AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Normal konusma yapip konunun bi anda cinsellige kaymasi daha iyi
Keyifli oluyor en azından direk konuşmaya göre
evet iste kizlara da yavastan hoslanti geliyor
Erkeklerde de öyle ya hafif hafif yükseliyoruz biz de konuştukça
yok erkekler direkt konuya giriyo tum heves kaciyor
Ben sindire sindire ufak ufak o konulara geçmeyi seviyorum ya. Diğer türlüsü beni hiç tatmin etmiyor karşımdaki insanın huyunu suyunu hoşlandığı şeyleri bidlikten sonra konuşmak o konulara geçince çok daha fazla zevk veriyor duramıyorsun zaten
Hiç girmesen nolur ki illa da konuşmak zorundamisin
Bilmem olur mu sence
Niye olmasın
İnsanın doğasına aykırı bir şey bu cinsellik konuşmamak. Ben sadece uzun sohbetler edebildiğim insanlarla konuşabiliyorum zaten diğer abazalar gibi atlamıyorum herkese
Bi alemsiniz sizde yaa neden aykırı olsun ki ben konuşanı anında engellerim hiç işim olmaz
Örnek veriyorum evlisin hiç cinsellik yaşamadan ömür boyu durabilir misin mesela. Evli olmayan insanlar da gerçekten beğendiği sohbetini sevdiği insanla aynı anda aynı keyfi almak istemesi bence iki taraf da istiyor ise problem olmamalı. Kadınlar bu konuya genelde senin gibi ters bakınca erkekler de sapık damgası yiyor tabi
Durabilirim evet zaten geç evlendim demekki duruluyor çokta önemli değil o şeyler katı kararlarım vardır Karadeniz inadımda tuttumu tamamdır
Karadenizliler zaten bu konulara hep uzak normaldir istememen bence. Senin düşüncelerini sorgulamak elbette haddime değil ama erkekler olarak arada konuşmaya ihtiyaç duyuyoruz biz
Öylemiymişiz ilk defa duyuyorum bu nu alım kullanım ben en iyisi kimse bilmesin Öyle olmadığımızı
35 Yaş üstünde çok karadenizli kadın tanıdım oradan biliyorum. Birazcık konuşuyorlar ama reele geldi mi iş hep yan çiziyorlar. Onların da şu rahatlığı var kafaların da bence kimse onları tanımadığı için her şeyi sorabiliyor konuşabiliyorlar heyecan katıyorlar kendilerine çok keskin değiller sen ayrı bir şey çıktın
Herkes aynı değildir ben hayata çok farklı pencerelerden bakarım onlar biraz aynı yerden bakıyorlar evet haklısın belki bunda ama ben onlar gibi değilim olmamda
Sen şimdi evlendiğin için buna artık elbette ihtiyacın yok çünkü yapıyorsun sonuçta. Ama yine de mesela sohbetini çok sevdiğin kendisini beğendiğin bir insana bunu itiraf edemesen de onu düşünürsün ister istemez, KS de bunu hallediyor bizim için ondan birazcık böyle erkekler daha fazla istekli gibi geliyor kadınlara
her şey cinsellik değildir ki okadar güzel konuşulacak sohbetler varki yeterki iste
Elbette öyle her dk cinsellik olacak değil ben normal sohbet etmeyi de çok seviyorum fazlasıyla ama arada sırada bu tür bir sohbete de ihtiyaç duymuyor değilim. Dürüst olmayı seviyorum bu konuda insanlara çift yüzlü görünmekten ise. Özgür hissettiriyor bu bana biraz
Dürüst olman güzel bişe tabiki ihtiyaç olduğunda dile getirmen normal umarım istediğin gibi biri çıkar karşına ne diyim
Benim yaşımdan küçükleri geliyor hep sıkıntı orada :D Böyle oturup saatlerce sohbet edelim her daldan konudan konuşalım tatilken istiyorum. Kafa dağıtalım beni daha iyi anlasın yormasın istiyorum da öyle insan da çok zor gibi
Umarım bulursun çıkar diye düşünüyorum
Umarım ya. Dünden beri konuştum en uzun 2. Kadın sensin galiba KS de fazla takılmayınca :D
Takilmasan konuşamazsın zaten ki kendi kendine gelmiyor kimse
Valla ne yalan söyleyeyim sende çok candna birisine benziyorsun karadenizlilerin geneli böyle galiba samimi dürüst insancıl. Tek uyuşmadımız nokta var oda olur artık diyorum
Genelimiz böyle evet ama tersimiz de inanılmaz pi? tir bulaşma derim yinede ben böyle iyiyim mesafe iyidir
Zaten mesafe reel de buluşulmadığı sürece hep var ya Seni tanıma ihtimalimiz 0 zaten Önemli olan sohbet edebilmek İnadınız zaten dillere destan :D
Ben almim alanlara da mani olmim
:D Peki seni daha fazla rahatsız etmiyim ben
Bol şans diliyorum
Teşekkür ederim umarım senin gibi birisine denk gelirim yenidn
Benden daha iyilerine denk gelmen dileğiyle
Senden iyisi KS için konuşmak gerekirse var mıdır bilmem ama amin diyelim
Ben sana hayır dedim benden iyisi sana evet dicek o yüzden vardır ya neden olmasın kadınlar sevilmeyi değer görmeyi severler sende öyle olursan sorun olmaz çıkar karşına
Sen Aslında hayır dediğin konu cinsellik üzerine bence sohbet etmeye hayır der misin bilmiyorum elbette Ben bir de şöyle garip biriyim birisi evet dedimi uğraşasim kalmıyor zorlanmak hoşuma. gidiyor galiba ondan senin gibi birisi dedim direk Bir de kadınlar sevilmeyi sever mi bilmem ama kime değer versek yaktılar bizi
Yanlış kişilere değer vermişsin demekki yok ben genel sohbet istemiyorum o konuda varda. benim değer verdiğim değer gördüğüm bir insan var zaten o yüzden ikinciye yer yok bende herkesle konuşan biri değilim olmadım da birine değer verdiysem başkası olmaz sıradan olur sende sıradan biri olmak istemezsin diye düşünüyorum
Sıradanlık çok farklı bir şey ya, şuanda ki bu sohbetimiz de sıradan bir sohbet birbirimizi tanımadan yaptığımız kafa dağıttımız özgür olduğumuz çünkü bir duygu yok sonunda. Duygu girdiğin de sıradanlık bozulur. Sanırsam sendne küçük olduğumu da düşünüyorum o yüzden sıradan sohbet yorumlaşma da bile olsa kimseye zarar vermez sanırım zaman geçer en azından
şu an evet zararsizsin sorun da yok o yüzden
KS de en fazla ne zarar olabilir ki dürüst olduktan sonra. Hani insan karakterini gizler sonradan ortaya çıkartır filan çekinirsin de onun haricin de çok komik biriyimdir :D
Bende çok komik biriyim hiç belli ediyormuyum etmiyorum herkes herşeyi bilmek zorunda değil dimi
Elbette sadece sohbet ettiğin birisine her şeyi belli etmezsin ki sonuçta tanımayınca. Ama yine de insan böyle tanımadığı birisiyle yeni sohbet yaparken aldığı zevk farklı ya can sıkıntısı gidiyor böyle sende de oluyor mu bilmiyorum ama böyle hafif bir heyecan yaratıyor
Olmuyor bende ben sevdiğim değer verdiğim biriyle konuşurken can sıkıntısı geçiyor heyecan oluyor sadece diğerlerinde yaprak bile kıpırdamıyor öyle diyim yani huyum kurusun napim bende böyle bir insanım
Gerçekten çok ilginç bir kadınsın ya Bu kadar kesin ve kararlı bir kadınken nasıl evlendin merak ettim doğrusu
Ozaman böyle biri değildim ki nerde 20 li yaşlar nerde 40 lı yaşlar aradan çok zaman geçti
www.facebook.com/.../ Şu video aklıma geldi ya sayende :D
Doğru demiş hal verdim şahsen ben ☺😂
Hak verdim
Eskisi kadar yaşın da önemi yok ya :D Kadın her yaşta güzeldir her yaşta zekidir. Ama inat olmamalı :D
Kadın bu olmamalı şu olmamalı peki ya erkek ne olmalı
Bir kadın olarak sen söyle ne olmalı ya da ne olmamalı ne isterdin sen
Erkek ilgisiz olmamalı kadını dinlemeli anlamalı çok değer vermeli ezmemeli baş tacı etmeli sinirliyse sakinleştirmeli sevmeli daima yorgun olsa bile Erkek belli etmemeli bunların hepsini karşılıklı yapmalı kadında erkekte tek taraflı hiç bişe olmaz çocuk gibi oynamalı kulağına aşk sözleri söylemeli sofra hazırlanmasında yardım etmeli yanlız bırakmamalı üzüldüğünde sebebini sormalı bir çok şeyler var dahada önemli olan kısımları bunlar
Nedendir bilmiyorum ama anlattıkların da kendimi gördüm, henüz evlenmedim ama ben böyle davrandıkça insanlara hep ezdiler kadınlar beni
Yanlış kişilere denk gelmişsin zaten kimse dengiyle evlenemiyor maalesef
Valla öyle kimse bu devir de istediği hayal ettiği insanla evlenemiyor ki şansına kim denk gelirse onunla evleniyorsun oda iyi mi çıkar kötü mü çıkar biraz da zaman gösteriyor iyi gibi görünen kötü çıkabiliyor ileride
Evet öyle oluyor gerçekten şans meselesi yaşanılan şeylerimiz
Türkiye simülasyonu şans işi gerçekten sen evlenecek birisini iyi güvenip bulmuşsun gerçekten ya
Ozamanlar kolay di bulmak
Uzun oldu mu ya evleneli yoksa tabiri caiz ise çiceği burnun da gelin diyebilir miyiz
17. Senedeyiz
Vaovv çok zaman geçmiş ya ben vallahi yeni evlendin zannettim😮 Halen ilk gün ki gibi sevmen beni şaşırttı ya
🤭🤭🤭☺😂
Bu sadakat şaka mıdır ya 😮😮 sasirtiyorsun gerçekten beni😁
Acıktım ben yaa
Valla marifetli oluyor sizin oraların kızları ne hazirlayacaksin😁
Hiç sevmem mutfak işlerini kim dediyse yalan demiş ☺😂😂
Shahahaha Sevdiğin şeyler ne peki Ben de sevmem pek dışarıdan söylerim 😁
Hazır da sevmem kahvaltı türü severim
Yakın olsaydın derdim gel kahvaltı hazırlayım diye :D Ama benim evi odayı filan görsen ne kadar garip derdin oda var tabi :D
Ben kimsenin yasantisiyla ilgilenmem iyi ya da kötü beni ilgilendirmez karakter önemli bende
Karakter çok önemli bir meziyet ya zaten karakteri olmayan insanla olmaz sohbet etmesini bilecek zaten başlıca gerisi kendiliğinden geliyor. Burada en son odamla ilgili bir kaç soru sorduydum da gömdüler epey :D
Kimseye aldırış etme kimse senin ne yaşadığını bilemez
İnsanların siyah perdeyle alıp veremediği var bence ya :D Odam güzel ama perdeye taktılar kafayı bakmak istersen atayım soruyu
Gerek yok sen içinde nasıl rahatsan kimsenin ne dedigine bakma derim benim bile
İnsanları eskisi kadar düşünmüyorum açıkcası ya. Ama böyle senin gibi bir kadınla sohbet etmek her zaman mümkün olmayınca ufak bir heyecan yapmadım değil açıkcası
Beni fazla gözünde büyütme derim insanız hepimiz sonuçta
Yok ya büyütmek gibi değil Şöyle söyleyeyim eskisi kadar evlilikler pek uzun sürmüyor ya senin bu kadar zamandır her şeyi dört dörtlük yürütmene hayran oldum diyelim
Ben iyiysem herkes iyi oluyor o yüzden yürüyor
Yemek hazırlamak harici her konuda iyi olduğunu düşünüyorum ya :D
Yooo değilim çok huysuzum sinirliyim agresifim deliyim doluyum uyuzum gıcığım
Seni öpüpğ saçını okşadığın da bunların hepsini unutuyorsundur bence ya :D Her kadın da böyle ufak tefek şeyler oluyor sfsdfd
Bunlardan muafim
Muafım derken yapmıyor mu sen mi sevmiyorsun :D
Ben temas seviyorum hep
Her dakika dokunacak hiç elini çekmeyecek ya da sen dokunacaksın. Kadınlar teması çok seviyor neden ise :D
Tamda öyle işte
Neyse çıkıyorum artık gerçekten açlıktan ölecem bişeler yiyim
Yüz de ayakta dokunacak yer kalmaz dokunmaktan dışarı çıkmamak lazım valla :D
Tamam afiyet olsun yine gelirsen buradayım :D
Hayır
Aynı ben sdfdsfs