@YoSoyLaEstrella tabiki bunu söyleyen bilim insanları senin de fikrini almaliydi nede olsa bu ülkenin çoğunun sadece fikri var akıl bı kenara atılmış durumda 🤣🤣
Kişiden kişiye değişiyorsa da bunu kanıtla ozaman 😂 ama benimki 13 cm kafası 4 cm vardır ve daha bu akşam üstü bu eylemi gerçekleştirdim sadece kafasını sokunca da inanılmaz zevk alıyor 🤣 demekki bir gecerliligi var ben kanitladin sende kanıtla
@YoSoyLaEstrella yahu bir kişi üzerine yapılan bir araştırma değil tabiki bı lerce kadın üstüne araştırma yapmışlar gerçek bu çıkmış e tabiki diğer kısmı girince extra zevk veriyordur ama önemli olan ilk 4 cm ymiş işte inanmıyorsan araştır cokda önemli değil senin vajinanın önemi bende 🤣🤣
Evet kanser öldürmez ve her insanın vücudunda kanser hücresi vardır sadece metastaz yapar ise organ yetmezligine veya kan değerlerini değiştirmeye yol açar
@YoSoyLaEstrella işte kendin verdin cevabini akıl küpü 😂😂 hormonel denge bozukluğu ve tedavisi var hormon ve psikolojik destek ile cozumlenebiliyor demekki hastalikmis
@YoSoyLaEstrella yahu cidden bak bu konusmayi bir chat gpt ye atsam beyni yanar yapay zekanın 🤣🤣🤣 ablacım vücutta her insanın östrojen ve testesteron hormonu vardır östrojen kadınlık hormonu testosteron erkeklik her insanda var erkek kadın diyelim senden örn verelim vücudunda fazla testesteron var ise vücudun killanir daha cesur olursun erkeksi davranirsin ama 2 hormon da eşit olursa ozaman işin rengi değişir kez olursun bu çocukluk yaşlarda başlar ve tedavisi var ben cahilsem sen nesin sence?
@YoSoyLaEstrella uf ya koskoca bir bilgi yazdım verdiğin cevaba bak 🤣🤣🤣🤣 Allah'tan vajinan var bak erkek olsan müptezel olur kimsede yüzüne bakmazdi en azından cahil de olsan üremeye yetin var ama bilimsel olarak zeka genleri anneden geliyor 😂 çocukların in işi zor şükret kız olsunlar
@YoSoyLaEstrella ben etkileniyormu dedim zeka genleri anneden geliyor dedim Allah'ım 🤣🤣🤣🤣 yani annend n çıktığın zeka seviyesinde kaldığın için tabiki anlamadın zekanın gelisimin de tabiki çevresel etkiler var öğretmenler var internet var var da var
@YoSoyLaEstrella mal ilkkez sana hakaret ettim bak 😂😂😂 Aslı da hakarette değil gerçek çünkü okuduğunu bile anlamlandiramiyorsun kendi cehaletinde boğul emi 🤣
4 cm değil, aslında 8 cm, çünkü vajinanın hassas derinliği girişinden 8 cm içeriye kadar. Vajina aslında iç yüzeyinden dışa doğru esnemesiyle zevk alınan bir yapı, bu yüzden 10-12 cm olup kalınlığı tatmin edici bir penis bile yeterli kadın için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Değil nasıl kullandığı daha önemli
önemli tabi kürdan gibi biriyle yapmak istemiyorsan
Çok aşırı büyük olan da zevk değil acı verir diye düşünüyorum ideal bişiler olabilir 15-18 arası kalın
Sonuçta kadın da zevk alması lazım
Kalınlığı, alınan zevk bakımından uzunluğundan daha önemli.
5 cm ile yatmak istermisin mesela burdan çıkarım yap
Sertliği önemli yoksa kadının zevk aldığı cm 4 cm ymiş 🤣
yalan o
@YoSoyLaEstrella bilemem ama öyleymiş bilim yalan soylemez
ne bilecek onlar ya bu karşılaştırılması yapılabilcek bişi değil
@YoSoyLaEstrella tabiki canım spermdeki atomları gören bilim bunu nerden bilsin 🤣🤣🤣
aynı şey mi lan
kişiden kişiye değişir
@YoSoyLaEstrella tabiki bunu söyleyen bilim insanları senin de fikrini almaliydi nede olsa bu ülkenin çoğunun sadece fikri var akıl bı kenara atılmış durumda 🤣🤣
sadece 4cm zevk verse dibine kadar sokunca ekstra zevk vermezdi
Kişiden kişiye değişiyorsa da bunu kanıtla ozaman 😂 ama benimki 13 cm kafası 4 cm vardır ve daha bu akşam üstü bu eylemi gerçekleştirdim sadece kafasını sokunca da inanılmaz zevk alıyor 🤣 demekki bir gecerliligi var ben kanitladin sende kanıtla
bende vermiyor mesela
@YoSoyLaEstrella normal bu tepkiyi vermen seni anlıyorum 🤣🤣
yalan demediğini nerden biliyim kaldı ki sen kız mısın lan nerden anlıcan
seninde bu tepkiyi vermen normal o zaman onu napıcaz
@YoSoyLaEstrella bilemem senin vajinan ile ilgilenirken bir arastirma olmamış olabilir 😂 bidahaki sefere seni de incelemelerini talep edebilirsin
kanser öldürücü bi hastalıksa niye herkes ölmüyor herkes ölmüyorsa neden öldürücü bi hastalık oluyor sonuç olarak herşeyde istisnalar var
bi de bi kızla iddalaşıyon ya bu konuyu baya komik duruma düşüyon
@YoSoyLaEstrella yahu bir kişi üzerine yapılan bir araştırma değil tabiki bı lerce kadın üstüne araştırma yapmışlar gerçek bu çıkmış e tabiki diğer kısmı girince extra zevk veriyordur ama önemli olan ilk 4 cm ymiş işte inanmıyorsan araştır cokda önemli değil senin vajinanın önemi bende 🤣🤣
nerden biliyon yaptığını orada mıydın yaparlarken
milyonları 1000 kişiyle mi genelliycekler
@YoSoyLaEstrella cahil kızla bilim konuşuyorum ayrıca kanser öldürmez sadece bir sebeptir yani verdiğin örnek de çok lumpenist bir davranış 🤣🤣
@YoSoyLaEstrella cidden çok cahilsin
kanser öldürmez sebeptir ne ya djdkdk o zaman camdan aşağı atlamakta öldürmez sebeptir
@YoSoyLaEstrella çok cahilsin bu g noktası kadar gerçek bu konuda anlaşalım ilkönce
Evet kanser öldürmez ve her insanın vücudunda kanser hücresi vardır sadece metastaz yapar ise organ yetmezligine veya kan değerlerini değiştirmeye yol açar
sen harbi cahilsin ama ya daha kanserin nasıl oluştuğunu bilmiyon
@YoSoyLaEstrella gay değilim gayet aktif bir erkeğim deneyimlemek istersen bir gün cozumleyebiliriz
yok senin ihtiyacın var deneyimlemeye
@YoSoyLaEstrella ben gay değilim 😂 o bir hastalık ve gayet iyi sevişirim bu konuyu tartışmak istemiyorum kanitlamami istersen büyür gel
gay bi hastalık değil bi cahilliğini daha ortaya koydun
@YoSoyLaEstrella hastalık aynı grip gbi kanitlarsam nude atacakmisin bu yorumun altına 🤣🤣🤣🤣 gel soru sordum soruma gel
grip gibi mi dkdkdmdm
oha artık ya valla bu zekayla nasıl yaşadın sen
@YoSoyLaEstrella ben iddiaya hazırım
var mı o Toto?
@YoSoyLaEstrella işte kendin verdin cevabini akıl küpü 😂😂 hormonel denge bozukluğu ve tedavisi var hormon ve psikolojik destek ile cozumlenebiliyor demekki hastalikmis
harbi üst düzey cahilsin
@YoSoyLaEstrella yahu cidden bak bu konusmayi bir chat gpt ye atsam beyni yanar yapay zekanın 🤣🤣🤣 ablacım vücutta her insanın östrojen ve testesteron hormonu vardır östrojen kadınlık hormonu testosteron erkeklik her insanda var erkek kadın diyelim senden örn verelim vücudunda fazla testesteron var ise vücudun killanir daha cesur olursun erkeksi davranirsin ama 2 hormon da eşit olursa ozaman işin rengi değişir kez olursun bu çocukluk yaşlarda başlar ve tedavisi var ben cahilsem sen nesin sence?
@YoSoyLaEstrella uf ya koskoca bir bilgi yazdım verdiğin cevaba bak 🤣🤣🤣🤣 Allah'tan vajinan var bak erkek olsan müptezel olur kimsede yüzüne bakmazdi en azından cahil de olsan üremeye yetin var ama bilimsel olarak zeka genleri anneden geliyor 😂 çocukların in işi zor şükret kız olsunlar
ay hiç bilmiyordum ya ne bilgi ama
zekanın yüzde 30unuda çevre etkiliyor ve tek anneden de almıyor angut
@YoSoyLaEstrella bilmediğini ikimizde biliyoruz ikimizin de bildiğimiz çok gerçekçi bir bilgi var çok cahilsin 😂
@YoSoyLaEstrella hem boş ver bunu gel soruya bak tam şenlik bir soru sordum 🤣🤣🤣
fen dersinde anlatılan şeyi çok matah bişi biliyomuşun gibi anlatmışın mal işte
@YoSoyLaEstrella ben etkileniyormu dedim zeka genleri anneden geliyor dedim Allah'ım 🤣🤣🤣🤣 yani annend n çıktığın zeka seviyesinde kaldığın için tabiki anlamadın zekanın gelisimin de tabiki çevresel etkiler var öğretmenler var internet var var da var
@YoSoyLaEstrella evet onu bile anlamamissin cin ali romanı gondercem sana anca ondan anlarsın
@YoSoyLaEstrella mal ilkkez sana hakaret ettim bak 😂😂😂
Aslı da hakarette değil gerçek çünkü okuduğunu bile anlamlandiramiyorsun kendi cehaletinde boğul emi 🤣
@YoSoyLaEstrella 😂😂 tamam taranta babu
Sen ki kap kara bir cahilsin
Her hangi bir hukuku duvel profesörü kadar 🤣
@YoSoyLaEstrella istersen bı deneyimle 😂 bak tek bildiğim laf miymiş
@YoSoyLaEstrella okadar uzun değil bu saçma fantezini yapamazsin 🤣
@YoSoyLaEstrella sadistsin ama dikkat et de içinde patlamasin elinde tuttugun 🤣
@YoSoyLaEstrella 😂 niye kufrediyorsun cev çünkü cahilsin kelime dağarcığın az
4 cm değil, aslında 8 cm, çünkü vajinanın hassas derinliği girişinden 8 cm içeriye kadar. Vajina aslında iç yüzeyinden dışa doğru esnemesiyle zevk alınan bir yapı, bu yüzden 10-12 cm olup kalınlığı tatmin edici bir penis bile yeterli kadın için.
kızlar için önemli büyük istiyorlar ama büyük olunca da korkuyorlar. Peki senin için önemli önemli mi
22 cm nasıldır sence dibine kadar köklerden? Cevabı aldın
Hayır normal olsun performans olsun önemli olan
Kalınlık daha önemliymiş
Bir yere kdar evet bir yerden sonra hayir
Tamam harun abi
Onu sen söyleyeceksin önemli mi
Yemedim hiç
Yiyip yemediğini sormadım ki
İşte bilmiyorum oyüzden
Görmedin mi hiç görmüşsündür illaki
Görmek farklı his farklıdır
Elbette öyle ama göz tatmini diye de bir şey var