Aldatma gibi bir şey bence. Özellikle geçmişin iyi olduğu ama yeninin kötü olduğu cinsel hayatta. 😅
Eski sevgilinizle yaşadığınız cinsel hayatınızı, yeni sevgilinizle yaşayacağınız cinsel hayatla kıyaslar mısınız?

Aldatma gibi bir şey bence. Özellikle geçmişin iyi olduğu ama yeninin kötü olduğu cinsel hayatta. 😅
Eski sevgilinizle yaşadığınız cinsel hayatınızı, yeni sevgilinizle yaşayacağınız cinsel hayatla kıyaslar mısınız?
HAyır böyle bir saflık yapmam ben.. eski sevgilimle değil cinsel ilişki hiç bir konuyu kıyaslamam zaten.. bunu yapmak da şu an ki güncel ilişkiyi bitirmek demektir.. sonuç olarak bir şeyler yaşandı bitti.. tekrar açmanın hele ki eksilerle şu an ki kişiyi kıyaslaman anlamı yok benim için
Eğer böyle bir olay içine düşüyorsa kadın eskisini özlüyordur hissetmek dokunmak istiyordur çünkü aslında vajina sadece bir yol kadınlarda zevk kafada bitiyor yani aslında boyu kalınlığı ya da adamın performansı pekte önemli değil vajina zaten 9 cm ile bile uyarılabilen bir yapı.
Eğer kıyaslıyorsa bilki önceki ile cidden arada güzel bir duygusal bağ ve uyum var demektir. Bunu zevkli yapan şey adamın darbeli matkap olması değil ksjdjjd seks yaparken hissettiğin duygular daha çok şey yazılırda neyse bu yeter nxjxj
Ne gerek var
Herkesin bünyesi seçimleri karakterini cinsel yaklaşımı farklı belki eski sevgilim cinsel anlamda iyidi ama duygusal tatminde kötüydü bunu bilemem eskileri bu işe katmam
Cevap
5Cevap
Bu konular insana kafayı yedirtir. Allahım dağına göre kar veriyor ki böyle bir durum yaşamadım çok şükür.
Hiçbir konuda kıyaslanmaktan hoşlanmam. Bu sebeple bu davranışı da sergileyip kıyas yapmam.
Iki kişi denedim bu hayatımda. Ikincisi iyiydi jdjdjd
Yeni eskıden aşagı ise kıyaslanıyor yaa napalım
Eskiyi ozluyor musun
🤔yapmam ve ilk sevgilim diyebilirim 🙈😅
Sevgililerimle cinselik yaşamazdım
Hayır herkesin kendine göre tarzı vardır
kıyaslamamak lazım
İnsan ister istemez kiyaslar
öyle seyler yasamiyorum
Kıyaslıyor ise aklı hala eskide demektir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?