Cinsel Yaşam Siyah çorap mı naturel çorap mı kışkırtıcı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Siyah çorap mı naturel çorap mı kışkırtıcı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çoraptan çok kadında duruşu önemli bacağın çırpı gibi bacakta hiç biri kışkırtıcı olmaz 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Yok, dolgunmuşum öyle diyolar Yorumla Sitemkarım +1 yıl Dolgunsa fiziğin ne kalırsa olsun etkileyici olmalısın Yorumla Soran +1 yıl Ewet Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ve merak uyandırıyorsun gizemlisin Yorumla Soran +1 yıl Seni de engelemişim :) Yorumla Sitemkarım +1 yıl Üzdün ☺️ Yorumla Sitemkarım +1 yıl Tahmin ettiğim kişimisin acaba bilemedim şimdi 🤔 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Bi ses ver , engelleri kaldıralım yorumda iyi olan kişi kimmiş merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Çok kişşyi üzdüm ben Yorumla Sitemkarım +1 yıl X birimisin? Yorumla Soran +1 yıl Seni hatırlamıyorum. ama bişey olmultur ki es geçmişimdir.100 kişşden birisin Yorumla Sitemkarım +1 yıl Olabilir ama herkes ikinci bir şansı hak eder 😉 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Seni hatırlamama izin verirmisin? Yorumla Sitemkarım +1 yıl ? Yorumla
pinkman55jesse Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İki çorabın da cazibesi farklı. %51e 49 naturel diyorum ama 2 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vizik iyi ise birde yakisani giyersen çorabın bi önemi yok 1 0 Yorumla
Ist186Boy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl İkisi de duruma göre. Bak bu soru bile penisimi hareketlendirmeye yetti 😅 1 0 Yorumla
_MorGökyüzü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Siyah çorabın farklı bir albenisi var 3 1 Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl şu sorulara cevap vermek çok iyi. Takip isteği atan erkekleri direkt eleyip engelliyorum :D
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çorapsız en kışkırtıcı olanı :) 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fiziğe göre değişir o 1 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl İkisi de ayrı tahrik edici 0 21 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla phhml016 +1 yıl Sen hangisini giycen Yorumla Soran +1 yıl syah isteniyo hep Yorumla phhml016 +1 yıl Kim istiyor Yorumla Soran +1 yıl manit Yorumla phhml016 +1 yıl O manit işi bilmiyor, gel bana Yorumla Soran +1 yıl avcucunu yala :) Yorumla phhml016 +1 yıl Yoo seni yalasam Yorumla Soran +1 yıl yalayan yalıyo zaten ;) Yorumla phhml016 +1 yıl Biraz da ben yalayım yani farklılık olsun Yorumla phhml016 +1 yıl Ee noldu Yorumla Soran +1 yıl Ne nooldu Yorumla phhml016 +1 yıl Biraz da ben yalamıcam mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Hava da sıcak, yakar diye giyemiycem. gitttiğim yerde arrtık Yorumla phhml016 +1 yıl Çıplak bacak git daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapcam. ama manit çorap istiyo Yorumla phhml016 +1 yıl Boş ver o maniti gel bana Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla phhml016 +1 yıl İşi bilmiyor o gel sen bana gel Yorumla Soran +1 yıl Yoo biliyo. güxrl güzrl akıyoruz Yorumla phhml016 +1 yıl Yok ben daha iyi akıtırım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl siyah çorap kesinlikle. zaafım var resmennn 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana yakışıyor mu? Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Siyah çorap çok güzel 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Siyah çorap daha Seksi 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. parlaklik ve den onemli. bi de etek boyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siyah daha kışkırtıcı annemden biliyom 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuh, annen.. pu mu Cevap sahibi +1 yıl Siyah giyenler oyleyse sen ve annen başı cekiyon demekki
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. aralarındakı farkı bılmıyom 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vücut çorabı jsjsj 8 10 Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl aa bak evet o da vardı unuttum ben onu tam söyleyecektim de sen söylemişsin ki çoğu kadın da bunu bilmez :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha alfalar blir sjshjs istek attım sana Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Bana bişey gelmedi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harun abi dhshdhs yemedimi böyle zikerler seni sapık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur seni ifşa edeym ibine sjsjjs Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelip hazirmsn keko Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paylastm gör kendini 😂😂😂😂😂 Yorumla _MorGökyüzü +1 yıl Tamam olur Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Siyah tercıhım 4 1 Yorumla sk_0634 +1 yıl Kesinlikle doğru tercih erkekleri fena yapıyor :) Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Naturel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Çoraptan çok kadında duruşu önemli bacağın çırpı gibi bacakta hiç biri kışkırtıcı olmaz
Yok, dolgunmuşum öyle diyolar
Dolgunsa fiziğin ne kalırsa olsun etkileyici olmalısın
Ewet
Ve merak uyandırıyorsun gizemlisin
Seni de engelemişim :)
Üzdün ☺️
Tahmin ettiğim kişimisin acaba bilemedim şimdi 🤔
Bi ses ver , engelleri kaldıralım yorumda iyi olan kişi kimmiş merak ettim
Çok kişşyi üzdüm ben
X birimisin?
Seni hatırlamıyorum. ama bişey olmultur ki es geçmişimdir.100 kişşden birisin
Olabilir ama herkes ikinci bir şansı hak eder 😉
Seni hatırlamama izin verirmisin?
?
İki çorabın da cazibesi farklı. %51e 49 naturel diyorum ama
Vizik iyi ise birde yakisani giyersen çorabın bi önemi yok
İkisi de duruma göre. Bak bu soru bile penisimi hareketlendirmeye yetti 😅
Siyah çorabın farklı bir albenisi var
şu sorulara cevap vermek çok iyi. Takip isteği atan erkekleri direkt eleyip engelliyorum :D
Çorapsız en kışkırtıcı olanı :)
Fiziğe göre değişir o
Elbise ve giyim e göre değişir
İkisi de ayrı tahrik edici
:D
Sen hangisini giycen
syah isteniyo hep
Kim istiyor
manit
O manit işi bilmiyor, gel bana
avcucunu yala :)
Yoo seni yalasam
yalayan yalıyo zaten ;)
Biraz da ben yalayım yani farklılık olsun
Ee noldu
Ne nooldu
Biraz da ben yalamıcam mı
Hayır. Hava da sıcak, yakar diye giyemiycem. gitttiğim yerde arrtık
Çıplak bacak git daha iyi
Öyle yapcam. ama manit çorap istiyo
Boş ver o maniti gel bana
Neden
İşi bilmiyor o gel sen bana gel
Yoo biliyo. güxrl güzrl akıyoruz
Yok ben daha iyi akıtırım
siyah çorap kesinlikle. zaafım var resmennn
sana yakışıyor mu?
siyah. jartiyer olursa ve frikik verirsen hele
Nefes alsın yeto 😂
Siyah çorap çok güzel
Siyah çorap daha Seksi
parlaklik ve den onemli. bi de etek boyu
Siyah daha kışkırtıcı annemden biliyom
Yuh, annen.. pu mu
Siyah giyenler oyleyse sen ve annen başı cekiyon demekki
aralarındakı farkı bılmıyom
Siyah bitirici bence dencez?
Vücut çorabı jsjsj
aa bak evet o da vardı unuttum ben onu tam söyleyecektim de sen söylemişsin ki çoğu kadın da bunu bilmez :D
Hahaha alfalar blir sjshjs istek attım sana
Bana bişey gelmedi.
Harun abi dhshdhs yemedimi böyle zikerler seni sapık
Dur seni ifşa edeym ibine sjsjjs
Tamam
Gelip hazirmsn keko
Aynen
Paylastm gör kendini 😂😂😂😂😂
Tamam olur
Beyaz çorap
Siyah. Net.
natürel
Siyah bende giyiyorum kadinsi hissettiriyo
Siyah tercıhım
Kesinlikle doğru tercih erkekleri fena yapıyor :)
Siyah corabin etkisi hicbi seyde yok ya
Siyah çorap
Kimin evini yikacan
?
Her ikisi de hangisini giyyon
Natürel
Naturel
Çorapsız ))))
Naturel
Giymemek
Natürel
Siyah