip yapsaydı dediklerin mi var
Birçok erkekle farklı deneyimler yaşamış biri olarak tam olarak aradığımı buldum diyebilirim. Zaten biz başta sevgili değildik aradaki çekim cinsel uyum bizi duygusal olarak da birbirimize çekti
Seni ne kadar beğendiğini arzuladığını sende arzularına göre özellikler bulduğunu sekste değil sevişmede bazı şeyleri yaşayarak anlarsın ama bu konu buranın konusu değil hatta bazı şeyler vardır ki zevkleri bile değiltirir
Uykusuz bakışlardan
Edebilir
Baygın bakış candır
Herkesin beğenisi farklı. Beğendiğini söylüyorsa sorun yoktur.
İkisi de değil; şuh bakışlar olmalı
İstekli ve şehvetli bakışlar.
Yok neden etsin ki o da hayvan gibi girmesin içine :)) sekste ön hazırlık diye bir şey var sonuçta birden sokarsa tabiki acır.
Bakma seks yap
Hayir etmez
Istahli
Erkek arkadaşım bakışların beni çok tahrik ediyor beni sk der gibi bakıyorsun dedi. Ben genelde penisi içime almakta zorlandığım için kaşlarımı çatıyorum ilişki sırasında bu durum irite eder mi?
İyi cekiyon mu
Çekmek derken
Cilveli
İstekli bakmaları