Cinsel Yaşam Gelinliği çıkarınca ne görmek sizi mutlu eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sonuçta kocam çıkaracak ama yani rahat bişeyler mi olmalı iç çamaşır yolsa ilk intiba önemli güzel bişeyler seksi mi olmalı Seksi çamaşır Rahat çamaşır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Beyaz jartiyer seksi mi bilmiyorum denenebilie iyi başlangıç Gelinliği çıkarınca ne görmek sizi mutlu eder? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İç çamaşırı çok önemli değilZaten iki dahada çıkarırım 1 1 Yorumla Zecx-40 +1 yıl İki dakikada
SanalseksSever Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl ilkler özeldir.. güzel görünmelisin.. partnerini ne kadar tahrik edersen o kadar mutlu edersin.. o kadar da mutlu olursun 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tangaki jartiyer takımı görmek hoşuma giderdi 1 3 Yorumla KaramCan06 +1 yıl Beyaz jartiyer denenebilir gayet de hoş olur Yorumla Soran +1 yıl Beyaz pek aranan renk değilde gelinlikle başka renk olmaz Yorumla KaramCan06 +1 yıl Bence beyaz jartiyer takımında gayet güzel oluyor ama gelinlikle tamamlayıcı olur tabi Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beyaz jartiyer olmaz kırmızı mor dene 🥵 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Gelinliğin altına nasıl kırmızı mor giyecem Yorumla zeynir_peytin +1 yıl he jartiyer giydin de rengi kaldı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var giyilmiyo mu zannediyosun Yorumla zeynir_peytin +1 yıl maden giyiliyor zaten görünmeyeceği için her rengi giyersin Yorumla Soran +1 yıl Altından belli olur hani ya biraz mantık Yorumla zeynir_peytin +1 yıl yok be o etek tül mü de belli olsun Yorumla Soran +1 yıl Sence böyle bi risk alınır mı o günde Yorumla zeynir_peytin +1 yıl neler gördü bu gözler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya zeytin misin peynir misin bi yürü git Yorumla zeynir_peytin +1 yıl sakin ol ya Yorumla Soran +1 yıl Bi mantıklı konuş abi Yorumla zeynir_peytin +1 yıl abi demeseydin iyiydi 😂 şaka şaka tamam. eğer öyle gelinliğin altından renk sırıtacaksa beyazdan başka çare görünmüyor.var mı peki birisi? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla zeynir_peytin +1 yıl kalçaların nasıl peki jartiyer ve tangayı taşır mı? Yorumla Soran +1 yıl Seni bağlayan mevzu değil Yorumla zeynir_peytin +1 yıl kızma ya sadece jartiyeri çok sevdiğini düşündüm. ben de jartiyer ve dantelli iç çamaşırı tanga vs çok severim ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl evet böyle ciddi yazsan daha iyi Yorumla zeynir_peytin +1 yıl peki şimdi cevap verir misin soruma? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla zeynir_peytin +1 yıl peki ilk gece o topuklu gelinliğin ağırlığıyla dans vs yorgunken eşin ilişki istese ne dersin? Yorumla Soran +1 yıl Dansı yatak odasında yaparsın sıkıntı olmaz Yorumla zeynir_peytin +1 yıl iri yapılı büyük penisli sert seven doyumsuz biri olsa dayanabilir misin? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla zeynir_peytin +1 yıl ister miydin öyle bir eş Yorumla Soran +1 yıl Bilmem diğer şartlara bağlı Yorumla zeynir_peytin +1 yıl ne gibi şartlar onlar Yorumla Soran +1 yıl Kocam olması bir Yorumla zeynir_peytin +1 yıl sekste asla yapmam izin vermem dediğin neler var? Yorumla Soran +1 yıl burada sonladıralım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çıplak olsun 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Bişey oluyor mutlaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direkt külot sütyen olsun seksi olanları var Yorumla Soran +1 yıl jartiyer daha iyi değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sade olsun gerek yok bence İlk gece için fazlalık Dağa güzel gecelerin olacak o zaman giy Yorumla Soran +1 yıl evet iyi fikir ama ilk görüş önemli diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelinlik zaten kendi başına yeterli tahrik edici sade beyaz seksi yapıyor her teni Yorumla Soran +1 yıl gelinlik hakkında hiç böyle düşünmemiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklere göre çok seksi ve tahrik edicidir. Görsellik ve duygusal olarak etkiler İçindeki cevheri merak ederiz Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha derin anlatırım aslında Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Soran +1 yıl Fake in stagram varsa biraz bilgi alabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instagram kullanmıyorum gerçekten Dm den olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Buranın dm sini sevmiyorum ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne farkı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Yok sagolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum 🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelince yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İç çamaşırı çok önemli değil
Zaten iki dahada çıkarırım
İki dakikada
ilkler özeldir.. güzel görünmelisin.. partnerini ne kadar tahrik edersen o kadar mutlu edersin.. o kadar da mutlu olursun
Tangaki jartiyer takımı görmek hoşuma giderdi
Beyaz jartiyer denenebilir gayet de hoş olur
Beyaz pek aranan renk değilde gelinlikle başka renk olmaz
Bence beyaz jartiyer takımında gayet güzel oluyor ama gelinlikle tamamlayıcı olur tabi
Beyaz jartiyer olmaz kırmızı mor dene 🥵
Gelinliğin altına nasıl kırmızı mor giyecem
he jartiyer giydin de rengi kaldı 😂
Ne alakası var giyilmiyo mu zannediyosun
maden giyiliyor zaten görünmeyeceği için her rengi giyersin
Altından belli olur hani ya biraz mantık
yok be o etek tül mü de belli olsun
Sence böyle bi risk alınır mı o günde
neler gördü bu gözler 😂
Ya zeytin misin peynir misin bi yürü git
sakin ol ya
Bi mantıklı konuş abi
abi demeseydin iyiydi 😂 şaka şaka tamam. eğer öyle gelinliğin altından renk sırıtacaksa beyazdan başka çare görünmüyor.
var mı peki birisi?
Yok
kalçaların nasıl peki jartiyer ve tangayı taşır mı?
Seni bağlayan mevzu değil
kızma ya sadece jartiyeri çok sevdiğini düşündüm. ben de jartiyer ve dantelli iç çamaşırı tanga vs çok severim ondan sordum
evet böyle ciddi yazsan daha iyi
peki şimdi cevap verir misin soruma?
Hayır
peki ilk gece o topuklu gelinliğin ağırlığıyla dans vs yorgunken eşin ilişki istese ne dersin?
Dansı yatak odasında yaparsın sıkıntı olmaz
iri yapılı büyük penisli sert seven doyumsuz biri olsa dayanabilir misin?
Bilmem
ister miydin öyle bir eş
Bilmem diğer şartlara bağlı
ne gibi şartlar onlar
Kocam olması bir
sekste asla yapmam izin vermem dediğin neler var?
burada sonladıralım
Seksi bi çamaşır ve kabarmış bir vajina 🙈
Seksi çamaşır
Çıplak olsun
Bişey oluyor mutlaka
Direkt külot sütyen olsun seksi olanları var
jartiyer daha iyi değil mi
Sade olsun gerek yok bence
İlk gece için fazlalık
Dağa güzel gecelerin olacak o zaman giy
evet iyi fikir ama ilk görüş önemli diye düşündüm
Gelinlik zaten kendi başına yeterli tahrik edici sade beyaz seksi yapıyor her teni
gelinlik hakkında hiç böyle düşünmemiştim
Erkeklere göre çok seksi ve tahrik edicidir.
Görsellik ve duygusal olarak etkiler
İçindeki cevheri merak ederiz
İyiymiş cidden
Daha derin anlatırım aslında
Evli misiniz
Değilim
Fake in stagram varsa biraz bilgi alabilirim
Instagram kullanmıyorum gerçekten
Dm den olabilir mi
Buranın dm sini sevmiyorum ondan
Ne farkı var
Olmaz mi