Cinsel Yaşam Evde aile varken mastürbasyon yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Of yaaaaa hadi gidin de rahat bırakın biraz🥲🙈 Sıkıldım gerçekten.. Kızlar evde birileri varken rahatça yapabiliyo musunuz cidden? Olmaz ki? Ses gürültü oluyo illa Güncellemeler+1 yıl Evden gitmelerini nasıl sağlayabilirim Evde aile varken mastürbasyon yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Napıyosun yatakta depiniyon mu kendini duvardan duvara mı vuruyorsun anlamadım ki 7 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet dkkdkdkd Yorumla Deli1deli +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Şaka yapıyon Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil ki kendi olıyo Yorumla Soran +1 yıl Yatakta yani Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abimle birlikte yaşıyoruz biz. Genelde abim odasında f*ck olduğu için sesli yapsam bile sorun olmuyor 😀😀 5 12 Yorumla Soran +1 yıl Ney olduğu içinn? Yorumla Teoman983 +1 yıl Güzel mis Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Genelde abim odasında fu. ck. bodysiyle olduğu için.. Yorumla Teoman983 +1 yıl Anladım ben şahsen beraber yapalim derdim Yorumla Soran +1 yıl Ohaa ayyy kfkf Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl O ne ki 😀 Yorumla Teoman983 +1 yıl ☺️ olmaZmiydi Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Soran, naptın hallettin mi işini 😀 Yorumla Teoman983 +1 yıl Tabiki ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Hayorr daha gitmediler ki :( deliriyo insan bu halde varya Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Yaazbaana taktik. konusaliiim Yorumla Teoman983 +1 yıl Özelden mesaj attım ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dusta yapardim simdi tek yasiyorum keyfime bakiyorum bacim 14 12 Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Bekar misin seni merak ettim ben de oyleyim Yorumla Soran +1 yıl Oh ya ne rahatt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sempatiko44 tek yasiyorum dedigime gore evliyim canim Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Anladim Yorumla sannoro +1 yıl Evliyken niye mastürbasyon Yorumla Swarovski34 +1 yıl Hala devam mı ediyosun😎 Yorumla Soran +1 yıl Susun Yorumla sannoro +1 yıl Sustuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sannoro ya siz canım misiniz tek yasiyorsam nasil evli olcam bekarim bekarrr Yorumla sannoro +1 yıl Susmuştuk Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahhaaaa Yorumla Soran +1 yıl Sensin o serefsiz lan i ttt Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapıyorum hatta şu an da yapıyorum ama annem anlıyor muhtemelen 14 21 Yorumla iamEmree +1 yıl Bişi demedi mi hiç 🤔 Yorumla ByDreamm +1 yıl Dikkat et yakalanma o zaman 😀😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyebilir ki gözüyle gördüğü bir şey yok sadece anneler anlar Yorumla iamEmree +1 yıl Nasıl anlıyo o zaman Yorumla Soran +1 yıl Oha anlıyo mu cidden nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ben istemem anlamasını ya Yorumla ByDreamm +1 yıl Yakalanmadigin sürece anlamaz yaa 😀😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben gelirken çok şiddetli geliyorum ses çıkarıyorum istemsiz :( Yorumla ByDreamm +1 yıl Ağzını kapat o zaman kimse duymasın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kapatamıyorum o an deli gibi oluyo insan onu düsünemiyo Yorumla ByDreamm +1 yıl Yaa bak gaz verme bana 😅😂 o zaman bekle evdekiler gitsin senin içinde zor yaa Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaa nolduu🙈😊 Yorumla Soran +1 yıl Ne gazı verdimm Yorumla Soran +1 yıl Offff böyle yazınca da hosuma gitti🙈yapma böyle yazma Yorumla Soran +1 yıl Gitmiyolar napıcam ben Yorumla ByDreamm +1 yıl Başkasinin yorumun altına daha fazla yazmayalim istersen 😅😂 ara bul beni yiğidim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Soru benim sorumm bisi olmazz Yorumla Soran +1 yıl Ay yok ben seksting yapmıyorumm saoll Yorumla ByDreamm +1 yıl Seksting nerden çıktı ki 😅😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Soru senin ama yorum başkasının i yuzden dedim sonuçta onlara bildiri gidiyor ben de altta yorum yaptım oraya yaz dedim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Heee sjkdkdkf Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Maalesef rahat yapamıyorum ama yalnız kalınca doyasıya yapıyorum 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy bende canımı cektirme of yaa Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Gece veya sabah erken saatlar yapicak bir şey yok maalesef 😂 0 49 Yorumla Soran +1 yıl Kdkdkdkf Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı Yorumla ByDreamm +1 yıl Senin tabi aklın başka yerde olduguu için 😂😂😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Şu kıza bir rahat bir huzur verin az gözünüzu kulağınızı kapatın işini halletsin yaa 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet başka yerde of hdjdj Yorumla Soran +1 yıl Ay evet yaaa cidden lütfen🙂😇 Yorumla ByDreamm +1 yıl Sabahtan beri libido tavan mi şimdi 😂😂😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Senin şuana kadar egriyio gitmen lazımdı ama 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet 🥹of Yorumla Soran +1 yıl Egriyio ne Yorumla ByDreamm +1 yıl Sen sen o libido o ateş vücuduna dokunsan parmak alev almiycak mi 😅😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Alırrt Yorumla Soran +1 yıl Dağıtırım her yeri Yorumla ByDreamm +1 yıl Belli belli eve bile dagitamamis 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun anlamıuorummm off Yorumla ByDreamm +1 yıl Bak böyle yapıp benide ateşe atma 😅😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Yanariz yanariz 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙊kimse umrumda değill benim başka derdim var yanan yansınnn alev alev😰😰 Yorumla ByDreamm +1 yıl Evdekileri diyorum hala gitmediler mi diyorim Yorumla Soran +1 yıl Gitmedilerr Yorumla ByDreamm +1 yıl Ne derdin varmış bensiz hemde 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Kfjdkd sen ne alakaa sapsall Yorumla ByDreamm +1 yıl Kuyun yanında yaşta yanar işte 😅😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Kuruyun Yorumla Soran +1 yıl Bi yazabilsen😅🙊ayy ya da vöyle daha iyi yanlıs yaz Yorumla ByDreamm +1 yıl Sen yanan kisimsin bende yanmaya çalışan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha djfkfkdk yan bakalım Yorumla Soran +1 yıl Ama kül olursun bakk cok alevlii burasıı Yorumla ByDreamm +1 yıl Heycandan elim ayağım tutmuyor düşün 😂 Yorumla Soran +1 yıl Noldu bu kadar heyecanlancak🙈 Yorumla ByDreamm +1 yıl Merak etme o aleve gaz veririz sen ağzını kapat yeterki 😅😂😂 Yorumla ByDreamm +1 yıl Takip etmek zor yaa digee yere mi gelsen veya gelsem 😀 Yorumla Soran +1 yıl Şşşttt suss Yorumla ByDreamm +1 yıl Susamam 😀 Yorumla Soran +1 yıl Şşştt offff sussssss yaaahh Yorumla ByDreamm +1 yıl oooo bu ne yaa 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Nolduu🙈🙊😰🥹 Yorumla ByDreamm +1 yıl Benim iş tammdir yapamayanlar düşünsün efendim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaa neee yaptın mıı Yorumla Soran +1 yıl Ben mi sebep oldum yoksaaa ayyyyy Yorumla ByDreamm +1 yıl Yok bee ne alakası var sabah uyaninda sadexe senin mu libido tavan oluyormuş 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙂ne güzell aferin sana kdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Yaş 25 iş bitmemişş Yorumla Soran +1 yıl Demek paslanmamıssın dahaa hajsjdmfmfk 🙈🙊 Yorumla Soran +1 yıl 30 da da aynı performans oluyo mu ki kdkdkd Yorumla ByDreamm +1 yıl Bunun yaşla ne alakası var bee 😅😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok muuu jdkd Yorumla ByDreamm +1 yıl Beni boş ver sende durumlar nasıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıktım oh Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zor bir durum ama öyle daha iyi gece sessiz yapmak güzel oluyor heyecanlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanki saatlerce yapacan görende alt tarafı 2 3 dakika abartma istersen 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 2 3 dk? Hayırrr tabikii rahat 20 30 dkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel sana bir kıyak yapayım ağzıma bosll Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaaa he he ne kıyak amaa Yorumla Soran +1 yıl Zahmet olurr çok uğrastırırım yaa hahahaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemezmiydin ağzıma oturup o şekil mastürbasyon yapsan o an damla damla ağzıma aksa tabi dilimi sokardim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl olurdu Yorumla Soran +1 yıl Aaaa dettt aybbb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neeee anlamadım ağzıma gelmezmiydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Edepsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yapacam diyirsun ne dedim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma kötü bişey dedim keşke demeseydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mastürbasyon yaparken nasıl ses gürültü çıkarıyorsun anlamadım? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gelirken ses çıkıyo istemsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odanda müzik aç o zaman ben öyle yapıyorum ve kimse de odama gelemez. Kendi evim de var bazen kendi evime gidiyorum orada rahat rahat yaparım. Yorumla Soran +1 yıl Müzik benim sesimi geçemiyo. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bir şey diyemiyorum bir şekilde evlenene kadar idare etmelisin. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sessiz yapmayı öğrendim :)) 14 9 Yorumla Kenank07 +1 yıl İnlemeden mi 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo işte öyle rahat olmuyo ki ben tahatça kendimi bırakıp öyle yapmak istşyorum Yorumla Kenank07 +1 yıl Zevki azalmıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Kendini tutmak kötü ya Yorumla Kenank07 +1 yıl E tutma 🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyo be saçmalama tabi inlemeli başka ama sessiz sadece nefes kontrolüyle de çok seksi oluyo Yorumla Kenank07 +1 yıl Sadece nefes kontrolü mu ilk defa duyuyorum Ne cevherler var ya 😋 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben öyle yapamıyorum onu geçtim bosalırken hic kontrol edemem yine anlasılır Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Müsait yer olunca yapılır ha illaki bir şeyler seyretmek istiyorsan ayrı 0 0 Yorumla
SANALKOCA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Haklısın çok haklısın kesinlikle o yüzden yillariee yalnız yaşıyorum doyasıya cinsellik icin 0 0 Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kendini kaybediyo musun?Yaparsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya koymayın şöyle resimler ya zaten zor duruy off Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Tutma kendini konuşalım istersen? Yorumla Soran +1 yıl Yok olmaz Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Neden ki? Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Duşa geç en rahatı öyle oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl orada hiç rahat değil Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Emin misin 😅😅 Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Gel sana güzel tavsiyeler vereyim Yorumla Soran +1 yıl Evet uzanamıyosun orada hem gelirken rahat eahat gelemiyosun Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evde tek yaşadığım için sorun yok 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Offf ne güzel her istediğin an. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen. Kafama göre. Ya da kafasına göre 😂 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Sürtünerek yap sende aşkım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo gelirken ses çıkarıyorum benn🙈 Yorumla Soran +1 yıl Gürültü oluyo yani illa Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Alla alla nasıl oluyor acaba ağzını kapat canım sende Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum kapatmakkk yine çıkıyo ses Yorumla Soran +1 yıl Sus hayır Yorumla
fadikooooge Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapıyorum 8 1 Yorumla Sempatiko44 +1 yıl Nasil Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Odan varsa müsait olursan yapılır 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yap gitsin en fazla yakalanırsın 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence sesleri de kendine motive kaynağı yap:)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kapıyı kilitle müzik aç birde 😂 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Noluyo derker kapı niye kilitki der Yorumla Soran +1 yıl Sonra dus ne alaka der? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma o zaman sende çok mu azdin hayırdır Yorumla Soran +1 yıl Evet🙊🙈😰 Yorumla Soran +1 yıl Yapmam lazım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bize yap öyle git ne diyeyim sana ben 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaa ayy cok ayıp olur olmazz jdkdk saoll Yorumla Soran +1 yıl Hem bi tek kendim mastürbasyon yapacağıma inanmıyorum😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz kız ben kapıda nöbet tutarım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ama seslerimi duyarsınn🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşılıklı yaparız 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe dkdkck Yorumla Soran +1 yıl Ykkkk saoll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müzik dinlerim ben naz yapma sende istiyorsun işte 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen beni dinle gel sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır susss Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tek yasiyorum. Rahatim bu konuda. 🙂 0 0 Yorumla
duygu_akgvrcin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bende yapıyorum odamda gizlice 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E ama ses? Yorumla duygu_akgvrcin_ +1 yıl Genellikle sesiz oluyor Yorumla
marco-pasam Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Sessiz rahat yaparsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sessiz istemiyorum banane ya Yorumla marco-pasam +1 yıl Odana gec kapıyı kitle yaparsin Yorumla Soran +1 yıl Niye kapı kitlendi dicekler? Yorumla
Ist186Boy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl O kadar mı inliyorsun? 0 39 Yorumla Soran +1 yıl Ya of evet Yorumla Ist186Boy +1 yıl İstersen benim arabamda rahatça yapabilirsin, radyoyu da yüksek sesle açarım kimse anlamaz bileTabi Sharapova gibi inlemiyorsan 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahhahaa😂😂 yok o kadar değil aslında o kadar da inlemek isterdim ama komşulardan utanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yok olmaz utanırım uygun değil saol😅 Yorumla Ist186Boy +1 yıl O sırada bacaklarını dondurma yalar gibi yalarsam herhalde o şevkle komşu da olmayınca istediğin gibi inlerdin haha Yorumla Ist186Boy +1 yıl Bakire azgınlığı mı bu? Yorumla Soran +1 yıl Ayy sen ne alakaa ben tek basıma yapıyorumm😂çok ayıp olmaz öyle şey. Hayır Yorumla Soran +1 yıl Yani evet evlenince daha cok ses çıkarırım ama djjd Yorumla Ist186Boy +1 yıl Özür dilerim abla @mını görmek istediğim için 😂 Yorumla Ist186Boy +1 yıl Valla penisimi kaldırdın 🔥 Yorumla Soran +1 yıl Edepsiz Yorumla Ist186Boy +1 yıl Hahaha 😂😂Bu senin kadınsılığının verdiği auranın sonucu Yorumla Soran +1 yıl Bak bak bi kelimeler öğrenmiş kadınsı bide aura hahsjdkmdmd Yorumla Ist186Boy +1 yıl Rusya’da Hukuk okumanın faydaları 😉 Yorumla Ist186Boy +1 yıl Aşırı inleyen istekli bakire kız, ne deseydim yani git tedavi ol içeceğine şap atalım mı diyeyim böyle gencecik bir kıza 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hukukla ne alaka ahahaa Yorumla Soran +1 yıl Tedavilik bi şeyi yok ki bunun aksine çok güzel bence saçmalamaa Yorumla Soran +1 yıl Şap sana atalım bence :) Yorumla Ist186Boy +1 yıl Kelime haznesi olarak, bir de Rus kızlarla rahatça konuşuyordum Yorumla Ist186Boy +1 yıl Kızım dalga geçtim yaa tabii ki de böyle bir kızı ben çok isterim, nasıl da ciddi anlamışsın 😭 Yorumla Soran +1 yıl He anladım masallah götürmüşsün rus kızları anladıkkk Yorumla Soran +1 yıl 😅😅yok ya Yorumla Soran +1 yıl İstersin de sen de öyle misin bakalım Yorumla Ist186Boy +1 yıl Evet ben de çok şehvetliyim, burada olsan ayaklarını bile öperdim şu anda Yorumla Soran +1 yıl Ayyy öhmm Yorumla Soran +1 yıl Aferin güzel :) bizim her yerimizi öpmelisiniz bence dee ayak öpmek hoşş🙈 Yorumla Ist186Boy +1 yıl Emer yalardım da 😘 Yorumla Soran +1 yıl Ay sussssss Yorumla Ist186Boy +1 yıl Kız sana siyah file çorap alıp giydirirdim seni o halde öyle görmek isterdim, ayaklarınla beni tatmin etmeni isterdim Yorumla Soran +1 yıl Offfff ya sussanaaaaaaa Yorumla Soran +1 yıl Çok iyiii Yorumla Soran +1 yıl Tamam yazma böyle seyler yaa Yorumla Ist186Boy +1 yıl Azdın mı yoksa sen 😅 Yorumla Soran +1 yıl Etkileyici yani o yüzden evet sus Yorumla Ist186Boy +1 yıl O anda ben elimle kadınlığını yavaşça okşayıp boynuna hafif narin öpücüklerden kolye yapsam? 😇 Yorumla Soran +1 yıl Yok bunu beğenmedim ıy Yorumla Ist186Boy +1 yıl O zaman sertçe okşar sonra da orana yumulup doya doya yalardım kadınım tatmin olana zevk alana kadar Yorumla Soran +1 yıl Of bu iyi Yorumla Ist186Boy +1 yıl Nerede yaşıyorsun? Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet çok yaptım 0 0 Yorumla
lezzetustası072 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ohoo seks bile yaptım hemde aileden biri ile 😂 0 1 Yorumla lezzetustası072 +1 yıl Ama şu an tek yaşıyorum Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sürekli 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Yapıyorum ama vc veya banyo da 0 0 Yorumla
Sempatiko44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ben şu an tekim gönül rahatlığıyla yapabilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Git banyoyaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Banyo rahat değil ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kapat kapını odanda yap Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk sende duymadın mı hiiççç 😂🤔 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin annende anlamıştır seninkini knk 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoo nasıl anlıcakk yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesini duyar odaya dalar halinden anlaarrr Yorumla Soran +1 yıl Halim nasıl oluyomusss Yorumla Soran +1 yıl O yokken yapıyom artık evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkten bulutların üstüne çıkmış bi haallll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen duydun mu hiç evde başkasını falan 😋🤔😂 Yorumla
Galatalibey77 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Suluu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa🙈😅 Galatalibey77 +1 yıl Çok iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Napıyosun yatakta depiniyon mu kendini duvardan duvara mı vuruyorsun anlamadım ki
Evet dkkdkdkd
😂😂😂
Şaka yapıyon
Yoo
Elimde değil ki kendi olıyo
Yatakta yani
Abimle birlikte yaşıyoruz biz. Genelde abim odasında f*ck olduğu için sesli yapsam bile sorun olmuyor 😀😀
Ney olduğu içinn?
Güzel mis
Genelde abim odasında fu. ck. bodysiyle olduğu için..
Anladım ben şahsen beraber yapalim derdim
Ohaa ayyy kfkf
O ne ki 😀
☺️ olmaZmiydi
Soran, naptın hallettin mi işini 😀
Tabiki ☺️
Hayorr daha gitmediler ki :( deliriyo insan bu halde varya
Yaazbaana taktik. konusaliiim
Özelden mesaj attım ama
Dusta yapardim simdi tek yasiyorum keyfime bakiyorum bacim
Bekar misin seni merak ettim ben de oyleyim
Oh ya ne rahatt
@Sempatiko44 tek yasiyorum dedigime gore evliyim canim
Anladim
Evliyken niye mastürbasyon
Hala devam mı ediyosun😎
Susun
Sustuk
@sannoro ya siz canım misiniz tek yasiyorsam nasil evli olcam bekarim bekarrr
Susmuştuk
Hahahahahhaaaa
Sensin o serefsiz lan i ttt
Yapıyorum hatta şu an da yapıyorum ama annem anlıyor muhtemelen
Bişi demedi mi hiç 🤔
Dikkat et yakalanma o zaman 😀😅
Ne diyebilir ki gözüyle gördüğü bir şey yok sadece anneler anlar
Nasıl anlıyo o zaman
Oha anlıyo mu cidden nasıl
Ben istemem anlamasını ya
Yakalanmadigin sürece anlamaz yaa 😀😅
Ama ben gelirken çok şiddetli geliyorum ses çıkarıyorum istemsiz :(
Ağzını kapat o zaman kimse duymasın 😂
Kapatamıyorum o an deli gibi oluyo insan onu düsünemiyo
Yaa bak gaz verme bana 😅😂 o zaman bekle evdekiler gitsin senin içinde zor yaa
Ahahahaa nolduu🙈😊
Ne gazı verdimm
Offff böyle yazınca da hosuma gitti🙈yapma böyle yazma
Gitmiyolar napıcam ben
Başkasinin yorumun altına daha fazla yazmayalim istersen 😅😂 ara bul beni yiğidim 😂
Soru benim sorumm bisi olmazz
Ay yok ben seksting yapmıyorumm saoll
Seksting nerden çıktı ki 😅😂
Soru senin ama yorum başkasının i yuzden dedim sonuçta onlara bildiri gidiyor ben de altta yorum yaptım oraya yaz dedim 😅
Heee sjkdkdkf
Maalesef rahat yapamıyorum ama yalnız kalınca doyasıya yapıyorum
Ayyy bende canımı cektirme of yaa
Gece veya sabah erken saatlar yapicak bir şey yok maalesef 😂
Kdkdkdkf
Mantıklı
Senin tabi aklın başka yerde olduguu için 😂😂😂
Şu kıza bir rahat bir huzur verin az gözünüzu kulağınızı kapatın işini halletsin yaa 😂😂
Ahaha evet başka yerde of hdjdj
Ay evet yaaa cidden lütfen🙂😇
Sabahtan beri libido tavan mi şimdi 😂😂😂
Senin şuana kadar egriyio gitmen lazımdı ama 😅
Evet 🥹of
Egriyio ne
Sen sen o libido o ateş vücuduna dokunsan parmak alev almiycak mi 😅😂😂
Alırrt
Dağıtırım her yeri
Belli belli eve bile dagitamamis 😂😂
Ne diyosun anlamıuorummm off
Bak böyle yapıp benide ateşe atma 😅😂
Yanariz yanariz 😂
🙈🙊kimse umrumda değill benim başka derdim var yanan yansınnn alev alev😰😰
Evdekileri diyorum hala gitmediler mi diyorim
Gitmedilerr
Ne derdin varmış bensiz hemde 😅😂
Kfjdkd sen ne alakaa sapsall
Kuyun yanında yaşta yanar işte 😅😂
Kuruyun
Bi yazabilsen😅🙊ayy ya da vöyle daha iyi yanlıs yaz
Sen yanan kisimsin bende yanmaya çalışan 😅
Ahaha djfkfkdk yan bakalım
Ama kül olursun bakk cok alevlii burasıı
Heycandan elim ayağım tutmuyor düşün 😂
Noldu bu kadar heyecanlancak🙈
Merak etme o aleve gaz veririz sen ağzını kapat yeterki 😅😂😂
Takip etmek zor yaa digee yere mi gelsen veya gelsem 😀
Şşşttt suss
Susamam 😀
Şşştt offff sussssss yaaahh
oooo bu ne yaa 😅😂
Nolduu🙈🙊😰🥹
Benim iş tammdir yapamayanlar düşünsün efendim 😂😂
Ahahaa neee yaptın mıı
Ben mi sebep oldum yoksaaa ayyyyy
Yok bee ne alakası var sabah uyaninda sadexe senin mu libido tavan oluyormuş 😅😂
🙈🙂ne güzell aferin sana kdkdkd
Yaş 25 iş bitmemişş
Demek paslanmamıssın dahaa hajsjdmfmfk 🙈🙊
30 da da aynı performans oluyo mu ki kdkdkd
Bunun yaşla ne alakası var bee 😅😂😂
Yok muuu jdkd
Beni boş ver sende durumlar nasıl 😂😂
Dışarı çıktım oh
Zor bir durum ama öyle daha iyi gece sessiz yapmak güzel oluyor heyecanlı
Sanki saatlerce yapacan görende alt tarafı 2 3 dakika abartma istersen
2 3 dk? Hayırrr tabikii rahat 20 30 dkk
Gel sana bir kıyak yapayım ağzıma bosll
Ahahhaaa he he ne kıyak amaa
Zahmet olurr çok uğrastırırım yaa hahahaa
İstemezmiydin ağzıma oturup o şekil mastürbasyon yapsan o an damla damla ağzıma aksa tabi dilimi sokardim
Nasıl olurdu
Aaaa dettt aybbb
Neeee anlamadım ağzıma gelmezmiydin
Nasılsın
Edepsiz
mastürbasyon yapacam diyirsun ne dedim 😂
Kusura bakma kötü bişey dedim keşke demeseydim
Özür dilerim
Mastürbasyon yaparken nasıl ses gürültü çıkarıyorsun anlamadım?
Gelirken ses çıkıyo istemsiz
Odanda müzik aç o zaman ben öyle yapıyorum ve kimse de odama gelemez. Kendi evim de var bazen kendi evime gidiyorum orada rahat rahat yaparım.
Müzik benim sesimi geçemiyo.
O zaman bir şey diyemiyorum bir şekilde evlenene kadar idare etmelisin.
Ben sessiz yapmayı öğrendim :))
İnlemeden mi 🤔
Evet
Olmuyo işte öyle rahat olmuyo ki ben tahatça kendimi bırakıp öyle yapmak istşyorum
Zevki azalmıyor mu
Kendini tutmak kötü ya
E tutma 🫣
Oluyo be saçmalama tabi inlemeli başka ama sessiz sadece nefes kontrolüyle de çok seksi oluyo
Sadece nefes kontrolü mu ilk defa duyuyorum
Ne cevherler var ya 😋
Hayır ben öyle yapamıyorum onu geçtim bosalırken hic kontrol edemem yine anlasılır
Müsait yer olunca yapılır ha illaki bir şeyler seyretmek istiyorsan ayrı
Haklısın çok haklısın kesinlikle o yüzden yillariee yalnız yaşıyorum doyasıya cinsellik icin
Bu bi ihtiyac yapilabilir
Kendini kaybediyo musun?
Yaparsin
Ya koymayın şöyle resimler ya zaten zor duruy off
Tutma kendini konuşalım istersen?
Yok olmaz
Neden ki?
Duşa geç en rahatı öyle oluyor
orada hiç rahat değil
Emin misin 😅😅
Gel sana güzel tavsiyeler vereyim
Evet uzanamıyosun orada hem gelirken rahat eahat gelemiyosun
Ne yaşamlar var..
Evde tek yaşadığım için sorun yok 😄
Offf ne güzel her istediğin an.
Aynen. Kafama göre. Ya da kafasına göre 😂
Sürtünerek yap sende aşkım
Olmuyo gelirken ses çıkarıyorum benn🙈
Gürültü oluyo yani illa
Alla alla nasıl oluyor acaba ağzını kapat canım sende
İstemiyorum kapatmakkk yine çıkıyo ses
Sus hayır
Yapıyorum
Nasil
Odan varsa müsait olursan yapılır
Yapılır odanda neden yapılmasın
Partner bul gecek yap bulus
Yalnız yaşıyorum sorunum yok
Yap gitsin en fazla yakalanırsın
Her kız bağıra çağıra mı yapıyo
Bence sesleri de kendine motive kaynağı yap:))
Kapıyı kilitle müzik aç birde 😂
Noluyo derker kapı niye kilitki der
Sonra dus ne alaka der?
Yapma o zaman sende çok mu azdin hayırdır
Evet🙊🙈😰
Yapmam lazım ama
Gel bize yap öyle git ne diyeyim sana ben 😂😂
Ahahaa ayy cok ayıp olur olmazz jdkdk saoll
Hem bi tek kendim mastürbasyon yapacağıma inanmıyorum😂😂
Olmaz kız ben kapıda nöbet tutarım 😂😂
Aaa ama seslerimi duyarsınn🙈
Karşılıklı yaparız 😂😂😂
Tövbe dkdkck
Ykkkk saoll
Müzik dinlerim ben naz yapma sende istiyorsun işte 😂😂
Sen beni dinle gel sen 😂
Hayır susss
Mecbur yapıyorum yalnız kalamıyorum çünkü
Evet çok yaptım odamda 🙈
Tek yasiyorum. Rahatim bu konuda. 🙂
Niye cokmu ses cikariyorsun
Sen yapıyor musun yoksa skjsj
Evet kapımı kitlerim hxhdh
offf yieaaa.
Banyoda
Bende yapıyorum odamda gizlice
E ama ses?
Genellikle sesiz oluyor
Sessiz rahat yaparsın
Sessiz istemiyorum banane ya
Odana gec kapıyı kitle yaparsin
Niye kapı kitlendi dicekler?
O kadar mı inliyorsun?
Ya of evet
İstersen benim arabamda rahatça yapabilirsin, radyoyu da yüksek sesle açarım kimse anlamaz bile
Tabi Sharapova gibi inlemiyorsan 😂😂😂
Ahhahaa😂😂 yok o kadar değil aslında o kadar da inlemek isterdim ama komşulardan utanıyorum
Teşekkür ederim yok olmaz utanırım uygun değil saol😅
O sırada bacaklarını dondurma yalar gibi yalarsam herhalde o şevkle komşu da olmayınca istediğin gibi inlerdin haha
Bakire azgınlığı mı bu?
Ayy sen ne alakaa ben tek basıma yapıyorumm😂çok ayıp olmaz öyle şey. Hayır
Yani evet evlenince daha cok ses çıkarırım ama djjd
Özür dilerim abla @mını görmek istediğim için 😂
Valla penisimi kaldırdın 🔥
Edepsiz
Hahaha 😂😂
Bu senin kadınsılığının verdiği auranın sonucu
Bak bak bi kelimeler öğrenmiş kadınsı bide aura hahsjdkmdmd
Rusya’da Hukuk okumanın faydaları 😉
Aşırı inleyen istekli bakire kız, ne deseydim yani git tedavi ol içeceğine şap atalım mı diyeyim böyle gencecik bir kıza 😂😂😂
Hukukla ne alaka ahahaa
Tedavilik bi şeyi yok ki bunun aksine çok güzel bence saçmalamaa
Şap sana atalım bence :)
Kelime haznesi olarak, bir de Rus kızlarla rahatça konuşuyordum
Kızım dalga geçtim yaa tabii ki de böyle bir kızı ben çok isterim, nasıl da ciddi anlamışsın 😭
He anladım masallah götürmüşsün rus kızları anladıkkk
😅😅yok ya
İstersin de sen de öyle misin bakalım
Evet ben de çok şehvetliyim, burada olsan ayaklarını bile öperdim şu anda
Ayyy öhmm
Aferin güzel :) bizim her yerimizi öpmelisiniz bence dee ayak öpmek hoşş🙈
Emer yalardım da 😘
Ay sussssss
Kız sana siyah file çorap alıp giydirirdim seni o halde öyle görmek isterdim, ayaklarınla beni tatmin etmeni isterdim
Offfff ya sussanaaaaaaa
Çok iyiii
Tamam yazma böyle seyler yaa
Azdın mı yoksa sen 😅
Etkileyici yani o yüzden evet sus
O anda ben elimle kadınlığını yavaşça okşayıp boynuna hafif narin öpücüklerden kolye yapsam? 😇
Yok bunu beğenmedim ıy
O zaman sertçe okşar sonra da orana yumulup doya doya yalardım kadınım tatmin olana zevk alana kadar
Of bu iyi
Nerede yaşıyorsun?
Sessiz yapamiyomuyomusun
Evet çok yaptım
Yap gitsin ama sende bekleme
Kendimde seni gördüm bende senin gibiyim
Odaya kitlen
Kitle odana kendini
Ohoo seks bile yaptım hemde aileden biri ile 😂
Ama şu an tek yaşıyorum
sürekli
Odan yok mu