Cinsel Yaşam Dün mastürbasyon yaptım 5 kere boşaldım, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Sadece kocamı hayal ettim? Ama pişmanım çünkü çok yoruyor bünyeyi. Öğlene kadar uyumuşum. Dün mastürbasyon yaptım 5 kere boşaldım, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kocan varsa kocana versene kız ne masturbasyonu. 😂 9 2 Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl 😅😅 Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Hande ablam canım ablam Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sakin ol ablam nspiyosun sen biraz vitesi düşür derim aman ha. Bir komşuya kahveye git güne git kısır filan yapın yiyin @Çiçekbal 0 3 Yorumla Çiçekbal +1 yıl Ne biçim kadın bunlar yaa bence bu kadın değil @Jakabo01 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Olabilir bencede böyle kadınmı olur Yorumla Soran +1 yıl Komsudayim zaten Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hergun neredeyse mastürbasyon ile takilan biriyim evet yormasi olabilir ama rahatlamasi guzel insanin 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşin gücün yoksa uyu niye pişman oldun ki rahatlamışsın işte 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasıl bir bünye varmış böyle nasıl 5 kere yanında olsa 10 olurdu heralde 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her halde kocan şehir dışında olduğu için dayanamıyor sun isteğin de çoğaldığı için yaptın neden pişman sın ki normal bir şey yorulman 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Koca uzaksa gayet normal bir durum. Ama yakındaysa 🤔🤔🤔 0 0 Yorumla
Kscibeyfendi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sağlık kurallarına göre en fazla 3 olur abartma hemşirim ben 0 0 Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aynen kanka Keban barajısın zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl pekı kocan neden uzaktamı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok odadaydi oyun oynuyordu gelmeyince mastürbasyon yaparım o zaman bende dedim bu kötü bir şey mi ona da sordum değil dedi Yorumla FlortozErkek +1 yıl yooo cok zevk aldıysan yettıyse sorun degıl bence Yorumla Soran +1 yıl Yetti çok yoruldum ama öğlene kadar uyumuşum Yorumla FlortozErkek +1 yıl peki normalde cokmu ısteklısın Yorumla FlortozErkek +1 yıl ne burcusun Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İyi yapmışsın 👍 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kocan varsa madem ver adama rahatla 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hiç ara vermeden mi 5 yaptın Eşin nerde şu an 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İyi yapmışsın parmaklarına kuvvet 🤣 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen benim dostum musun?:) 0 0 Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soru ne 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir şey mi mastürbasyon yapmak Yorumla pinkman55jesse +1 yıl Çok kötü. Kocan bunu öğrense kahrolur karım ben varken kendi kendine çalışıyor diye Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kocan niye yapmıyor 0 0 Yorumla
AsliBkts Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yuhh 1 1 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl 5 kere çok mu Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Soru nerde? 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok hor kullanma 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Kocan nerdeydi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam 0 0 Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. tebrik ederim 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kocan nerdeydi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kocan varsa kocana versene kız ne masturbasyonu. 😂
😅😅
Hande ablam canım ablam
Sakin ol ablam nspiyosun sen biraz vitesi düşür derim aman ha. Bir komşuya kahveye git güne git kısır filan yapın yiyin
@Çiçekbal
Ne biçim kadın bunlar yaa bence bu kadın değil @Jakabo01
Olabilir bencede böyle kadınmı olur
Komsudayim zaten
Hergun neredeyse mastürbasyon ile takilan biriyim evet yormasi olabilir ama rahatlamasi guzel insanin
İşin gücün yoksa uyu niye pişman oldun ki rahatlamışsın işte
Nasıl bir bünye varmış böyle nasıl 5 kere yanında olsa 10 olurdu heralde
Her halde kocan şehir dışında olduğu için dayanamıyor sun isteğin de çoğaldığı için yaptın neden pişman sın ki normal bir şey yorulman
Koca uzaksa gayet normal bir durum. Ama yakındaysa 🤔🤔🤔
Sağlık kurallarına göre en fazla 3 olur abartma hemşirim ben
Aynen kanka Keban barajısın zaten
O ne demek
pekı kocan neden uzaktamı
Yok odadaydi oyun oynuyordu gelmeyince mastürbasyon yaparım o zaman bende dedim bu kötü bir şey mi ona da sordum değil dedi
yooo cok zevk aldıysan yettıyse sorun degıl bence
Yetti çok yoruldum ama öğlene kadar uyumuşum
peki normalde cokmu ısteklısın
ne burcusun
İyi yapmışsın 👍
Kocan varsa madem ver adama rahatla
Hiç ara vermeden mi 5 yaptın
Eşin nerde şu an
Ee peki bu bilgiden bize ne?
Yapınca pişman oluyor insan
Kocanı hayal ettin uzakta mı
İyi yapmışsın parmaklarına kuvvet 🤣
Sen benim dostum musun?:)
Soru ne
Kötü bir şey mi mastürbasyon yapmak
Çok kötü. Kocan bunu öğrense kahrolur karım ben varken kendi kendine çalışıyor diye
Erkek sorsa kaldırılırdı bu soru
Amma sallamissjn 5 ne
Helal sana 5 iyi sayı
Kocan varsa neden mastürbasyon yapıyorsun ablam
5 kere maşallah sebil mübarek 😂
Kocan niye yapmıyor
Yuhh
5 kere çok mu
Soru nerde?
Az bile gel 2 ye katlayalım
Libidon şahane
Normal.