Aranızdaki ilişki ne boyutta bilmiyorum ama. Arada sevgi arzu çekim varsa sana çok ilgisi varsa ama ulaşamıyorsa bazı şeylere, ilk etapta yakınlaşmalar el tutmak veya dokunmak libido yükseltebilir. Yaşın küçük anlamıyorsun bunu ilerde anlarsın.
Max 2-3 saniye boyunca el sıkıştık sadece bu nasil libido yükseltebilir ve bu nasil cinsel uzuv gibi gorulebilir? Siz harbi harbi kadinsizliktan kafayi yemişsiniz birde gelmişsin burada abazanliginiza kilif buluyorsun resmen ucubee
El ele tutmak ayrı bir şey el sıkışmak ayrı bir şey baştan öyle yazmıyorsun sonra burada çocukça bana kadınsızlık falan diyorsun merak etme kadınsız biri değilim :) ayrıca el sıkışmayla kalkması abartı evet haklısın ama bunu belirtmeliydin.
İkisinde de elime dokunuyor sonucta dimi? Cok merak ediyorum sen beynini nerde birakip geldin tartismanin basindan beri canım sacma yorumlar yapıyorsun çünkü aq
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ohaaa😂😂
Demek bosa degilmis atalarimiz dedigi laf
Elini veren gotunu kaptirir diye sen eline eldiven giyyy 😂
erkekler için kadın olsun yeter yokluktalar nede olsa
Erkekler icin nefes alsa yeter lafinin bu kadar dogru olabilicegini iliklerime kadar hissetmemiştim
türkiye eşeğe köpeğe tecavüz edenlerin damacanayla vidanjör borusuyla fantezi yapanların yeri ne bekliyordunki
Bir çok erkek de olabilen bir şey ama illa abaza anlamına gelmemeli
Niye sende boyle oldugun icin mi abazan kelimesini kendine konduramiyorsun dayi
Her zaman abazanlıkla bağdaştırılamaz diyorum
Düzgün cinsel hayatımılar erkek secde olur mesela benim gibi!!!
Ne alakası var abazanlıkla saçma sapan düşüncelere kapılma
Arzu ve çekim çok fazlaysa olabilir hemen abazan olarak yorumlama erken yaşlarda normal bunlar kan hızlı akıyor.
Midemi bulandırıyor sizin gibiler
Sizin gibiler derken? Yaşın çok küçük benden. Abi olarak tavsiye verdim saçmalama.
Bunu normal bulmak sağlıklı bir insanın yapıcağı bir sey degil kurumuşsun resmen zavallı
Aranızdaki ilişki ne boyutta bilmiyorum ama. Arada sevgi arzu çekim varsa sana çok ilgisi varsa ama ulaşamıyorsa bazı şeylere, ilk etapta yakınlaşmalar el tutmak veya dokunmak libido yükseltebilir. Yaşın küçük anlamıyorsun bunu ilerde anlarsın.
Max 2-3 saniye boyunca el sıkıştık sadece bu nasil libido yükseltebilir ve bu nasil cinsel uzuv gibi gorulebilir? Siz harbi harbi kadinsizliktan kafayi yemişsiniz birde gelmişsin burada abazanliginiza kilif buluyorsun resmen ucubee
El ele tutmak ayrı bir şey el sıkışmak ayrı bir şey baştan öyle yazmıyorsun sonra burada çocukça bana kadınsızlık falan diyorsun merak etme kadınsız biri değilim :) ayrıca el sıkışmayla kalkması abartı evet haklısın ama bunu belirtmeliydin.
İkisinde de elime dokunuyor sonucta dimi? Cok merak ediyorum sen beynini nerde birakip geldin tartismanin basindan beri canım sacma yorumlar yapıyorsun çünkü aq
Senin tavrında bu kadar keko kaba ve çocuksu olan birine el dokunmasıyla kalkan bir erkek kesin abazandır şimdi daha çok ikna oldum sjslkkk
Abazanlara max uygulanacak tarife bu abi cok zoruna gittiyse defol git kendi dengin olan biriyle tartış gerci senin gibi birinin dengi olamaz sorry
Napmaliyim simdi laf soktugumu zannederek random mu atmaliyim bende?
Yaşın ve ergenliğin getirdiği tavırlar olarak yorumluyorum bunu ve senle tartışmayı noktalıyorum burada hayatta başarılar
Hayır ilk başlarda bu duygu normal. İstemsizce oluyor ama sana söylemesi yanlış. Her erkekte olur o
Saka mısınız siz aq
Hayır ilk seferde normal. 2. günden itibaren bu duygu kendiliğinden kayboluyor. Birde hiç kızlarla içli dışlı değilse normal
Biraz yokluk vibe aldım
Azgınistan cumhurbaşkanı galiba
Hem abazan hemde acemi hiç yaşanmamış tir
Aranızda ne gibi yakınlaşma oluyor
E öyle sen dokunmasanda kalkar zkksks
Kalkıyor 😀
O biraz abartı olmuş
Yuh artık bu insanlar ne yaşıyor 😎
Gerçekten oha diyorum.
Buna oha demek yetmez bence
Oha cidden mi
Yok yalancıktan